کد خبر : 94521
تاریخ انتشار : دوشنبه 15 نوامبر 2021 - 22:36
-

آیا نوشیدن چای موجب کاهش وزن کودکان می‌شود؟

آیا نوشیدن چای موجب کاهش وزن کودکان می‌شود؟

ایسنا/خراسان رضوی محققان کشف کردند که کودکان باید برای مقابله با مشکلات وزن، استرس و بیماری‌های قلبی از چهار سالگی مصرف چای را آغاز کنند. به نقل از نیوز، سایر مزایای گسترده این دمنوش روزانه، کاهش خطر سکته در افراد مسن و  جایگزینی برای نوشیدنی‌های شیرین است. چای سبز و چای سیاه معمولی که شامل ترکیبات

آیا نوشیدن چای موجب کاهش وزن کودکان می‌شود؟

ایسنا/خراسان رضوی محققان کشف کردند که کودکان باید برای مقابله با مشکلات وزن، استرس و بیماری‌های قلبی از چهار سالگی مصرف چای را آغاز کنند.

به نقل از نیوز، سایر مزایای گسترده این دمنوش روزانه، کاهش خطر سکته در افراد مسن و  جایگزینی برای نوشیدنی‌های شیرین است. چای سبز و چای سیاه معمولی که شامل ترکیبات فنولیک‌های فلاونوئید، ال-تیانین (L-theanine) و کافئین هستند می‌توانند به تمرکز و عملکرد شناختی نیز کمک کنند.

محقق این تحقیق، دکتر پاملا میسون، نتایج ۶۰ تحقیق علمی کاملا متفاوت در مورد چای و تاثیر آن بر سلامتی را تجزیه‌وتحلیل کرد.

نتایج نشان داد، کاملیا سیننسیس (Camellia sinensis، گیاهی که از آن چای درست می‌شود) در طول زندگی، از کودکی به بعد می‌تواند سلامت قلبی عروقی را افزایش داده و سیستم ایمنی بدن را تقویت کند.

دکتر میسون خاطرنشان کرد: مصرف روزانه سه فنجان چای سیاه به‌عنوان بخشی از یک زندگی سالم می‌تواند حافظ سلامت جسمی و روانی در کودکی، تندرستی، سلامت دوران بلوغ، بارداری و سن بالاتر باشد.

وی افزود: والدین باید از چای به‌عنوان جایگزینی برای آب‌نبات و نوشیدنی‌های شیرین در برنامه غذایی فرزندان خود از سن چهار سالگی به بعد استفاده کنند.

این مطالعه علاوه بر این کشف کرد که ال-تیانین، آمینو اسید متمایز  چای در برنامه غذایی انگلیس به آسایش افراد کمک می‌کند، استرس را کاهش می‌دهد و همراه با کافئین بر توانایی مغز، هوشیاری و تمرکز تاثیر می‌گذارد.

پلی‌فنول‌های فلاونوئید که به‌طور قابل‌توجهی به عنوان EGCG شناخته می‌شوند، ترکیب فنلی غالب در چای، باعث افزایش میزان اکسیدنیتریک شده، فشار خون را کاهش می‌دهد و آنتی‌اکسیدانی است که باعث کاهش محرک‌های آزاردهنده نیز می‌شود و علاوه بر کاهش خطر سکته‌های مغزی، خطر بیماری‌های قلبی و عروقی را نیز کاهش می‌دهد.

دکتر تیم باند، از هیأت مشاوره چای  افزود: ما می‌دانیم که مصرف چای تهدید مشکلات قلبی و مرگ بر اثر سکته مغزی یا حمله قلبی را کاهش می‌دهد و دلیل آن را نیز می‌دانیم.

وی ادامه داد: تحقیقات بالینی و آزمایشگاهی نشان می‌دهد که پلی‌فنول‌های چای قابلیت محدود کردن جذب کلسترول (LDL) از طریق روده و اهداف گیرنده‌های تنظیم‌کننده سطح کلسترول خون را دارند.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

قیمت فنس

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

مبانی حقوق مهندسی

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

قیمت فنس

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

جعبه سازی

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

گن بعد از جراحی ژینکوماستی

آموزش خرید بیت کوین

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

بهترین فیلم های 2023

تقویت انتن موبایل

مانیتور دنا

شیشه ماشین

عرضه کننده سیم خاردار،فنس،ورق های شیروانی با قیمت عمده

خرید اکانت کلش

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

شرکت کیمیا همرنگ

خرید تابلو برق

اسرارالشفاء

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح