کد خبر : 108385
تاریخ انتشار : شنبه 20 نوامبر 2021 - 21:50
-

مصرف روغن حرارت‌دیده، سرطان پستان را گسترش می‌دهد

مصرف روغن حرارت‌دیده، سرطان پستان را گسترش می‌دهد

پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدیدی دریافتند که مصرف روغن حرارت‌دیده می‌تواند به گسترش سرطان پستان منجر شود. به گزارش ایسنا و به نقل از ساینس‌دیلی، پژوهش جدیدی که روی موش‌ها انجام شده، نشان می‌دهد ترکیبات شیمیایی موجود در روغن خوراکی می‌توانند به تغییرات ژنتیکی مؤثر در گسترش سرطان پستان منجر شوند. دانشمندان “دانشگاه ایلینوی” (U

مصرف روغن حرارت‌دیده، سرطان پستان را گسترش می‌دهد

پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدیدی دریافتند که مصرف روغن حرارت‌دیده می‌تواند به گسترش سرطان پستان منجر شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از ساینس‌دیلی، پژوهش جدیدی که روی موش‌ها انجام شده، نشان می‌دهد ترکیبات شیمیایی موجود در روغن خوراکی می‌توانند به تغییرات ژنتیکی مؤثر در گسترش سرطان پستان منجر شوند.

دانشمندان “دانشگاه ایلینوی” (U of I) آمریکا در بررسی جدیدی دریافتند گرم شدن بیش از حد روغن خوراکی، به سمی شدن آن، تکثیر سلول‌های تومور، متاستاز و تغییر در متابولیسم لیپید منجر می‌شود.

پژوهشگران به مدت ۱۶ هفته، گروهی از موش‌ها را با روغن تازه و حرارت ندیده سویا و گروه دیگر را با روغن حرارت دیده تغذیه کردند. در این آزمایش، سلول‌های سرطان سینه، به همه موش‌ها تزریق شدند.

پس از تزریق سلول‌ها مشخص شد که رشد تومور سرطانی در موش‌هایی که روغن حرارت دیده مصرف کرده‌اند، چهار برابر بیشتر از موش‌هایی است که روغن تازه مصرف کرده‌اند. همچنین پژوهشگران دریافتند متاستاز در میان موش‌هایی که روغن حرارت‌دیده مصرف کرده‌اند، بیشتر از گروه دیگر است.

“ویلیام هلفریک” (William Helferich)، استاد علوم غذایی دانشگاه ایلینوی و سرپرست این پژوهش گفت: تعداد تومورها در موش‌هایی که روغن حرارت‌دیده مصرف کرده بودند، بیشتر بود و تومورها حالت تهاجمی بیشتری داشتند. متاستاز در گروهی که روغن تازه مصرف کرده بودند هم دیده شد، اما میزان تهاجم تومور و تکثیر سلول‌ها بسیار کمتر بود.

با مصرف مکرر روغن، تری‌گلیسیریدها تجزیه می‌شوند و پس از اکسید کردن اسیدهای چرب، یک ماده شیمیایی سمی موسوم به “اکرولین” (acrolein) آزاد می‌کنند که سرطان زا است.

دانشمندان پس از بررسی هر دو گروه دریافتند متاستاز تومورها در موش‌هایی که روغن حرارت دیده استفاده کرده‌اند، ناشی از یک پروتئین مهم موسوم به ” Ki-67″ است که ارتباط نزدیکی با تکثیر سلولی دارد. در این بررسی‌ها، ۴۵۵ ژن نیز شناسایی شدند که بیان آنها، حداقل دو برابر بیشتر از موش‌هایی بود که روغن تازه مصرف کرده بودند.

یافته‌های این پژوهش، در مجله ” Cancer Prevention Research” به چاپ رسید.

منبع: ايسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آراد برندینگ

نظر سنجی انتخابات 1403

زنگوله

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

مانیتور دنا

شیشه ماشین

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

خرید تابلو برق

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح