کد خبر : 29181
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 7 اکتبر 2021 - 21:46
-

دلار بالا رفت

دلار بالا رفت

ارزش دلار مقابل بیشتر ارزهای مهم افزایش پیدا کرد.  به نقل از رویترز، روسای جمهور آمریکا و چین در یک گفتگوی اینترنتی بر سر تداوم گفت‌وگوها و کاهش تنش ها با یکدیگر به توافق رسیدند. با وجود آنکه روابط دو اقتصاد نخست جهان از نظر سیاسی کماکان بهبود زیادی از زمان ترامپ نداشته اما حجم

دلار بالا رفت

ارزش دلار مقابل بیشتر ارزهای مهم افزایش پیدا کرد.

 به نقل از رویترز، روسای جمهور آمریکا و چین در یک گفتگوی اینترنتی بر سر تداوم گفت‌وگوها و کاهش تنش ها با یکدیگر به توافق رسیدند. با وجود آنکه روابط دو اقتصاد نخست جهان از نظر سیاسی کماکان بهبود زیادی از زمان ترامپ نداشته اما حجم روابط تجاری و سرمایه گذاری دو کشور کماکان رو به افزایش است. چین یکی از سرمایه گذاران خارجی اصلی در آمریکا به شمار می رود و این امید وجود دارد که با تلطیف مناسبات سیاسی دو کشور، موج تازه ای از سرمایه توسط اتباع این کشور روانه بازارهای مالی آمریکا شود.
کسری حساب تجاری آمریکا کماکان رو به افزایش است و این مساله فشار را روی دلار بیشتر می کند. در ماه آگوست میزان واردات آمریکا ۲۸۷ میلیارد دلار بوده که این رقم ۷۳.۳ میلیارد دلار بیشتر از صادرات این کشور بوده است. در مقایسه با ماه قبل، صادرات آمریکا ۰.۵ درصد و واردات این کشور ۱.۴ درصد بیشتر شده اند. کماکان بیشترین کسری حساب تجاری مربوط به تجارت با چین ( ۲۸.۱ میلیارد دلار) بوده است و پس از چین نیز، کانادا ۵.۱ میلیارد دلار بیشتر از وارداتش از آمریکا، به این کشور صادرات داشته است.
وضعیت کسری بودجه دولت، احتمال مخالفت برخی سناتورها دموکرات با انتصاب جروم پاول به عنوان رییس بانک مرکزی آمریکا، بالا باقی ماندن نرخ تورم و امید کم به کاهش آن در کوتاه مدت و افزایش تنش های بین پکن و واشنگتن از جمله دلایلی است که فشار را روی دلار در بازار ارز زیاد کرده است. چین به تازگی یک شرکت صادرات محصولات دریایی مستقر در آمریکا را منشا کرونا معرفی کرده است و محدودیت ها نیز از طرف پکن روی حضور شرکت های بزرگ چینی در بورس آمریکا روز به روز بیشتر می شود.
با بازگشت تدریجی زندگی به سطح عادی در آمریکا و فروکش کردن نسبی تب کرونا، بازار کار این کشور رفته رفته در حال جان گرفتن است تا جایی که تا پایان سپتامبر، ۱۵۳ میلیون و ۲۳۰ هزار نفر در بازار کار مشارکت داشته اند. شمار جمعیت بیکاران آمریکایی تا پایان این ماه معادل هشت میلیون و ۳۹۸ هزار نفر بوده است. سهم بخش خصوصی از اشتغال کل، ۱۲۰ میلیون و ۸۹ هزار شغل و بخش دولتی ۲۲ میلیون و ۷۹۳ هزار شغل بوده است. هم چنین ۹ میلیون و ۵۹۹ هزار آمریکایی نیز خود اشتغال بوده اند.
تا پایان ماه آگوست متوسط نرخ بیکاری در بزرگ‌ترین اقتصاد اروپا به ۳.۶ درصد رسید که در مقایسه با ماه قبل ۰.۱ درصد کمتر شده است تا بدین ترتیب پایین ترین نرخ بیکاری آلمان در ۱۴ ماه اخیر به ثبت برسد. طی این مدت شمار افراد بیکار آلمانی با ۱.۱ درصد کاهش نسبت به ماه قبل به یک میلیون و ۵۴۰ هزار نفر رسیده و جمعیت شاغلان نیز در آلمان در این ماه با ۰.۴ درصد افزایش نسبت به ماه قبل به ۴۴ میلیون و ۹۰۰ هزار نفر رسیده است.
شواهد حاکی از آن است که نرخ تورم کماکان دغدغه جدی سیاست گذاران در منطقه یورو طی ماه های اینده باقی می ماند: طبق اعلام مرکز آمار فرانسه، نرخ اولیه تورم فرانسه در ۱۲ ماه منتهی به سپتامبر با ۰.۲ درصد افزایش نسبت به مدت مشابه ماه قبل به ۲.۱ درصد رسید که این نرخ تورم، بالاترین تورم ثبت شده این کشور در ۳۴ ماه اخیر بوده است. مهم‌ترین عامل افزایش نرخ تورم طی این مدت مربوط به بخش انرژی بوده که در آن تورم  به ۱۴.۴ درصد افزایش یافته است.
یک مقام ارشد دیگر بانک مرکزی آمریکا نیز تاکید کرده است که سیاست تزریق پول فعلی در مراحل پایانی خود به سر می برد. ماری دالی- مدیر دفتر منطقه ای فدرال رزرو در سان فرانسیسکو- با بیان اینکه کاهش سرعت خرید اوراق مالی توسط بانک مرکزی در حال آغاز شدن است، افزود: هنوز تا رسیدن نرخ بهره به سطوح بالا فاصله خیلی زیادی داریم. حس می کنم که از آخر امسال می توانیم رفته رفته سیاست های فعلی را رها کنیم و اقتصاد را به جایگاهی که شایستگی آن را دارد برسانیم.
رییس بانک مرکزی آمریکا از بالا ماندن نرخ تورم در ماه های آینده خبر داده است. جروم پاول با بیان اینکه تقویت سطح مخارج مصرفی و احیای اقتصادی مساله ای زمان بر خواهد بود، از بزرگ تر از حد انتظار بودن شوک های وارده به زنجیره تامین سخن گفته است. وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه رشد اقتصادی آمریکا در سطح نیرومندی حفظ خواهد شد وعده داد بانک مرکزی از تمامی ابزارهای در اختیار خود برای کمک به اقتصاد بهره گیرد.
اقتصاد آمریکا در ماه آگوست تنها موفق به اشتغال زایی برای ۲۳۵ هزار نفر شد که این رقم بسیار کمتر از ۷۵۰ هزار اشتغالزایی مورد انتظار بازار بود. رییس بانک مرکزی آمریکا در سخنانی که نوعی نگرانی در آن دیده می شود گفته است هرگز در طول زندگی خود شاهد چنین اخلالی در زنجیره تامین نبوده است. جروم پاول افزود: ایجاد تعادل بین بازار کار و بازار پول و همچنین تورم انتظاری یکی از سخت ترین کارهای بانک مرکزی بوده است.
چین به تلاش‌های خود برای جهانی شدن یوان شدت بخشیده و در همین راستا، بانک مرکزی این کشور اعلام کرد در حال تلاش برای ترغیب شرکای تجاری این کشور برای استفاده از یوان در مبادلات دو جانبه است. چین پیش تر قراردادی با کشورهای عضو اتحادیه جنوب شرق اسیا به امضا رسانده بود که بر اساس آن، معافیت‌ها و مشوق هایی برای تجارت بر حسب یوان در نظر گرفته شده بود. چین همچنین از افزایش سهم یوان از بازپرداخت های بین المللی خبر داده است.
تاکنون بیش از ۲۳۵ میلیون و ۹۴۱ هزار و ۹۸۸ مورد ابتلا به کرونا گزارش شده است که در این بین چهار میلیون و ۸۱۹ هزار و ۵۵ نفر جان خود را از دست داده‌اند. در بین کشورهای مختلف، بالاترین تلفات مربوط به آمریکا با ۷۱۹ هزار و ۹۵۰ نفر، برزیل با ۵۹۷ هزار و ۹۸۶ نفر، هند با ۴۴۹ هزار و ۲۸۰ نفر، مکزیک با ۲۷۸ هزار و ۸۰۱ نفر و روسیه با ۲۱۰ هزار و ۸۰۱ نفر بوده است.
گریگ مخوروس – استراتژیست ارشد ارزی در موسسه کارمینیاک – گفت: مشخص نیست که چه زمانی شاهد بازگشت مجدد نرخ تورم در کشورهای مختلف به محدوده هدف دو درصدی خواهیم بود اما با بالا باقی ماندن نرخ تورم، انتظارات تورمی نیز نسبت به قبل از آغاز کرونا به میزان قابل توجهی بیشتر شده است. در این شرایط، دارایی های امن مقصد جذابی برای سرمایه گذاری باقی خواهند ماند و رشد قیمت دارایی های پرریسک تر آهسته خواهد بود.
شاخص دلار (نرخ های فوق بر حسب ساعت پایانی معاملات بازارهای ارزی نیویورک محاسبه شده است)
شاخص دلار که نرخ برابری آن در مقابل سبدی از ارزهای جهانی را اندازه می‌گیرد، در معاملات امروز با ۰.۲۲ درصد افزایش نسبت به روز گذشته، در سطح ۹۴.۲۳۷ واحد بسته شد (شاخص دلار معمولا در برابر شش ارز مهم جهانی یا ۱۰ ارز برتر جهانی بیان می شود که شاخص دلار در گزارشات ایسنا، شاخص ۱۰ ارزی و در بردارنده تغییرات قیمتی دلار مقابل ارزهای: یورو، پوند انگلیس، روپیه هند، دلار استرالیا، دلار کانادا، دلار سنگاپور، فرانک سوییس، رینگت مالزی، ین ژاپن و یوان چین است).
نرخ برابری هر فرانک سوئیس نیز معادل ۱.۰۷۷ دلار اعلام شد.
ارزهای اروپایی
در تازه‌تریندور از معاملات، پوند با ۰.۲۳ درصد کاهش نسبت به روز قبل خود و به ازای ۱.۳۵۸ دلار مبادله شد. یورو ۰.۳۲ درصد پایین رفت و با رفتن به کانال ۱.۱۵ به ۱.۱۵۵ دلار رسید.
ارزهای آسیایی
در معاملات بازارهای ارزی آسیایی، هر دلار با ۰.۱۶ درصد افزایش به ۱۱۱.۴۲۴ ین رسید. در برابر همتای استرالیایی، هر دلار آمریکا به ازای ۱.۳۷۳ دلار مبادله شد. همچنین نرخ برابری دلار معادل ۶.۴۵۳ یوان چین اعلام شد.
منبع: ايسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

8magazine

نگین 100

بروکر الیمپ ترید

مانیتور دنا

آزمایشات طب کار بدو استخدام

نگین فارسی

علائم دفع سودا از بدن

داکت

خرید نهال

تشک دو نفره

خرید زانوبند زاپیامکس

اجاره خودرو

چوب پلاست

یدک کش در همدان

فایروال

همکاری در فروش

پلکسی

پلکسی خرید پلکسی گلاس

طراحی سایت فروشگاهی در قزوین

آموزش نحوه صدور و ثبت چک ضمانت از گروه حقوقی قرار

رپورتاژ آگهی

بانک کتاب

مجله سرگرمی و فناوری دیج مگ

قیمت یاب خریدینو

قیمت خرید پترولیوم کک

پشتیسار

قیمت باطری ماشین

تدریس خصوصی زبان انگلیسی

وارد کننده صاعقه گیر الکترونیکی ساختمان

کلید حرارتی زیمنس (خرید از وارد کننده)

آراد برندینگ

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

خرید صندل عمده

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

اهمیت استفاده از رپورتاژ

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

مانیتور دنا

شیشه ماشین

دکتر علی پرند

خرید تابلو برق

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح