کد خبر : 87463
تاریخ انتشار : شنبه 13 نوامبر 2021 - 1:43
-

لیموی عمانی، عامل تقویت سیستم ایمنی بدن

لیموی عمانی، عامل تقویت سیستم ایمنی بدن

ایسنا/لرستان یک کارشناس ارشد گیاه‌شناسی گفت: یکی از اصلی‌ترین خواص لیمو عمانی وجود مواد آنتی اکسیدان فراوان در این میوه است که به پیشگیری از سرطان و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک زیادی می‌کند. تارا صالحی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به این‌که لیمو عمانی نوعی لیمو ترش است که طبعی سرد و خشک دارد

لیموی عمانی، عامل تقویت سیستم ایمنی بدن

ایسنا/لرستان یک کارشناس ارشد گیاه‌شناسی گفت: یکی از اصلی‌ترین خواص لیمو عمانی وجود مواد آنتی اکسیدان فراوان در این میوه است که به پیشگیری از سرطان و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک زیادی می‌کند.

تارا صالحی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به این‌که لیمو عمانی نوعی لیمو ترش است که طبعی سرد و خشک دارد و در پخت بسیاری از غذاهای ایرانی، دمنوش‌های گیاهی و از پودر آن به عنوان ادویه استفاده می‌شود، اظهار کرد: قسمت‌های مورد استفاده گیاه لیمو عمانی، میوه، برگ و ریشه گیاه است.

وی ادامه داد: لیمو عمانی از ترکیبات تلخ، فلاونوئیدها، اسید سیتریک، املاح، ویتامین‌ها به ویژه ویتامین C و مواد فرار است و از نظر کلسیم و پتاسیم غنی بوده و از نظر ویتامین C از سایر مرکبات پیشی گرفته و به عنوان کاهنده‌ فشار و چربی خون شناخته شده است.

صالحی با اشاره به این‌که در طب سنتی از ریشه گیاه لیمو عمانی برای رفع مشکلات گوارشی استفاده می‌شود، عنوان کرد: همچنین جوشانده ریشه آن برای درمان اسهال خونی مفید بوده و برگ‌های گیاه لیمو عمانی تازه برای تسکین سردرد ناحیه پیشانی مورد استفاده قرار می‌گیرد و مصرف آن برای پیشگیری و درمان خانگی سرماخوردگی مؤثر است.

این کارشناس ارشد گیاه‌شناسی با اشاره به این‌که لیموعمانی باعث افزایش اشتها شده و برای تقویت دستگاه گوارش مفید است، افزود: از بین بردن نفخ شکم و کمک به دفع مواد صفراوی از خواص لیمو عمانی است.

وی افزود: همانند سایر خانواده لیموها، یکی از اصلی‌ترین خواص لیمو عمانی وجود مواد آنتی اکسیدان فراوان در این میوه است که به پیشگیری از سرطان و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک زیادی می‌کند.

صالحی ادامه داد: اضافه کردن لیمو عمانی به غذاها و اسیدی شدن محیط آن، به افزایش جدب آهن غذا توسط سلول‌های بدن کمک می‌کند.

این کارشناس ارشد گیاه‌شناسی بیان کرد: مصرف لیموعمانی همراه با گل گاوزبان یکی از دمنوش‌های شناخته شده در طب سنتی است که خاصیت آرامبخشی داشته و برای اصلاح مزاج گل گاوزبان مفید است.

وی عنوان کرد: لیمو عمانی هنگام خشک شدن به دلیل عمل تخمیر، کمی تلخ شده که این تلخی در مزه آن نیز احساس می‌شود، بنابراین بهتر است برای جلوگیری از تلخ شدن غذا پیش از افزودن، هسته آن را درآورید.

صالحی عنوان کرد: براساس نظر متخصصان تغذیه، مصرف لیموعمانی پخته در غذاها به دلیل جذب مقدار زیادی از چربی و ادویه موجود در غذا، برای افراد مبتلا به چربی و فشار خون بالا مضر است و برای سایر افراد نیز می‌تواند باعث چاقی و اضافه وزن شود.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ثبت آگهی رایگان

ثبت برند

سم برای موش

دفع موریانه

سم برای ساس

سم برای سوسک

کنسرت معین زندی کیش 10 اسفند 1403 ( خرید بلیط )

مونتاژ برد الکترونیکی

تور گوا نوروز 1404

آسانسور

رژیم کتوژنیک

نمایندگی لباسشویی اسنوا

اجاره خودرو

نمایندگی بوتان کرج

عصر موزیک

تعمیرات لپ تاپ

ایرواشر

تور کربلا هوایی

ای آی موزیکال

خرید لوله و اتصالات با بهترین قیمت و کیفیت

قیمت روغن سیر سیاه

قرص لاغری جی سی

عطر لطافه

آزمایشات طب کار بدو استخدام

میلگرد بستر

میز اداری

ثبت شرکت

شیرگازی اذر

بانک کتاب

روبیک موزیک

خرید گرماتاب

دوربین سیمکارت خور ارزان

رتبه بندی شرکت

مانیتور دنا

پشتیبانی بانک رسالت

چوب پلاست

پشتیبانی سامانه کاتب

پشتیبانی سامانه کاتب

سئو سایت پزشکی

تشک دو نفره

اجاره خودرو

خرید صندل عمده

زير نويس ساز

اهمیت استفاده از رپورتاژ

شیشه ماشین

خرید تابلو برق

خرید رپورتاژ آگهی