کد خبر : 163911
تاریخ انتشار : دوشنبه 13 دسامبر 2021 - 11:25
-

انتظار سفر به مریخ طولانی‌تر شد!

انتظار سفر به مریخ طولانی‌تر شد!

بنابر یافته‌های یک گزارشی که اخیرا انجام شده، ناسا تا سال ۲۰۳۳ نمی‌تواند فضانورد به مریخ بفرستد. به گزارش ایسنا و به نقل از اسپیس، بنابر یافته‌های یک گزارش، ناسا هیچ شانسی برای فرستادن انسان به مریخ تا سال ۲۰۳۳ ندارد و چنین مأموریتی در خوش بینانه ترین حالت در اواخر دهه ۲۰۳۰ می‌تواند انجام شود. گزارش مذکور پیش از

انتظار سفر به مریخ طولانی‌تر شد!

بنابر یافته‌های یک گزارشی که اخیرا انجام شده، ناسا تا سال ۲۰۳۳ نمی‌تواند فضانورد به مریخ بفرستد.

به گزارش ایسنا و به نقل از اسپیس، بنابر یافته‌های یک گزارش، ناسا هیچ شانسی برای فرستادن انسان به مریخ تا سال ۲۰۳۳ ندارد و چنین مأموریتی در خوش بینانه ترین حالت در اواخر دهه ۲۰۳۰ می‌تواند انجام شود.

گزارش مذکور پیش از سخنرانی ۲۶ مارس “مایک پنس”(Mike Pence) معاون رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا که در آن از ناسا خواسته بود که تا پنج سال آینده می‌بایست فضانورد به ماه بفرستند، کامل شده بود و به هزینه‌های بازگشت به ماه و لزوم برنامه‌ریزی بلندمدت برای اعزام فضانورد به مریخ اشاره دارد.

ناسا با “مؤسسه سیاست علم و فناوری”(Science and Technology Policy Institute) قراردادی برای انجام این گزارش امضا کرده بود که هدف از انجام آن ارزیابی فنی و مالی مأموریت‌های ارسال انسان به فضا در سال ۲۰۳۳ بود. این تحقیق به سفارش کنگره و براساس دستورالعمل سال ۲۰۱۷ میلادی سیاست فضایی تنظیم شده بود و هدف از انجام آن ارزیابی فنی و مالی مأموریت‌های ارسال انسان به فضا در ۲۰۳۳ میلادی بود.

مؤسسه “STPI” به منظور انجام این گزارش از استراتژی ناسا موسوم به “سفر اکتشافات”(Exploration Campaign) استفاده کرد و هدف آن ادامه توسعه سامانه پرتاب فضایی(SLS)، “فضاپیمای اوریون” و مأموریت فضایی”lunar Gateway” بود. پس از انجام این برنامه‌ها، قرار است مأموریت “Deep Space Transport “انجام شود که طی آن یک فضاپیمای حامل فضانوردان از فضای بین ماه و زمین به سوی مریخ پرواز می‌کند و دوباره به آنجا برمی‌گردد.

همچنین ناسا چند ماهنورد و سیستم مربوط به آن را برای پشتیبانی از این مأموریت‌ها خواهد ساخت که از این سیستم‌ها می‌توان در مأموریت‌های بعدی به سطح مریخ نیز استفاده نمود.

این برنامه به واسطه خطرات تکنولوژیکی مرتبط با “حمل و نقل عمیق فضایی” (Deep Space Transport) شامل “سیستم‌های پشتیبانی زندگی” (life support systems) و” سامانه پیش رانش” (propulsion) نیاز به زمان طولانی دارد. بنابر نتایج این گزارش، شروع مأموریت به مریخ در ۲۰۳۳ نیازمند آزمایش فناوری‌های ضروری تا سال ۲۰۲۲ است که بعید به نظر می‌رسد این آزمایش‌ها در زمان مقرر انجام شوند.

در انتهای این گزارش آمده است که به دلیل مسائل ذکر شده انجام مأموریت ارسال فضانوردان به مریخ تا سال ۲۰۳۳ برای ناسا مقدور نخواهد بود و در ادامه نیز اظهار کرده‌اند، حتی بدون در نظر گرفتن محدودیت‌های بودجه‌ای، مأموریت مداری مریخ با توجه به برنامه‌های فعلی و ملی ناسا، زودتر از سال ۲۰۳۷ ممکن نخواهد بود و بنابر تحلیل‌های انجام شده مأموریت مداری مریخ نیازمند توسعه فناوری است و به همین دلیل امکان تأخیر در زمان بندی، افزایش هزینه و خطر کمبود بودجه نیز وجود دارد.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آراد برندینگ

نظر سنجی انتخابات 1403

زنگوله

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

مانیتور دنا

شیشه ماشین

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

خرید تابلو برق

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح