کد خبر : 166643
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 14 دسامبر 2021 - 10:15
-

احتمال افزایش ۶۰۰ میلیاردی یارانه داروهای صعب‌العلاج

احتمال افزایش ۶۰۰ میلیاردی یارانه داروهای صعب‌العلاج

مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با اشاره به وضعیت یارانه دارویی سال ۱۳۹۸، گفت: بر اساس بودجه سال ۱۳۹۸، در حوزه واکسن‌ها ۵۰۰ میلیارد تومان و در حوزه داروهای صعب‌العلاج حدود ۱۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار پیش‌بینی شده است. دکتر محمد عبده‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، درباره وضعیت یارانه دارو بودجه سال ۱۳۹۸،

احتمال افزایش ۶۰۰ میلیاردی یارانه داروهای صعب‌العلاج

مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با اشاره به وضعیت یارانه دارویی سال ۱۳۹۸، گفت: بر اساس بودجه سال ۱۳۹۸، در حوزه واکسن‌ها ۵۰۰ میلیارد تومان و در حوزه داروهای صعب‌العلاج حدود ۱۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار پیش‌بینی شده است.

دکتر محمد عبده‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، درباره وضعیت یارانه دارو بودجه سال ۱۳۹۸، گفت: در بودجه امسال برای حوزه دارو پیش‌بینی‌هایی انجام شد، اما با اعتبارات تعیین‌شده در بحث داروهای یارانه‌ای و داروهای بیماران صعب‌العلاج مقداری کسری بودجه داریم.

وضعیت یارانه دارو در سال ۱۳۹۸

وی افزود: بر اساس بودجه سال ۱۳۹۸، در حوزه واکسن‌ها ۵۰۰ میلیارد تومان و در حوزه داروهای صعب‌العلاج حدود ۱,۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار پیش‌بینی شده است. البته آقای دکتر نمکی با سازمان برنامه و بودجه صحبت‌هایی داشتند و قول داده شد که بودجه و یارانه دارو اصلاح شود؛ به‌طوریکه در حوزه داروهای صعب‌العلاج و یارانه‌ای به ۲,۲۰۰ میلیارد تومان برسد و در زمینه واکسن‌ها اعتبارمان با حدود ۴۰۰ میلیارد تومان افزایش به ۹۰۰ میلیارد تومان افزایش یابد.

داروی کشور تابع مبادلات ارزی

عبده‌زاده در ادامه صحبت‌هایش درباره وضعیت دارویی کشور در سال ۱۳۹۸، گفت: وضعیت دارویی ما تابع مبادلات ارزی و وضعیت سیستم بانکی کشور است. در حوزه وزارت بهداشت برنامه‌ریزی دقیقی برای دارو و افزایش استوک‌ها و ذخایر دارویی انجام شده، اما در خارج از حوزه وزارت بهداشت، تأمین و تخصیص به موقع ارز حائز اهمیت است. بر این اساس باید به موقع ارز داروهایمان را از بانک مرکزی دریافت کرده و آن‌ها را به شرکت‌های دارویی ارئه دهیم.

مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با بیان اینکه در سال گذشته روند تأمین و تخصیص ارز دولتی برای تهیه دارو خوب بود، ادامه داد: امسال هم تازه کار را آغاز کردیم و امیدواریم بتوانیم کار تأمین دارو را به خوبی پیش بریم. از طرفی تا پایان سال گذشته حجم زیادی از مطالبات دارویی هم پرداخت شد. مطالبات شرکت‌های پخش از بخش دولتی هم تا آخر اسفند حدود ۱,۸۰۰ میلیارد تومان بود که قسمت عمده آن مربوط به شش ماهه دوم سال بوده است و به نظر می‌آید که روند طبیعی در پرداخت مطالبات دارویی وجود دارد. فعلاً در بحث پرداخت و دریافت مطالبات روند طبیعی را طی می‌کنیم.

نگاهی به ذخایر دارویی کشور

عبده‌زاده تاکید کرد: در حوزه داروهای تولید داخل ذخیره ما تا شهریور ماه خوب است و انبارهایمان ذخیره دارند، اما در بخش داروهایی وارداتی چون نیازها روزانه است، مقداری ذخایر پایین‌تر است، اما برنامه‌ریزی‌هایمان را در این حوزه به دقت دنبال می‌کنیم تا مشکلی ایجاد نشود.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آراد برندینگ

نظر سنجی انتخابات 1403

زنگوله

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

مانیتور دنا

شیشه ماشین

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

خرید تابلو برق

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح