کد خبر : 185981
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 6 ژانویه 2022 - 16:36
-

سرانه مصرف آبزیان در کرمانشاه تا پایان سال به 10 کیلو می‌رسد

سرانه مصرف آبزیان در کرمانشاه تا پایان سال به 10 کیلو می‌رسد

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل شیلات استان کرمانشاه گفت: سرانه مصرف آبزیان در استان تا پایان سال به 10 کیلوگرم در سال می‌رسد. سیدفرزاد افضلی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه پایان سال گذشته سرانه مصرف آبزیان در استان کرمانشاه 9.5 کیلوگرم در سال بود، گفت: برنامه ریزی کرده بودیم تا پایان سال گذشته این رقم

سرانه مصرف آبزیان در کرمانشاه تا پایان سال به 10 کیلو می‌رسد

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل شیلات استان کرمانشاه گفت: سرانه مصرف آبزیان در استان تا پایان سال به 10 کیلوگرم در سال می‌رسد.

سیدفرزاد افضلی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه پایان سال گذشته سرانه مصرف آبزیان در استان کرمانشاه 9.5 کیلوگرم در سال بود، گفت: برنامه ریزی کرده بودیم تا پایان سال گذشته این رقم به 10 کیلوگرم برسد که محقق نشد، اما در پایان امسال قطعا این هدفگذاری تحقق پیدا خواهد کرد.

افضلی با بیان اینکه افزایش سرانه مصرف آبزیان با فاکتورهایی مثل میزان تولید، قیمت، اقبال مردم به خرید و مصرف آبزیان و… در ارتباط است، افزود: بالا بردن سرانه مصرف آبزیان در جامعه نیاز به کار زیادی دارد، به نحوی‌که افزایش نیم کیلوگرمی آن در استانی مثل کرمانشاه قابل قبول است.

مدیرکل شیلات کرمانشاه سپس اشاره ای هم به افزایش جهشی سرانه مصرف آبزیان در استان در سنوات گذشته داشت و گفت: میانگین مصرف آبزیان در استان کرمانشاه در سال  1373تنها 250 گرم در سال بود که در سالهای اخیر این میزان رشد قابل قبولی داشته، هرچند هنوز هم سرانه مصرف در استان از میانگین کشوری که یازده کیلوگرم می باشد، پایین‌تر است.

افضلی با یادآوری اینکه هم اکنون میانگین جهانی مصرف آبزیان ۲۰ کیلوگرم در سال است که فاصله زیادی با این میزان داریم، گفت: امیدواریم با برنامه ریزی برای افزایش تولیدات و اقدامانه فرهنگ‌سازانه شاهد افزایش بیشتر مصرف آبزیان در استان کرمانشاه باشیم، چون با وجود افزایش قیمت ماهی در سال جاری هنوز قیمت آن در مقایسه با قیمت سایر فرآورده های پروتئینی معقول است.

افضلی سپس از خانواده ها خواست تا در سبد غذایی هفتگی خود حتما خرید و مصرف ماهی را در نظر داشته باشند، چراکه بنا به نظر پزشکان و کارشناسان تغذیه با مصرف دو بار در هفته ماهی ریسک بیماری‌های قلبی و عروقی به میزان زیادی در افراد کاهش پیدا خواهد کرد.

افضلی اضافه کرد: مصرف مداوم و منظم آبزیان به علت دارا بودن بسیاری از مواد و ترکیبات اساسی موثر در سلامتی انسان در تمامی دوران زندگی از سوی مراجع معتبر علمی و پزشکی جهان مورد تاکید و توصیه است.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

قیمت فنس

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

مبانی حقوق مهندسی

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

قیمت فنس

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

جعبه سازی

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

گن بعد از جراحی ژینکوماستی

آموزش خرید بیت کوین

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

بهترین فیلم های 2023

تقویت انتن موبایل

مانیتور دنا

شیشه ماشین

عرضه کننده سیم خاردار،فنس،ورق های شیروانی با قیمت عمده

خرید اکانت کلش

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

شرکت کیمیا همرنگ

خرید تابلو برق

اسرارالشفاء

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح