کد خبر : 93306
تاریخ انتشار : دوشنبه 15 نوامبر 2021 - 20:26
-

خرید، ذبح و عرضه دام زنده و گوشت های خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی، ممنوع

خرید، ذبح و عرضه دام زنده و گوشت های خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی، ممنوع

عکس خبر آرشیوی است. رییس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت ضمن تاکید براینکه ذبح دام باید صرفا در کشتارگاه ها تحت نظارت ادارات کل دامپزشکی انجام شود، گفت: مردم از خرید دام زنده و یا گوشت هایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبح و عرضه می شوند، خودداری کنند. به گزارش

خرید، ذبح و عرضه دام زنده و گوشت های خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی، ممنوع
عکس خبر آرشیوی است.

رییس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت ضمن تاکید براینکه ذبح دام باید صرفا در کشتارگاه ها تحت نظارت ادارات کل دامپزشکی انجام شود، گفت: مردم از خرید دام زنده و یا گوشت هایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبح و عرضه می شوند، خودداری کنند.

به گزارش ایسنا، دکتر محمدمهدی گویا، در آستانه فرا رسیدن عید سعید قربان، به منظور پیشگیری از بروز و شیوع بیماری های قابل انتقال بین انسان و حیوان، درخصوص توصیه های بهداشتی، اظهار کرد: به مناسبت برگزاری مراسم عید قربان، از خرید دام زنده و یا گوشت هایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبح و عرضه می شوند، خودداری شود.

ذبح دام در منازل ممنوع

وی با تاکید بر اینکه دام زنده باید از میادین عرضه مجاز تحت نظر سازمان دامپزشکی خریداری شود، تصریح کرد: ذبح دام باید صرفا در کشتارگاه ها تحت نظارت ادارات کل دامپزشکی انجام شود و به هیچ عنوان مردم دام را در منازل و معابر عمومی ذبح نکنند.

استفاده از وسایل محافظت کننده برای ذبح دام فراموش نشود

دکتر گویا ادامه داد: افرادی که به ذبح دام مشغول هستند، باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح، ضدعفونی کنند و همچنین خونابه‌ ها نیز به طریق بهداشتی دفع شود.

نگهداری گوشت دام ذبح شده به مدت حداقل۲۴ ساعت در دمای ۴ درجه سانتی گراد، قبل از مصرف

رییس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت تاکید کرد: مردم باید دقت کنند که به هیچ وجه دامی را که دارای علائم بیماری و ناخوشی است، ذبح و مصرف نکنند. گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل۲۴ ساعت در دمای ۴ درجه سانتی گراد در یخچال قرار داده شود. جگر و سایر امعا و احشای دام، پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای ۴ درجه سانتی گراد، مصرف شود.

بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، گویا همچنین از تمامی معاونت های بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی کشور درخواست کرد که با هماهنگی ادارات دامپزشکی استان ها، در جهت رعایت توصیه های بهداشتی و به منظور پیشگیری از بروز و شیوع بیماری های قابل انتقال بین انسان و حیوان، اقدامات و هماهنگی های لازم را انجام دهند.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آراد برندینگ

نظر سنجی انتخابات 1403

زنگوله

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

مانیتور دنا

شیشه ماشین

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

خرید تابلو برق

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح