کد خبر : 98201
تاریخ انتشار : چهارشنبه 17 نوامبر 2021 - 19:48
-

استفاده از هوش مصنوعی برای پیش‌بینی ابتلا به فیبریلاسیون دهلیزی

استفاده از هوش مصنوعی برای پیش‌بینی ابتلا به فیبریلاسیون دهلیزی

محققان بیمارستان عمومی ماساچوست وابسته به دانشگاه “هاروارد” در مطالعه اخیرشان اظهار کرده‌اند با کمک هوش مصنوعی می‌توان خطر ابتلای افراد به فیبریلاسیون دهلیزی را شناسایی کرد. به گزارش ایسنا و به نقل از تی ای، فیبریلاسیون دهلیزی(Atrial fibrillation) که گاه در پزشکی “ای فیب”(Afib) نیز نامیده می‌شود، شایع‌ترین نوع آریتمی قلبی است که در

استفاده از هوش مصنوعی برای پیش‌بینی ابتلا به فیبریلاسیون دهلیزی

محققان بیمارستان عمومی ماساچوست وابسته به دانشگاه “هاروارد” در مطالعه اخیرشان اظهار کرده‌اند با کمک هوش مصنوعی می‌توان خطر ابتلای افراد به فیبریلاسیون دهلیزی را شناسایی کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از تی ای، فیبریلاسیون دهلیزی(Atrial fibrillation) که گاه در پزشکی “ای فیب”(Afib) نیز نامیده می‌شود، شایع‌ترین نوع آریتمی قلبی است که در آن تحریک الکتریکی، مسیر مشخصی را در قلب طی نمی‌کند. فیبریلاسیون دهلیزی(AF یا AFib) یک بیماری شایع است که به لخته شدن خون در قلب و گاها سکته منجر می‌شود. این وضعیت باعث نامنظم شدن ریتم قلب می‌شود.

اخیرا دانشمندان بیمارستان عمومی ماساچوست وابسته به دانشگاه هاروارد و موسسه Broad ام آی تی و هاروارد روشی مبتنی بر هوش مصنوعی را برای شناسایی بیمارانی که در معرض خطر فیبریلاسیون دهلیزی هستند، توسعه داده‌اند. روش مبتنی بر هوش مصنوعی آنها با تجزیه و تحلیل نتایج الکتروکاردیوگرام افراد پیش‌بینی می‌کند که آیا بیمار طی پنج سال آینده به فیبریلاسیون دهلیزی مبتلا خواهد شد یا خیر.

دانشمندان روش توسعه داده خود را بر روی سه مجموعه داده بزرگ حاصل از مطالعه بر روی ۸۳ هزار و ۱۶۲ فرد آزمایش کردند. در نهایت آنها دریافتند روش توسعه یافته آنها می‌تواند به تنهایی خطر ابتلای افراد به فیبریلاسیون دهلیزی را پیش‌بینی کند و دقت این روش در هنگام ترکیب شدن با داده‌ها و علائم بالینی خطرناک شناخته شده در بیماری فیبریلاسیون دهلیزی افزایش نیز می‌یابد.

“استیون ای لوبیتز”(Steven A. Lubitz) نویسنده ارشد این مطالعه و الکتروفیزیولوژیست قلب در بیمارستان عمومی ماساچوست گفت: ما در این مطالعه موفق به مشاهده الگویی در الگوریتم‌های هوش مصنوعی مبتنی بر الکتروکاردیوگرام شدیم که می‌تواند به ما در شناسایی افرادی که بیش از سایرین در معرض خطر ابتلا به  فیبریلاسیون دهلیزی هستند، کمک کنند. این الگوریتم می‌تواند یک ابزار پیش غربالگری مناسب برای شناسایی بیمارانی که در معرض خطر ابتلا به فیبریلاسیون دهلیزی هستند، باشد و به پزشکان نیز کمک کند تا زودتر از ابتلای فرد به این بیماری آگاه شوند و زودتر اقدامات پیشگیرانه را آغاز کنند که انجام به موقع این اقدامات به نوبه خود می‌تواند به جلوگیری از سکته افراد نیز منجر شود.

منبع: ايسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آراد برندینگ

نظر سنجی انتخابات 1403

زنگوله

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

مانیتور دنا

شیشه ماشین

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

خرید تابلو برق

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح