کد خبر : 98639
تاریخ انتشار : چهارشنبه 17 نوامبر 2021 - 20:53
-

امضای یک تفاهم‌نامه همکاری با هدف پیاده سازی الگوی حکمرانی متعالی

امضای یک تفاهم‌نامه همکاری با هدف پیاده سازی الگوی حکمرانی متعالی

تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه بین مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری، دانشگاه تهران و اندیشکده سیاست‌پژوهی منابع انسانی اسما به منظور توسعه همکاری‌ها و بهره‌مندی از امکانات و توانمندی‌های یکدیگر به امضا رسید. به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی‌ مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری، این تفاهم‌نامه  طی مراسمی در سازمان مرکزی دانشگاه تهران به امضای

امضای یک تفاهم‌نامه همکاری با هدف پیاده سازی الگوی حکمرانی متعالی

تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه بین مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری، دانشگاه تهران و اندیشکده سیاست‌پژوهی منابع انسانی اسما به منظور توسعه همکاری‌ها و بهره‌مندی از امکانات و توانمندی‌های یکدیگر به امضا رسید.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی‌ مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری، این تفاهم‌نامه  طی مراسمی در سازمان مرکزی دانشگاه تهران به امضای محمدصادق خیاطیان رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری،  سیدمحمد مقیمی سرپرست دانشگاه تهران و  ساسان زارع مدیر عامل اندیشکده سیاست‌پژوهی منابع انسانی اسما رسید.

این تفاهم‌نامه همکاری با هدف «تربیت کارگزاران متخصص و متعهد» و «ارتقای دانش، منش، نگرش و کنش حکمرانان فعلی کشور از طریق برگزاری دوره‌های حکمرانی کوتاه مدت و میان مدت و همچنین «کمک به انتخاب شایسته حکمرانان و مدیران میانی از طریق تشکیل بانک اطلاعات حکمرانان و مدیران کلیدی کشور» و رسیدن به الگوی حکمرانی متعالی منعقد شده است.
امیدوارم در دولت سیزدهم بتوانیم خلاء حکمرانی مطلوب را با الگوسازی مناسب در کشور پیاده سازی کنیم

محمدصادق خیاطیان رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری در این مراسم گفت: به اعتقاد بسیاری از صاحبنظران، بیش از گذشته نیاز به الگوی مطلوب حکمرانی در کشور احساس می شود. چرا که لازمه تشکیل دولت اسلامی، داشتن یک الگوی حکمرانی متعالی و استفاده از نیروی انسانی متعهد و توانمند است.
به گفته رئیس مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری در حال حاضر مولفه های حکمرانی متعالی مبتنی بر مبانی نظام جمهوری اسلامی و اندیشه های امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری قابل احصاء است.
وی توجه به حاکمیت قانون، عدالت، شفافیت، مشارکت مردم و جوانان را از جمله مؤلفه‌های مهم در الگوی حکمرانی عنوان کرد و گفت این مؤلفه‌ها برآمده از قرآن، روایات و اندیشه‌های امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری است.
رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری در ادامه با اشاره به گفتمان “دولت مردمی” دولت سیزدهم، نقش آفرینی مردم در حل مسائل کشور را امری ضروری دانست.
وی در ادامه تاکید کرد: در مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری اهداف متعددی را به عنوان یک نهاد مشورتی رئیس‌جمهور دنبال می‌کنیم که با استفاده از ظرفیت نخبگانی کشور و اتصال آن به بدنه دولت سعی داریم، مسائل راهبردی کشور را با یک نگاه کارشناسی و خبرگی به بدنه دولت منتقل کنیم.
رئیس مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری در پایان یادآور شد: امیدوارم در دولت سیزدهم بتوانیم خلاء حکمرانی مطلوب را با الگوسازی مناسب در کشور پیاده سازی کنیم و با محوریت دانشگاه نسبت به تربیت افراد متخصص و متعهد صاحب دانش مدیریت بتوانیم اقدام مؤثری انجام دهیم.

منبع: ايسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آراد برندینگ

نظر سنجی انتخابات 1403

زنگوله

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

مانیتور دنا

شیشه ماشین

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

خرید تابلو برق

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح