کد خبر : 97339
تاریخ انتشار : چهارشنبه 17 نوامبر 2021 - 2:07
-

کاهش میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مشهد به ۴۵ درصد

کاهش میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مشهد به ۴۵ درصد

ایسنا/خراسان رضوی مدیر بهداشت کار و محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در حال حاضر میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی به طور کلی در همه مجموعه‌های مناطق تحت پوشش این دانشگاه به ۴۵ درصد کاهش یافته است. علی اصغر حسنی اظهار کرد: در شرایط قرمز کرونایی فقط مشاغل گروه یک اجازه فعالیت دارند و فعالیت پاساژها، اماکن ورزشی،

کاهش میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مشهد به ۴۵ درصد

ایسنا/خراسان رضوی مدیر بهداشت کار و محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در حال حاضر میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی به طور کلی در همه مجموعه‌های مناطق تحت پوشش این دانشگاه به ۴۵ درصد کاهش یافته است.

علی اصغر حسنی اظهار کرد: در شرایط قرمز کرونایی فقط مشاغل گروه یک اجازه فعالیت دارند و فعالیت پاساژها، اماکن ورزشی، تمام اماکن سربسته نظیر تالارهای عروسی سر بسته، رستوران‌ها، اغذیه‌فروشی و پیتزا فروشی‌ها در فضای سر بسته ممنوع است.

وی خاطر نشان کرد: با کمال تاسف میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در همه ابعاد شامل استفاده از ماسک، فاصله گذاری اجتماعی، تهویه مناسب و ضد عفونی، شکل گیری اجتماعات و دورهمی‌ها در استان خراسان رضوی و کشور کاهش یافته است و این در حالی است که انتقال گونه هندی ویروس کرونا  در موج پنجم خطرناکتر و سرایت بیشتری دارد.

وی با بیان اینکه بانک‌ها بیشترین رعایت پروتکل‌های بهداشتی در خراسان رضوی را دارند، افزود: بر اساس نظارت‌ها و بررسی‌های انجام شده میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در بانک‌های استان ۹۴ درصد گزارش شده است.

وی ادامه داد: بر طبق این بررسی‌ها میزان رعایت پروتکل‌ها  در سازمان‌ها و ادارات خراسان رضوی ۸۸ درصد و در نانوایی‌ها ۷۸ درصد است.

به گزارش وبدا، حسنی گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد نظارت‌کننده است و برخورد با متخلفان در حوزه واحدهای صنفی به اداره اصناف و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان  سپرده شده است.

مدیر بهداشت کار و محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد  ادامه داد: با این حال طی ۲۵ خردادماه تا ۲۵ تیرماه امسال بیش از  ۴۰ هزار و ۵۰۰  بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و فروشگاه‌ها توسط  بازرسان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مناطق تحت پوشش انجام شده است.

به گفته وی، طی این مدت ۱۲۱۵  مورد مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند و ۲۱۵ مرکز و  کارگاه‌های غیر مجاز مواد غذایی تعطیل و پلمب شدند.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

قیمت فنس

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

مبانی حقوق مهندسی

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

قیمت فنس

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

جعبه سازی

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

گن بعد از جراحی ژینکوماستی

آموزش خرید بیت کوین

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

بهترین فیلم های 2023

تقویت انتن موبایل

مانیتور دنا

شیشه ماشین

عرضه کننده سیم خاردار،فنس،ورق های شیروانی با قیمت عمده

خرید اکانت کلش

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

شرکت کیمیا همرنگ

خرید تابلو برق

اسرارالشفاء

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح