کد خبر : 158005
تاریخ انتشار : جمعه 10 دسامبر 2021 - 9:56
-

نظر پژوهشگران انگلیسی درباره سرطانزا بودن گوشت قرمز

نظر پژوهشگران انگلیسی درباره سرطانزا بودن گوشت قرمز

چندی پیش خبری مبنی بر سرطان‌زا بودن گوشت قرمز در ایسنا منتشر شد که این خبر بازتاب‌های مختلفی در رسانه‌های مجازی داشت و افراد بسیاری در خصوص عدم صحت این خبر واکنش نشان داده بودند. در آن خبر، یک متخصص رادیوتراپی و آنکولوژی گفته بود بر اساس شواهد محدود از مطالعات، ارتباط مثبتی بین خوردن

نظر پژوهشگران انگلیسی درباره سرطانزا بودن گوشت قرمز

چندی پیش خبری مبنی بر سرطان‌زا بودن گوشت قرمز در ایسنا منتشر شد که این خبر بازتاب‌های مختلفی در رسانه‌های مجازی داشت و افراد بسیاری در خصوص عدم صحت این خبر واکنش نشان داده بودند. در آن خبر، یک متخصص رادیوتراپی و آنکولوژی گفته بود بر اساس شواهد محدود از مطالعات، ارتباط مثبتی بین خوردن گوشت قرمز و ایجاد سرطان روده بزرگ با شواهد استنباطی قوی وجود دارد.

به گزارش ایسنا و به نقل از بی بی سی، حال محققان انگلیسی اخیراً دریافته‌اند مصرف گوشت قرمز می‌تواند سبب افزایش ابتلاء به سرطان روده بزرگ شود.

پژوهشگران “دانشگاه آکسفورد”(Oxford University) در مطالعه اخیرشان که با همکاری “مرکز تحقیق سرطان انگلستان”(Cancer Research UK) انجام شد، دریافته‌اند حتی مصرف روزانه مقدار کمی از گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده مانند بیکن می‌تواند خطر ابتلاء به سرطان روده بزرگ را افزایش دهد.

تحقیقات محققان “دانشگاه آکسفورد” که بنا بر شواهدی از “سازمان بهداشت جهانی” انجام شده، نشان می‌دهد مصرف گوشت قرمز مضر است.

طی این مطالعه، محققان داده‌های حدود ۵۰۰ هزار نفر را که در بانک اطلاعات پزشکی(Biobank) بریتانیا ذخیره شده، مورد بررسی قرار دادند. پس از انجام شش سال مطالعه آنها دریافتند ۲ هزار و ۶۰۹ نفر به سرطان روده بزرگ مبتلا شده اند. بیوبانک یا بانک اطلاعات پزشکی(Biobank) نوعی بانک اطلاعاتی است که نمونه‌های بیولوژیکی انسان را برای استفاده در تحقیقات و پژوهش‌های مختلف ذخیره می‌کند.

پژوهشگران پس از انجام این بررسی اعلام کردند مصرف سه ورق بیکن در روز می‌تواند خطر ابتلاء به سرطان روده بزرگ را تا ۲۰ درصد افزایش دهد.

هر ۱۰ هزار فردی که در این مطالعه مورد بررسی قرار گرفتند ۲۱ گرم گوشت قرمز و فرآوری شده در روز مصرف می‌کردند که پس از انجام آزمایشات مشخص شد ۴۰ نفر از آنها مبتلا به سرطان روده بزرگ هستند و این در حالی است که این تعداد با مصرف روزانه ۷۶ گرم از گوشت قرمز و فرآوری شده به ۴۸ نفر افزایش یافت.

بنابر یافته‌های مؤسسه ملی سلامت، ۷۶ گرم گوشت قرمز پخته شده معادل حدود نیمی از ۸ اونس گوشت راسته است. یک برش از ژامبون یا بیکن حدود ۲۳ گرم گوشت فرآوری شده است.

بنابر “مرکز تحقیق سرطان انگلستان”، ۵ هزار و ۴۰۰ فرد از ۴۱ هزار و ۸۴ فرد که هر ساله در انگلستان به سرطان روده بزرگ مبتلا می‌شوند، می‌توانند با مصرف نکردن گوشت‌های فرآوری شده، از ابتلاء به این بیماری جلوگیری کنند.

“اما شیلدز”(Emma Shields)، مدیر اطلاعات “مرکز تحقیق سرطان انگلستان” گفت:این مطالعه نشان می‌دهد هرچه افراد بیشتر گوشت قرمز مصرف کنند، خطر ابتلاء به سرطان در آنها افزایش می‌یابد و هرچه گوشت قرمز کمتری استفاده کنند، احتمال خطر ابتلاء به بیماری سرطان روده بزرگ در آنها کمتر است.

وی در ادامه افزود: علاوه بر مصرف گوشت قرمز که احتمال ابتلاء به سرطان را افزایش می‌دهد، سیگار کشیدن نیز یک خطر بسیار بزرگ محسوب می‌شود چرا که هر ساله باعث ابتلاء ۵۴ هزار و ۳۰۰ نفر به سرطان می‌شود.

“مرکز سلامت عمومی انگلستان”(Public Health England) گفت: بنابر نظرسنجی‌های انجام شده، افراد بسیاری گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده مصرف می‌کنند که به گفته کارشناسان ما آنها می‌بایست اقداماتی را برای کاهش مصرف آن انجام دهند.

بنابر توصیه “وزارت سلامت”(Department of Health) بریتانیا هر فردی که بیش از ۹۰ گرم گوشت قرمز یا گوشت فرآوری شده در روز مصرف می‌کند، می‌بایست مصرف آن را تا ۷۰ گرم کاهش دهد.

چه مقدار گوشت مصرف کنیم؟

مؤسسه ملی سلامت انگستان گفت از آنجا که گوشت قرمز دارای پروتئین و آهن است بنابراین مصرف آن دارای فوایدی نیز است و بنابراین افراد می‌توانند در حد تعادل از آن استفاده کنند تا همیشه سالم بمانند.

مصرف گوشت فرآوری شده از جمله بیکن، سوسیس، هات داگ و سالامی به این دلیل که در هنگام تولید به آنها مواد نگه دارنده می‌افزایند، خطرناک است. شاید بگویید اگر این گوشت‌ها را بپزیم و یا کبابی کنیم دیگر مضر نیستند اما باید بدانید پخت و پز در درجه حرارت بالا و حتی کبابی کردن آنها نیز سبب تولید مواد شیمیایی سرطانزا می‌شود.

پژوهشگران اخیراً دریافته‌اند پروتئینی که سبب قرمز رنگ شدن گوشت گاو، گوسفند و خوک می‌شود، بعد از پخته شدن و مصرف هنگامی که در بدن شکسته شود، می‌تواند به روده آسیب وارد کند البته لازم به ذکر است این ارتباط هنوز تأیید نشده و پژوهشگران در حال تلاش برای درک این ارتباط هستند.

پروفسور “گونتر کوهل”(Gunter Kuhnle) از” دانشگاه ریدینگ”(Gunter Kuhnle) انگلیس این مطالعه را یک تحلیل جامع از ارتباط میان مصرف گوشت و سرطان روده بزرگ توصیف کرد.

این مطالعه همچنین نشان داد که رژیم غذایی دارای فیبر بالا خطر ابتلاء به سرطان روده بزرگ را کاهش می‌دهد.

درست است که عواملی مانند شیوه زندگی، سن، کمبود فیبر غذایی، عدم فعالیت و مصرف الکل تأثیر قابل توجهی در خطر ابتلاء افراد به سرطان روده بزرگ دارند اما باید بدانیم مصرف گوشت نیز می‌تواند یکی از دلایل مهم ابتلاء به این بیماری خطرناک باشد.

یافته‌های این مطالعه در مجله “International Journal of Epidemiology” منتشر شد.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آراد برندینگ

نظر سنجی انتخابات 1403

زنگوله

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

مانیتور دنا

شیشه ماشین

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

خرید تابلو برق

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح