کد خبر : 118691
تاریخ انتشار : چهارشنبه 24 نوامبر 2021 - 19:31
-

کیفیت؛ عامل تفاوت قیمت روغن زیتون

کیفیت؛ عامل تفاوت قیمت روغن زیتون

ایسنا/زنجان معاون فنی اداره جهادکشاورزی شهرستان طارم گفت: قیمت روغن زیتون‌ها براساس کیفیت خیلی متفاوت است و برای اینکه خریدار بداند روغن زیتونی که دریافت می‌کند باکیفیت است یا نه نیازمند آموزش است تا از راه ارزیابی حسی این توانایی را داشته‌ باشد. فرهاد اکبری در گفت‌وگو با ایسنا، در رابطه با برگزاری دوره آموزشی ارزیابی

کیفیت؛ عامل تفاوت قیمت روغن زیتون

ایسنا/زنجان معاون فنی اداره جهادکشاورزی شهرستان طارم گفت: قیمت روغن زیتون‌ها براساس کیفیت خیلی متفاوت است و برای اینکه خریدار بداند روغن زیتونی که دریافت می‌کند باکیفیت است یا نه نیازمند آموزش است تا از راه ارزیابی حسی این توانایی را داشته‌ باشد.

فرهاد اکبری در گفت‌وگو با ایسنا، در رابطه با برگزاری دوره آموزشی ارزیابی حسی روغن زیتون در شهرستان طارم و با بیان اینکه برگزاری این دوره، یکی از نیازهای اساسی برای روغن زیتون است، اظهار کرد: با توجه به گران بودن آزمایش‌های بیوشیمی برای روغن زیتون، نمونه‌گیری از کارخانه برای تشخیص روغن زیتون خوب صرفه اقتصادی ندارد ولی علمی به نام علم ارزیابی روغن زیتون از طریق حس چشایی و بویایی وجود دارد که از این طریق در رابطه با کیفیت روغن زیتون قضاوت می‌شود.

وی افزود: در کشورهایی مانند اسپانیا و ایتالیا که میزان تولید زیتون بسیار بالایی دارند، ارزیابی حسی روغن زیتون مرسوم است و این روش علاوه بر کاربردی که برای کشاورزان در نحوه تولید روغن با کیفیت دارد، برای خریداران نیز در اینکه بتوانند روغن زیتون خوب را از هم تشخیص دهند نیز، موثر است.

این مسئول تصریح کرد: بسته‌بندی روغن زیتون در کل دنیا بر اساس رقم‌ و کیفیت انجام می‌شود و قیمت روغن زیتون‌ها بر اساس کیفیت خیلی متفاوت است و برای اینکه خریدار بداند روغن زیتونی که دریافت می‌کند با کیفیت است یا نه نیازمند آموزش است تا از راه ارزیابی حسی این توانایی را داشته‌ باشد.

اکبری در رابطه با اهداف ارائه آموزش ارزیابی حسی روغن زیتون، ادامه داد: برای افزایش کیفیت روغن زیتون تولیدی در شهرستان طارم توسط باغ‌داران عواملی مانند نحوه برداشت، زمان برداشت، زمان برداشت تا انتقال به کارخانه، دستگاه‌هایی که در فرآوری شرکت دارند و حتی نحوه نگه‌داری روغن پس از تولید خیلی تاثیرگذار است.

معاون فنی اداره جهادکشاورزی شهرستان طارم عنوان کرد: سعی داریم با برگزاری دوره آموزشی ارزیابی حسی روغن زیتون در شهرستان افرادی را به عنوان متخصص در این حوزه تربیت کنیم تا به عنوان تست پانل در راستای کیفیت‌سنجی روغن در کارخانه‌جات کار کنند و اگر با این کار بتوانیم کیفیت روغن در کارخانه دقت لازم را انجام دهیم و بسته‌بندی بر اساس کیفیت باشد، علاوه بر افزایش درآمد برای کشاورزان، با رقابتی کردن بحث کیفیت کارخانه‌ها، باغ‌داران نیز به دلیل تفاوت قیمت دقت‌های لازم را خواهند داشت.

وی با اشاره به برگزاری دوره آموزشی ارزیابی حسی روغن زیتون در این شهرستان، خاطرنشان کرد: دوره آموزشی ارزیابی حسی روغن زیتون با حضور یکی از مدرسان بین‌المللی از اسپانیا برگزار می‌شود و به افراد در پایان دوره در صورت قبولی در آزمون به دوره‌های تخصصی وارد خواهند شد.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آراد برندینگ

نظر سنجی انتخابات 1403

زنگوله

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

مانیتور دنا

شیشه ماشین

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

خرید تابلو برق

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح