کد خبر : 161013
تاریخ انتشار : یکشنبه 12 دسامبر 2021 - 10:08
-

نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری‌ها

نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری‌ها

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به نقش تغذیه در سلامت و پیشگیری از بیماری‌ها، بر هم جهت بودن فعالیت‌های پژوهشی انستیتو تغذیه و معاونت بهداشتی در راستای حفظ و ارتقای امنیت غذایی جامعه تاکید کرد. به گزارش ایسنا، دکتر شهنام عرشی معاون امور بهداشتی دانشگاه و دکتر حسینی – رئیس

نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری‌ها

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به نقش تغذیه در سلامت و پیشگیری از بیماری‌ها، بر هم جهت بودن فعالیت‌های پژوهشی انستیتو تغذیه و معاونت بهداشتی در راستای حفظ و ارتقای امنیت غذایی جامعه تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر شهنام عرشی معاون امور بهداشتی دانشگاه و دکتر حسینی – رئیس انستیتو تغذیه در نشستی پیرامون نقش و اهمیت تغذیه در حفظ و ارتقای سلامتی و پیشگیری از بیماری‌ها به بحث و تبادل نظر پرداختند.

دکتر عرشی با بیان اینکه ارتقای سلامت جامعه مهم‌ترین هدف حوزه بهداشت است، گفت: تغذیه به عنوان یکی از ارکان مهم در حفظ و ارتقای سلامت و پیشگیری از بیماری‌ها، نقش بسیار مهمی در سیستم بهداشتی کشور دارد. بنابراین آگاهی حوزه بهداشت از طرح‌های پژوهشی و تحقیقات تغذیه‌ای اجرا شده در این انستیتو یک ضرورت به شمار می‌آید.

معاون امور بهداشتی دانشگاه در ادامه سخنان خود بر اهمیت هم راستا بودن فعالیت‌های پژوهشی انستیتو تغذیه و معاونت بهداشت دانشگاه در جهت حفظ و ارتقای امنیت غذایی و ایمنی غذایی جامعه تاکید کرد.

دماوند؛ مرکز جامع سلامت در حوزه بیماری‌های غیرواگیر است

وی شهر دماوند را به عنوان مرکز جامع سلامت در حوزه بیماری‌های غیرواگیر معرفی کرد و افزود: این مرکز پتانسیل لازم برای انجام پروژه‌های تغذیه‌ای در راستای ارتقای سلامت جامعه را داراست.

در ادامه نشست دکتر هدایت حسینی رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور با اشاره به اینکه انتظار می‌رود طرح‌های پژوهشی دانشگاه منجر به مرتفع شدن مشکلات مربوط به سلامتی شود، اظهار امیدواری کرد که همکاری بین انستیتو تغذیه و معاونت بهداشتی گام مؤثری در راستای ارتقای امنیت و ایمنی غذایی و سلامت جامعه باشد.

راه‌اندازی مرکز رشد انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای

حسینی با اشاره به برنامه‌های در حال اجرا در این انستیتو گفت: به منظور کاربردی شدن نتایج تحقیقات، مرکز رشد انستیتو را راه‌اندازی کردیم که علاوه بر تولید محصولات سلامت محور، خدمات مشاوره‌ای تغذیه‌ای نیز ارائه می‌دهد.

در بخش دیگری از این نشست که با حضور مدیران مراکز بهداشت شمیرانات، شمال و شرق، مدیران وکارشناسان معاونت امور بهداشتی و انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای حضور داشتند، مدیران مراکز بهداشت در مورد امنیت و ایمنی غذایی به ارائه گزارش و مطالبی پرداختند.

در خاتمه این نشست دکتر شهنام عرشی معاون امور بهداشتی دانشگاه و هیأت همراه از بخش‌های مختلف انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور نظیر آزمایشگاه‌ها و مرکز پایلوت پلنت انستیتو بازدید کرد.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آراد برندینگ

نظر سنجی انتخابات 1403

زنگوله

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

مانیتور دنا

شیشه ماشین

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

خرید تابلو برق

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح