دانشگاه یکی از محیطهای سخت برای تبلیغ است
ایسنا/همدان معاون منابع انسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها یکی از محیطهای سخت برای تبلیغ را دانشگاه برشمرد و گفت: ار تباط دانشگاه و روحانیت زمینههای بروز ابزار ارادت به دین، اخلاق و انسانیت را فراهم میکند. به گزارش ایسنا، حجتالاسلام سید مهدی میراحمدی چهارشنبه 23 تیرماه در آیین تکریم و معارفه مسئول نهاد
ایسنا/همدان معاون منابع انسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها یکی از محیطهای سخت برای تبلیغ را دانشگاه برشمرد و گفت: ار تباط دانشگاه و روحانیت زمینههای بروز ابزار ارادت به دین، اخلاق و انسانیت را فراهم میکند.
به گزارش ایسنا، حجتالاسلام سید مهدی میراحمدی چهارشنبه 23 تیرماه در آیین تکریم و معارفه مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان افزود: روحانیون وارث انبیاء هستند و در دانشگاهها فعالیت خوبی دارند که نشانه بلوغ دانشگاه و محیطهای آکادمیک است.
وی ادامه داد: ارتباط موثر دانشگاه و روحانیت، همچنین نشانه بلوغ و فهم درست روحانیون از دانشگاه نیز است.
میراحمدی تصریح کرد: در زمینه ارتباط دانشگاه و روحانیت همدلی و همراهی موجود، باید باقی بماند و این مسیر، مسیر انسانیت است.
وی اضافه کرد: باید حکیمانه عمل کنیم، حکیمانه سخن بگوییم و موعظه حسنه داشته باشیم و جدال و گفتوگوی ما “التی هی احسن” باشد
رئیس دانشگاه بوعلی سینا نیز گفت: در شرایطی قرار داریم که درصد زیادی از جوانان علاقه به مهاجرت دارند و این رسالت بر دوش دانشگاههاست که جوانان و دانشجویان را به آینده امیدوار کنند.
دکتر یعقوب محمدی فر افزود: باید اتفاقات را آسیب شناسی و شناخت شناسی کنیم چراکه تمایل به مهاجرت میتواند به علت ناکارآمدی در برابر هجههای تبلیغاتی یا نبود برنامه جامع برای آینده باشد.
وی تصریح کرد: باید بدانیم نقشه راه آینده چگونه است، در افق داشنگاه تمدن ساز و اسلامی در چه مسیری حرکت کردهایم و انحرافات از برنامه جامع اسلامی شدن دانشگاهها چه بوده است.
محمدی فر همچنین گفت: حوزه فرهنگی دانشگاهها حوزه بسیار دشواری است و قسمت عمده برنامهها در کنار معاونت فرهنگی، بر عهده نهاد رهبری است.
وی ادامه داد: در دوران شکل گیری نهاد شاهد آن بوده ایم که نهاد و معاونت فرهنگی می توانند مکمل فعالیتهای یکدیگر باشند، امروز حدود چهار میلیون دانشجو در کشور داریم و بار فرهنگی بسیاری بر دوش دانشگاههاست.
رئیس دانشگاه بوعلی سینا خاطرنشان کرد: آنچه که ما به عنوان سخت افزار به آن توجه میکنیم باید جای خود را به فرهنگ و تأثیرات عمیق فرهنگی بدهد، رسالت دانشگاه و آموزش و پرورش تنها در حوزه ایجاد معنویت نیست و عرق به وطن و دوست داشتن مردمان را باید تقویت کنیم.
در ادامه مراسم رئیس دانشگاه پیام نور استان همدان با بیان اینکه دیدن عالم دینی انسان را به یاد خدا میاندازد، گفت: نقش نمایندگان نهاد رهبری در دانشگاهها در راستای رسالتی که برعهده دارند، بسیار مهم، اساسی و ضروری است.
صفیالله صفایی با اشاره به اینکه مسئولان نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها دو رسالت عمده و مهم دارند، تصریح کرد: آگاهی بخشی به ارزش ها و فرهنگ اسلامی و زمینه سازی برای مشارکتهای فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی اساتید و دانشجویان دو رسالت این نمایندگان در دانشگاه است.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0