کد خبر : 219
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 3 آگوست 2021 - 14:38
-

آگاهی مردم در مورد کرونا چقدر است؟

آگاهی مردم در مورد کرونا چقدر است؟

پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی قزوین در یک مطالعه میزان آگاهی، نگرش و عملکرد مردم در مقابله با بیماری کووید-۱۹ را مورد بررسی قرار دادند. به گزارش ایسنا، به‌­دلیل آمار بالای ابتلا و مرگ و میر بیماری و فقدان داروی اختصاصی مؤثر در درمان این بیماری، اقدامات پیشگیری و افزایش سطح آگاهی، نگرش و عملکرد مردم می‌تواند

آگاهی مردم در مورد کرونا چقدر است؟

پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی قزوین در یک مطالعه میزان آگاهی، نگرش و عملکرد مردم در مقابله با بیماری کووید-۱۹ را مورد بررسی قرار دادند.

به گزارش ایسنا، به‌­دلیل آمار بالای ابتلا و مرگ و میر بیماری و فقدان داروی اختصاصی مؤثر در درمان این بیماری، اقدامات پیشگیری و افزایش سطح آگاهی، نگرش و عملکرد مردم می‌تواند نقش مهمی در مقابله با آن داشته باشد و برای دستیابی به موفقیت نهایی در مقابله با کووید-۱۹، تعهد مردم به این اقدامات کنترلی ضروری است. به همین منظور پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی قزوین با انجام یک تحقیق، تاثیر میزان آگاهی، نگرش و عملکرد مردم را در رعایت رفتارهای پیشگیرانه بیماری کووید-۱۹ بررسی کردند.
نتایج این مطالعه نشان داد که سطح آگاهی و نگرش مردم مناسب است. در این بررسی، سطح آگاهی، نگرش و عملکرد افراد براساس سن، جنسیت، میزان تحصیلات و محل سکونت افراد اختلاف معنی‌داری داشت.
این یافته‌ها حاکی از آن است که با افزایش سن افراد، سطح آگاهی و عملکرد ایشان افزایش داشته، با افزایش تحصیلات میزان آگاهی افزایش ولی نگرش کاهش داشته است. به‌طور کلی آگاهی و عملکرد مردان نسبت به زنان به طور معنی داری کمتر بود. در خصوص محل سکونت هم سطح نگرش ساکنین روستایی نسبت به شهری بالاتر بوده است. درصد بسیار کمی (۸ درصد) از مردم علایم هشداردهنده مراجعه به بیمارستان را می‌دانستند. تقریباً دو سوم افراد به مسؤولیت اجتماعی خود در خصوص پیشگیری از انتقال بیماری در صورت ابتلا، اذعان داشتند. نیمی از افراد نیز فاصله اجتماعی (۲ متر) را رعایت می‌کردند.
طبق بررسی‌ها؛ در زمینه اولین اقدام پس از شک ابتلا به بیماری، حدود نیمی از افراد به پزشک مراجعه می‌­کردند که بیشترین مراجعه به مراکز و بیمارستان‌های دولتی بود.
پژوهشگران این تحقیق پیشنهاد می‌کنند: با توجه به استقبال بخش عمده­‌ای از مردم از رسانه‌­هایی مثل صدا و سیما، لازم است برنامه­‌های آموزشی استانی ویژه گروه‌های مختلف مردم با هدف ارتقای سطح آگاهی، نگرش و عملکرد ایشان انجام شود.
نتایج این پروژه تحقیقاتی با عنوان «بررسی سطح آگاهی، نگرش و عملکرد مردم شهر قزوین درباره بیماری کووید 19» در پایگاه نتایج پژوهش‌های سلامت کشور منتشر شده و دکتر زهرا حسین خانی مژگان عباسی، آمنه خالقی، الهام کاکاوند، دکتر ناهید یزدی، حسن رضا محمدی معین؛ پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی قزوین در انجام این طرح تحقیقاتی مشارکت داشتند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آراد برندینگ

نظر سنجی انتخابات 1403

زنگوله

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

مانیتور دنا

شیشه ماشین

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

خرید تابلو برق

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح