کد خبر : 171333
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 16 دسامبر 2021 - 18:20
-

استفاده از فناوری‌های نوین در جهت پژوهش بسیار حائز اهمیت است

استفاده از فناوری‌های نوین در جهت پژوهش بسیار حائز اهمیت است

رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست استفاده از فناوری‌های نوین در جهت پژوهش را بسیار حائز اهمیت دانست و گفت : باید با کمک گرفتن از فن‌آوری‌های نوین در جهت کارهای پژوهشی و علمی استفاده کرد. به گزارش ایسنا، همزمان با هفته پژوهش، امروز (23 آذرماه)، همایش پژوهش و محیط‌زیست با حضور دکتر علی سلاجقه معاون رئیس‌جمهوری

رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست استفاده از فناوری‌های نوین در جهت پژوهش را بسیار حائز اهمیت دانست و گفت : باید با کمک گرفتن از فن‌آوری‌های نوین در جهت کارهای پژوهشی و علمی استفاده کرد.

به گزارش ایسنا، همزمان با هفته پژوهش، امروز (23 آذرماه)، همایش پژوهش و محیط‌زیست با حضور دکتر علی سلاجقه معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست و مدیران ارشد سازمان حفاظت محیط‌زیست  در محل سالن همایش‌های بین‌المللی سازمان حفاظت محیط‌زیست برگزار شد.

علی سلاجقه توجه به مقوله پژوهش را بسیار حائز اهمیت دانست و گفت: علم ، اندیشه و فکر باید زیربنای اصلی این مقوله باشد و باید از این ظرفیت و بستر در جهت تحقیقات و پژوهش در حوزه محیط‌زیست استفاده کرد.

وی با اشاره به آموزه‌های دینی گفت: باید نگاهمان به جهان مدبرانه باشد و از قرآنی که منبع عظیم و بزرگ  پژوهشی است ،با نگاه تعقل و تفکر بهره برد.

سلاجقه در ادامه گفت: هیچ علمی بدون پژوهش و تحقیق معنا ندارد،چون با تحقیق و پژوهش می‌توانیم زوایای مختلف را شناسایی و در جهت هدف‌گذاری برنامه‌ریزی مدونی داشته باشیم و در واقع از فرصت‌ها در جهت رفع چالش با کمک پژوهش به نتایج قابل‌قبولی دست پیدا کنیم.

معاون رئیس‌جمهوری درادامه گفت: می‌توانیم با استفاده از ظرفیت‌های بالقوه وبا بهترین برنامه‌ریزی‌ که مبتنی بر مقوله پژوهش است دست یابیم ومجموعه سازمان حفاظت محیط‌زیست باید با تدوین برنامه‌های منسجم و اجرایی جزو مجموعه‌های پیشرو باشد.

سلاجقه با اشاره به توصیه‌های مقام معظم رهبری در خصوص مقوله پژوهش و علم‌آموزی خاطرنشان کرد و گفت: ایشان همواره بر مقوله پژوهش تأکیددارند و در افق 1404 مبنا  را بر اساس علم  و بهره‌گیری از مطالعات پژوهشی توصیه می‌کنند و ما باید با رهنمودهای ایشان و استفاده از ظرفیت‌های موجود کارهایمان را مبتنی بر نتایج و تحقیقات علمی پیش ببریم.

وی در ادامه در خصوص چالش‌ها و موانع پیشرو در بعد پژوهش  متذکر شد و گفت : حتماً با بررسی‌های صورت گرفته در رفع موانع کارهای پژوهشی اهتمام داشته باشید تا اقدامات مفیدی صورت بگیرد تا سازمان به جایگاه شایسته ،هم به لحاظ علمی و پژوهشی قرار گیرد.

سلاجقه با تأکید بر استفاده از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی گفت: مبنای کار باید علمی و پژوهشی باشد و اگر در کنار هم یعنی اندیشه و فکر نباشد قطعاً در کارها موفق نخواهیم بود چون بعد از تحقیق و تفحص می‌خواهیم کارهایمان را مورد ارزیابی قرار دهیم و چه بهتر که با استفاده از کارهای پژوهشی و ارائه مقالاتی که جنبه اجرایی هم دارند در پیشرفت و تحول سازمان باشیم.

وی در ادامه گفت: مسائل مربوط به سازمان حفاظت محیط‌زیست باید با هدف‌گذاری و گره‌گشایی از مشکلات کشور باشد که می‌توان باکارهای پژوهشی و علمی در این خصوص به کمک دولت و مردم آمد و ما همواره باید در کنار مردم برای حل مشکلاتشان باشیم .

رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست استفاده از فناوری‌های نوین را بسیار حائز اهمیت دانست و گفت : باید با کمک گرفتن از فن‌آوری‌های نوین در جهت کارهای پژوهشی و علمی استفاده کرد.

وی همچنین استفاده از نیروهای خوش‌فکر و نخبه سازمان را در کارهای پژوهش را از دیگر موارد دانست و گفت :باید سازمان از تجارب و اندوخته‌های خوبی که این افراد دارند در جهت راه گشایی و رفع موانع بهره گرفت،و ما در سازمان افراد جوان و خوش‌فکری داریم که صاحب اندیشه هستند و باید از آن‌ها در جهت تحول و توسعه کشور استفاده کرد تا شاهد پویایی و تحول باشیم و اگر فرد یا افرادی در جای‌جای کشورمان کارهای پژوهشی و کاربردی را انجام دادند، وظیفه داریم قدرشناس این افراد باشیم و از کارهای پژوهشی آن‌ها حمایت و تقدیر کنیم.

سلاجقه  در پایان گفت: باید به مباحثی بپردازیم که میدانی باشند تا در رفع مشکلات کشور به سمت‌وسوی افق‌های روشن برسیم و استفاده از ظرفیت‌ها و طرح‌های پژوهشی که سایر دستگاه‌ها و سایر ارگان‌ها می‌توانند به ما کمک کنند از آن‌ها بهره گرفت.

وی در ادامه گفت :مجموعه پژوهشکده به‌عنوان اتاق فکر سازمان است و باید از این ظرفیت در جهت اهداف و برنامه‌های تدوینی سازمان استفاده نماییم.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان حفاظت محیط‌زیست؛ در ابتدای این مراسم دکتر روانبخش شیردم سرپرست پژوهشکده محیط‌زیست و توسعه پایداربه ارائه گزارش و عملکرد این پژوهشکده پرداخت و از روند رسیدگی و داوری مقالات ارسالی توسط پژوهشگران حوزه محیط‌زیست، به سمع و نظر حاضرین رساند.منبع: ايسنا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آراد برندینگ

نظر سنجی انتخابات 1403

زنگوله

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

مانیتور دنا

شیشه ماشین

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

خرید تابلو برق

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح