کد خبر : 55007
تاریخ انتشار : یکشنبه 17 اکتبر 2021 - 20:35
-

انتشار مقاله نقش “کوئرستین” در کنترل دیابت و سایر اختلالات متابولیک

انتشار مقاله نقش “کوئرستین” در کنترل دیابت و سایر اختلالات متابولیک

پژوهشگران دانشکده طب ایرانی و پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم، نتیجه مطالعه‌ای مشترک بر تأثیر کوئرستین بر کنترل دیابت با تمرکز بر تنظیم فلور میکروبی روده را منتشر کردند.  مقاله “اثرات کوئرستین بر کنترل دیابت و سایر اختلالات متابولیک مرتبط؛ با تمرکز ویژه بر تنظیم فلور میکروبی روده” در مجله معتبر Critical Reviews in Food Science

انتشار مقاله نقش "کوئرستین" در کنترل دیابت و سایر اختلالات متابولیک

پژوهشگران دانشکده طب ایرانی و پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم، نتیجه مطالعه‌ای مشترک بر تأثیر کوئرستین بر کنترل دیابت با تمرکز بر تنظیم فلور میکروبی روده را منتشر کردند.

 مقاله “اثرات کوئرستین بر کنترل دیابت و سایر اختلالات متابولیک مرتبط؛ با تمرکز ویژه بر تنظیم فلور میکروبی روده” در مجله معتبر Critical Reviews in Food Science and Nutrition (با ایمپکت فکتور 11.18) منتشر شد.
این مطالعه با مدیریت اساتیدی از پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم و دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران و با همکاری اساتیدی از دانشگاه های علوم پزشکی بیرجند، تبریز و شهرکرد به انجام رسیده است.
کوئرستین (Quercetin) یک مولکول از دسته فلاونول‌هاست که در بیشتر میوه‌ها، سبزیجات، برگ‌ها، دانه‌ها و نیز در قهوه یافت می‌شود و در مکمل‌های غذایی هم مورد استفاده قرار می گیرد. این ماده خواص آنتی‌اکسیدانی، ضد سرطان، ضد ویروس، و ضد التهاب دارد. همچنین، کوئرستین با رادیکال‌های آزاد مقابله کرده و به تقویت جریان مواد مغذی در رگ‌های خونی کمک می‌کند.
برخی یافته‌های قبلی اثرات مفید کوئرستین در بیماری دیابت را از مسیرهای مختلف از جمله تأثیر بر فلور میکروبی روده نشان داده بودند؛ اما برخی نتایج ضد و نقیض بودند و هیچ مطالعه‌ جامعی هم برای بررسی اثرات و مکانیسم‌های اثر کوئرستین در بیماری‌های متابولیک و از جمله دیابت وجود نداشت.
این مطالعه، ضمن این که به صورت کامل خصوصیات بیوشیمیایی و بیولوژیک کوئرستین را تشریح می‌کند، با بررسی کامل منابع الکترونیک پزشکی و جمع‌بندی تمام مطالعات شامل کارآزمایی‌های بالینی، مطالعات مروری، مطالعات حیوانی و نیز مطالعات آزمایشگاهی وin-vitro؛ اثرات کوئرستین بر کنترل قند و سایر اختلالات متابولیک در دیابت را جمع‌بندی کرده و به صورت اختصاصی تأثیر این ماده بر تنظیم فلور میکروبی روده را مطالعه و گزارش می‌ کند.
نتایج این مطالعه نشان می‌دهد کوئرستین در مطالعات حیوانی و آزمایشگاهی (in-vitro) اثرات قطعی بر بهبود اختلالات متابولیک و کنترل قند خون در بیماران دیابتی دارد. همچنین برخی عوامل محیطی و مراحل تهیه غذاها و مکمل‌های غذایی، و نیز فرمولاسیون‌های نانو می‌توانند اثربخشی کوئرستین را تحت تأثیر قرار دهند.
همچنین ثابت شد که یکی از مکانیسم‌های مهم اثربخشی کوئرستین؛ تنظیم فلور میکروبی روده است.
بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ به عنوان یک نتیجه‌گیری کلی از مجموع یافته‌های این مقاله؛ می‌توان به مزیت استفاده از میوه‌ها مانند لیمو ترش، کرنبری، بلوبری، انگور، سیب، آلبالو و گیلاس، انبه، و گوجه فرنگی و سبزیجات تازه مانند سبزیجات با برگ سبز، پیازها، و بروکلی، و نیز مصرف متعادل چای سبز و قهوه؛ نسبت به مصرف مکمل‌های حاوی کوئرستین موجود در بازار دارویی، اشاره کرد.
منبع: ايسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ثبت آگهی رایگان

ثبت برند

سم برای موش

دفع موریانه

سم برای ساس

سم برای سوسک

کنسرت معین زندی کیش 10 اسفند 1403 ( خرید بلیط )

مونتاژ برد الکترونیکی

تور گوا نوروز 1404

آسانسور

رژیم کتوژنیک

نمایندگی لباسشویی اسنوا

اجاره خودرو

نمایندگی بوتان کرج

عصر موزیک

تعمیرات لپ تاپ

ایرواشر

تور کربلا هوایی

ای آی موزیکال

خرید لوله و اتصالات با بهترین قیمت و کیفیت

قیمت روغن سیر سیاه

قرص لاغری جی سی

عطر لطافه

آزمایشات طب کار بدو استخدام

میلگرد بستر

میز اداری

ثبت شرکت

شیرگازی اذر

بانک کتاب

روبیک موزیک

خرید گرماتاب

دوربین سیمکارت خور ارزان

رتبه بندی شرکت

مانیتور دنا

پشتیبانی بانک رسالت

چوب پلاست

پشتیبانی سامانه کاتب

پشتیبانی سامانه کاتب

سئو سایت پزشکی

تشک دو نفره

اجاره خودرو

خرید صندل عمده

زير نويس ساز

اهمیت استفاده از رپورتاژ

شیشه ماشین

خرید تابلو برق

خرید رپورتاژ آگهی