کد خبر : 122931
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 25 نوامبر 2021 - 22:29
-

انگیزه فرزندتان از دروغ گفتن را پیدا کنید

انگیزه فرزندتان از دروغ گفتن را پیدا کنید

عکس تزئینی است یک مشاور درباره علت دروغ گویی کودکان و نوجوانان، گفت: منشاء اغلب دروغ‌ها به تربیت نادرست، ضعف، عجز، احساس حقارت و ترس باز می‌گردد؛ والدین باید انگیزه فرزندان خود از دروغ گویی را پیدا کنند. مریم فولادی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: والدین باید نسبت به تربیت خود بازنگری داشته باشند و

 انگیزه فرزندتان از دروغ گفتن را پیدا کنید
عکس تزئینی است

یک مشاور درباره علت دروغ گویی کودکان و نوجوانان، گفت: منشاء اغلب دروغ‌ها به تربیت نادرست، ضعف، عجز، احساس حقارت و ترس باز می‌گردد؛ والدین باید انگیزه فرزندان خود از دروغ گویی را پیدا کنند.

مریم فولادی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: والدین باید نسبت به تربیت خود بازنگری داشته باشند و ببینند آیا رفتار ناعادلانه‌ای نظیر مقایسه، سرزنش، شماتت و حقارت با کودک و نوجوان خود داشته‌اند که او به آنها دروغ می‌گوید یا خیر. گاهی سبک دلبستگی کودک و نوجوان و یا مورد خشونت واقع شدن توسط والدین نیز می‌تواند منجر به دروغ گویی آنها شود.

این مشاور ادامه داد: گاهی ابراز وجود، خیال پردازی و اضطراب و تقلید می‌تواند انگیزه‌هایی برای دروغ گویی کودک و نوجوان باشد. کودکان و نوجوانان زمانی که در معرض واقعیتی نا امن و نا مطمئن قرار می‌گیرند احساس خطر و حقارت کرده و از این رو دروغ می‌گویند.

به گفته فولادی، کتمان حقیقت، کمبود اعتماد به نفس، احساس حقارت، تمایل به جلب توجه دیگران، عدم اعتماد به اطرافیان از جمله نشانه‌ها و ویژگیهای فرد دروغگو است. همچنین مهمترین جنبه دروغگویی تبدیل شدن شخصیت حقیقی به شخصیتی ساختگی است به طوری که فرد دروغگو از عالم حقیقی خود خارج شده و به دنیای ساختگی نزدیک می‌شود.

این مشاور ادامه داد: دروغ گویی والدین در حضور فرزندان از جمله دلایل دروغ گویی فرزندان است چراکه والدین سرمشق فرزندان هستند. همچنین دروغگویی در کودکانی که به طور افراطی خواستار جلب محبت و توجه هستند، بیشتر است.

وی معتقد است که کودکان ضعیفی که ترسو هستند، کودکانی که تکالیف دشواری بر عهده آنها گذاشته می‌شود، کودکانی که قدرت دستیابی به اهداف برایشان دشوار است، کودکان هیجانی و عصبی و به طور کلی کودکانی که محرومیت‌هایی را تجربه کرده‌اند تمایل بیشتر به دروغ گفتن دارند.

وی تصریح کرد: والدین باید ارزش راستی را به کودکان خود بیاموزند، به آنها فرصت اشتباه کردن بدهند و اگر اشتباه کردند، آنها را ببخشند. از طرفی والدین باید فرزندان خود را درک کنند و به آنها فرصتی برای بیان احساسات بدهند. والدین می‌توانند در راستای تربیت صحیح، از تکنیک محروم سازی استفاده کنند.

فولادی در پایان گفت: اعتماد به نفس پایین و دروغ گویی فرزندان نشات گرفته از فضایی است که در آن تربیت شده و رشد کرده‌اند؛ این والدین باید به شدت بر رفتار و گفتار خود با کودکان حساس باشند و آنها را ناعادلانه مورد سرزنش قرار ندهند.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آراد برندینگ

نظر سنجی انتخابات 1403

زنگوله

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

مانیتور دنا

شیشه ماشین

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

خرید تابلو برق

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح