کد خبر : 139906
تاریخ انتشار : جمعه 3 دسامبر 2021 - 10:03
-

نجات طبیعت با کمک پلاستیک‌های گیاهی

نجات طبیعت با کمک پلاستیک‌های گیاهی

پژوهشگران آمریکایی، نوعی پلاستیک گیاهی برای بسته‌بندی مواد غذایی تولید کرده‌اند که قابل تجزیه زیستی است. به گزارش ایسنا و به نقل از فیز، یافتن یک جایگزین قابل تجزیه زیستی برای محصولاتی که از نفت ساخته می‌شوند، یکی از اهداف اصلی صنایع غذایی است اما تولید این جایگزین‌ها، به رعایت استانداردهای بسیاری نیاز دارد. پژوهش

نجات طبیعت با کمک پلاستیک‌های گیاهی

پژوهشگران آمریکایی، نوعی پلاستیک گیاهی برای بسته‌بندی مواد غذایی تولید کرده‌اند که قابل تجزیه زیستی است.

به گزارش ایسنا و به نقل از فیز، یافتن یک جایگزین قابل تجزیه زیستی برای محصولاتی که از نفت ساخته می‌شوند، یکی از اهداف اصلی صنایع غذایی است اما تولید این جایگزین‌ها، به رعایت استانداردهای بسیاری نیاز دارد.

پژوهش جدیدی که در “دانشگاه ایالتی اوهایو”(OSU) انجام شده، نشان می‌دهد که ترکیب لاستیک طبیعی با پلاستیک زیستی می‌تواند جایگزین بهتری برای پلاستیک‌های نفتی ارائه دهد. این ایده، توجه بسیاری از شرکت‌ها را برانگیخته است.

تقریباً حدود ۹۰ درصد انواع پلاستیک‌ها، از نفت ساخته می‌شوند و قابل تجزیه زیستی نیستند و بزرگترین مشکل آنها همین است.

گروه پژوهشی دانشگاه اوهایو باور دارند که کیفیت این محصول جدید، مانند پلاستیک‌های معمولی است و موفقیتی بزرگ در این حوزه به شمار می‌رود.

“ژیائوینگ ژائو”(Xiaoying Zhao)، پژوهشگر بخش علوم غذایی دانشگاه ایالتی اوهایو و سرپرست این پژوهش گفت: تلاش‌های اخیر در مورد این ترکیب، موفقیت‌آمیز بوده است زیرا نرمی لاستیک به آن کمک می‌کند انعطاف زیادی در این فرآیند داشته باشد.

در این پژوهش جدید، پلاستیک ذوب شده با نوعی ترموپلاستیک گیاهی موسوم به “PHBV” ترکیب می‌شود. محصولی که در این فرآیند تولید می‌شود، ۷۵ درصد محکم‌تر و ۱۰۰ درصد انعطاف‌پذیرتر از خود PHBV است و استفاده از آن برای بسته‌بندی غذا ساده‌تر خواهد بود.

“یائل ودووتز”(Yael Vodovotz)، استاد علوم تغذیه دانشگاه اوهایو گفت: پیش از این نیز گروه‌های پژوهشی بسیاری، لاستیک طبیعی را با PHBV ترکیب کردند اما محصولات نهایی، بسیار بی‌کیفیت و ضعیف بودند و دوام آنها به قدری نبود که برای بسته‌بندی مواد غذایی به کار روند یا در ظروفی که برای غذاهای منجمد به کار می‌روند، مورد استفاده قرار گیرند. انعطاف‌پذیری بدون از دست دادن دوام، ویژگی مهمی برای پلاستیک‌های بسته‌بندی به شمار می‌رود که برای تازه نگه داشتن مواد غذایی منجمد به کار می‌روند.

ژائو افزود: محصولاتی که پیشتر با این روش تولید شدند، ۸۰ درصد دوام خود را در آزمایش‌ها از دست دادند اما محصولی که ما طی این فرآیند تولید کردیم، تنها ۳۰ درصد دوام خود را از دست داد و توانست بیشتر قدرت خود را حفظ کند.

این پژوهش، در مجله “Polymers” به چاپ رسید.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ثبت آگهی رایگان

ثبت برند

سم برای موش

دفع موریانه

سم برای ساس

سم برای سوسک

کنسرت معین زندی کیش 10 اسفند 1403 ( خرید بلیط )

مونتاژ برد الکترونیکی

تور گوا نوروز 1404

آسانسور

رژیم کتوژنیک

نمایندگی لباسشویی اسنوا

اجاره خودرو

نمایندگی بوتان کرج

عصر موزیک

تعمیرات لپ تاپ

ایرواشر

تور کربلا هوایی

ای آی موزیکال

خرید لوله و اتصالات با بهترین قیمت و کیفیت

قیمت روغن سیر سیاه

قرص لاغری جی سی

عطر لطافه

آزمایشات طب کار بدو استخدام

میلگرد بستر

میز اداری

ثبت شرکت

شیرگازی اذر

بانک کتاب

روبیک موزیک

خرید گرماتاب

دوربین سیمکارت خور ارزان

رتبه بندی شرکت

مانیتور دنا

پشتیبانی بانک رسالت

چوب پلاست

پشتیبانی سامانه کاتب

پشتیبانی سامانه کاتب

سئو سایت پزشکی

تشک دو نفره

اجاره خودرو

خرید صندل عمده

زير نويس ساز

اهمیت استفاده از رپورتاژ

شیشه ماشین

خرید تابلو برق

خرید رپورتاژ آگهی