تاریخ انتشار : یکشنبه 16 آبان 1400 - 1:35
61 بازدید
کد خبر : 77943

رشد سه برابری تخلیه و بارگیری کانتینرهای یخچالی از بنادر غرب هرمزگان

رشد سه برابری تخلیه و بارگیری کانتینرهای یخچالی از بنادر غرب هرمزگان

ایسنا/هرمزگان مدیر بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان از رشد سه برابری تخلیه و بارگیری کانتینرهای یخچالی و همچنین رونق صادرات محصولات از طریق این کانتینرها با رشد ۲۵۵ درصدی به کشورهای حاشیه خلیح فارس خبر داد. قاسم عسکری نسب صبح امروز (نهم تیرماه) با اشاره به تدابیر اتخاذ شده به ‌منظور رونق بخشی به صادرات کالاهای یخچالی

رشد سه برابری تخلیه و بارگیری کانتینرهای یخچالی از بنادر غرب هرمزگان

ایسنا/هرمزگان مدیر بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان از رشد سه برابری تخلیه و بارگیری کانتینرهای یخچالی و همچنین رونق صادرات محصولات از طریق این کانتینرها با رشد ۲۵۵ درصدی به کشورهای حاشیه خلیح فارس خبر داد.

قاسم عسکری نسب صبح امروز (نهم تیرماه) با اشاره به تدابیر اتخاذ شده به ‌منظور رونق بخشی به صادرات کالاهای یخچالی و همچنین ارائه مشوقهایی به منظور ترغیب صاحبان کالا به کانتینری کردن محصولات صادراتی خود، اظهار کرد: ماحصل این اقدامات را می توان در رشد  ۳ ماهه ابتدای سال جاری  با تخلیه و بارگیری ۱۰هزار و ۱۲۰ TEU کانتینر یخچالی و ثبت ۹۳ هزار تن ملاحظه کرد.

وی افزود: صادرات ۵ هزار و ۶۰ TEU کانتینر یخچالی با تناژ ۸۷ هزاراز دیگر توقیقات بدست آمده در بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان می باشد که بیانگر تحقق اهداف ترسیم شده در این بخش است.

وی به انجام طرح های توسعه و اجرای پروژه های زیر بنایی دربندر لنگه نیز اشاره داشت و گفت : در سال های اخیر با فراهم نمودن شرایط لازم و اختصاص محوطه ویژه نگهداری کانتینرهای خالی ورودی از یک سو و تنظیم استراتژی مشترک کاری با ارگان های همکار با توجه به خواست مشتریان و ارائه خدمات ۲۴ ساعته از سوی دیگر شاهد افزایش چشمگیر راندمان در حوزه کانتینری هستیم.

به گزارش ایسنا، اداره بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان با نظارت بر ۱۰  بندر تجاری و مسافری و حاکمیت بر ۴۶ سازه دریایی از انتهای محدوده شهرستان بندرخمیر گرفته تا ابتدای حوزه استحفاظی استان بوشهرو نیز برخورداری از ۶۰۰ کیلومتر مرز دریایی ، پشتیبانی ازبخش عظیمی از جزایر کشوررا برعهده دارد.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها