کد خبر : 161503
تاریخ انتشار : یکشنبه 12 دسامبر 2021 - 11:30
-

آمادگی ISC برای ارائه خدمات پژوهشی به دانشگاه‌های منطقه ۷

آمادگی ISC برای ارائه خدمات پژوهشی به دانشگاه‌های منطقه ۷

رئیس مرکز منطقه‌ای اطلاع‌رسانی علوم و فناوری از آمادگی این مرکز و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام برای ارائه خدمات پژوهشی به دانشگاه‌های منطقه ۷ خبر داد. به گزارش ایسنا، دکتر محمد جواد دهقانی، رئیس مرکز منطقه‌ای اطلاع‌رسانی علوم و فناوری و سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) در بازدید وزیر علوم از مرکز منطقه‌ای اطلاع‌رسانی علوم

آمادگی ISC برای ارائه خدمات پژوهشی به دانشگاه‌های منطقه ۷

رئیس مرکز منطقه‌ای اطلاع‌رسانی علوم و فناوری از آمادگی این مرکز و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام برای ارائه خدمات پژوهشی به دانشگاه‌های منطقه ۷ خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمد جواد دهقانی، رئیس مرکز منطقه‌ای اطلاع‌رسانی علوم و فناوری و سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) در بازدید وزیر علوم از مرکز منطقه‌ای اطلاع‌رسانی علوم و فناوری و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ضمن تشکر از حضور وزیر علوم و هیات همراه، در خصوص طرح تجمیع خدمات پژوهشی و آزمایشگاهی، توسط دانشگاه‌های معین و استفاده مشترک از خدمات توسط دانشگاه‌های هر منطقه، از طرف مرکز منطقه‌ای و ISC در مورد ارائه خدمات پژوهشی به دانشگاه‌های منطقه ۷ اعلام آمادگی کرد.

دکتر منصور غلامی، وزیر علوم نیز در این دیدار اظهار کرد: امیدواریم با اخذ نظرات روسای دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی به جمع‌بندی‌های خوبی برسیم که یقیناً در تصمیم‌گیری‌های آتی وزارت علوم موثر خواهد بود.

وی همچنین بر اهمیت همکاری دانشگاه‌های کشور در پیشگیری از وقوع بلایای طبیعی، آسیب شناسی و ارائه طرح‌های پژوهشی در این خصوص تاکید کرد.

وی در خصوص طرح آمایش دانشگاه‌ها که هنوز نهایی نشده است نیز این اطمینان را داد که سعی خواهد شد تا از نظرات دانشگاه‌ها و صاحب نظران در این طرح استفاده شود.

غلامی همچنین به لزوم فراهم آوردن زیر ساخت‌های لازم جهت آموزش مجازی توسط دانشگاه پیام نور اشاره کرد و در پایان متذکر شد که هدف اصلی آموزش عالی بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، کیفیت بخشی به آموزش کشور، هم افزایی، جلوگیری از موازی کاری و ارائه خدمات است که در این راه باید تمام دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی همگام پیش روند.

وی همچنین با اشاره به عملکرد رو به رشد دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی استان فارس، از عملکرد آنها در جهت کسب این جایگاه ارزنده تقدیر کرد.

دکتر مسعود برومند معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم با اشاره به محدود بودن بودجه تامین تجهیزات دانشگاهی، بر اهمیت تمرکز بخشی به امکانات و تجهیزات پژوهشی و آزمایشگاهی در استان‌ها تاکید کرده و خواستار استفاده دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی هر استان از امکانات به صورت مشترک و بهره‌گیری از دانشگاه‌های معین شد.

وی همچنین ارائه طرح‌های دانشگاهی متناسب با پتانسیل‌های هر شهرستان را خواستار شد و خاطرنشان کرد: سرمایه گذاری بخش خصوصی بر روی این طرح‌ها، نه تنها به حل معضل کمبود اشتغال در شهرستان‌ها خواهد انجامید، بلکه از انحراف سرمایه‌گذاری‌های خصوصی به سوی بازار مسکن، طلا و ارز جلوگیری خواهد کرد.

برومند همچنین بر بازنگری در جذب دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا تاکید و در نظر گرفتن نیاز شغلی جامعه را مبنای جذب دانشجو اعلام کرد.

در حاشیه این دیدار وزیر علوم از موزه قرآنی مرکز منطقه‌ای بازدید کرد و در پایان اعضای شورای علمی، هیات رئیسه و مدیران مرکز منطقه‌ای و پایگاه استنادی با وزیر از نزدیک دیدار و گفت‌وگو کردند.

مرکز منطقه‌ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST) در سال ۱۳۷۰ (۱۹۹۱ میلادی) پیرو تفاهم منعقده بین فرهنگستان علوم کشورهای جهان سوم و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران تاسیس شده و هدف آن ارتقای سطح علم و فناوری در سطح کشورهای منطقه شبه قاره هند تا شمال آفریقا بوده است. این مرکز، در سه حوزه کلان، تهیه منابع اطلاعاتی، پردازش منابع اطلاعاتی و تولید پایگاه‌های اطلاعاتی منتخب و نیز توزیع اطلاعات در سطح جوامع علمی کشورهای منطقه فعالیت می‌کند و در حال حاضر در داخل کشور در حدود ۳۰ شاخه اطلاع‌رسانی در برجسته‌ترین دانشگاه‌های کشور دارد.

پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC) در چهارمین نشست وزرای آموزش عالی کشورهای اسلامی در اکتبر ۲۰۰۸ میلادی در باکو پایتخت جمهوری آذربایجان به عنوان اولین نظام استنادی جهان اسلام به اتفاق آراء به تصویب رسید. بدین ترتیب، بر اساس مصوبات این نشست و همچنین نشست‌های آتی وزرای آموزش عالی کشورهای اسلامی، تمام کشورهای عضو سازمان کنفرانس اسلامی موظف به همکاری با ISC شدند. این پایگاه بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۱۳۸۷ تاسیس شد. ماموریت این پایگاه در حوزه کشورهای اسلامی (۵۷ کشور) بوده و فعالیت‌هایی چون رتبه‌بندی دانشگاه‌های کشورهای اسلامی، رتبه‌بندی نشریات معتبر کشورهای اسلامی و رصد تولید علم در این کشورها را به انجام می‌رساند.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آراد برندینگ

نظر سنجی انتخابات 1403

زنگوله

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

مانیتور دنا

شیشه ماشین

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

خرید تابلو برق

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح