کد خبر : 116238
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 23 نوامبر 2021 - 15:13
-

با تغییر دولت، امیدهای جدیدی در اقتصاد ایجاد شد

با تغییر دولت، امیدهای جدیدی در اقتصاد ایجاد شد

رئیس اتاق بازرگانی ایران می‌گوید با تغییر هر دولتی، امیدی جدید به تغییر و بهبود شرایط ایجاد می‌شود اما اینکه این امید تا چه زمانی ادامه یابد، بسته به نحوه فعالیت آن دولت است. به گزارش ایسنا، غلامحسین شافعی در نشست روسای کمیسیون‌های تخصصی اتاق ایران اظهار کرد: باید در همه این دیدارها نظر کارشناسی

با تغییر دولت، امیدهای جدیدی در اقتصاد ایجاد شد

رئیس اتاق بازرگانی ایران می‌گوید با تغییر هر دولتی، امیدی جدید به تغییر و بهبود شرایط ایجاد می‌شود اما اینکه این امید تا چه زمانی ادامه یابد، بسته به نحوه فعالیت آن دولت است.

به گزارش ایسنا، غلامحسین شافعی در نشست روسای کمیسیون‌های تخصصی اتاق ایران اظهار کرد: باید در همه این دیدارها نظر کارشناسی کمیسیون‌های تخصصی مورد توجه باشد. البته در خیلی از موارد مرکز پژوهش‌های اتاق ایران این نظرات را دریافت می‌کند ولی باید برای رفع کمبودهای این حوزه اقدام شود. با تغییر هر دولتی، امیدهای جدیدی ایجاد می‌شود و در این دولت هم امیدهایی ایجاد شده است؛ اما اینکه نهال این امید چقدر با طراوات بماند، به روند حرکت دولت بستگی دارد.

او ادامه داد: البته در شرایط فعلی اقتصاد کشور، کار برای روسای کمیسیون‌ها سخت است ولی ما باید به وظایف خود عمل کنیم، خارج از اینکه این تلاش‌ها چقدر اثرگذار خواهد بود. ما برای ادامه درست مسیر نیازمند مستندسازی هستیم؛ باید کمیسیون‌ها نشست‌های خود را مستندسازی کنند و بتوانیم دوره‌ای این مستندات را منتشر کنیم و با ارگان‌ها و سازمان‌های مرتبط و مجلس شورای اسلامی ارسال کنیم. از طرفی وقتی روسای کمیسیون‌ها در مجامعی حضور دارند حتماً فردی را با خود همراه کنند تا گزارش نشست تنظیم شود.

رئیس اتاق ایران گفت: گاهی از ما گلایه می‌شود که نماینده‌های اتاق در مجامع گاه حرف‌های متناقض و متضاد می‌زنند. باید این ناهماهنگی‌ها رفع شود و صدای واحدی از اتاق به گوش برسد.

در ادامه این نشست سایر اعضای اتاق بازرگانی نیز به ارائه نظرات خود پرداختند. بر اساس گزارش پایگاه اتاق ایران، احمد اتش‌هوش، رئیس کمیسیون حقوقی و حمایت‌های قضایی و مقرراتی اتاق ایران گفت: برای تاثیرگذاری اتاق ایران و جلوگیری از تشتت آرا باید مانیفست و استراتژی خاصی تبیین شود تا نمایندگان اتاق که به جلسه‌های مختلف می‌روند، براساس آن مانیفست عمل کنند. آثار نبود استراتژی در جلسه‌های مختلف با حرف‌های متفاوت و متناقض مشخص می‌شود. از طرفی باید سابقه نشست‌های قبلی درباره یک موضوع به کمیسیون‌ها ارائه شود تا از موازی‌کاری و کارهای تکراری جلوگیری شود.

محسن امینی، رئیس کمیسیون کشاورزی و صنایع وابسته اتاق ایران از آسیب موازی‌کاری گفت و اینکه اتاق ایران و اتاق اصناف یا اتاق تعاون می‌توانند در مواقعی که نیاز هست باهم همکاری کنند. باید این‌ها جلسات مشترک برگزار کنند و یا باید کنسرسیومی در حوزه صنعت غذایی تأسیس کرد که کارها با هماهنگی بیشتری پیش رود.

در پایان نشست شافعی از لزوم توجه به پنجره واحد گفت: البته گاهی همکاری مسالمت‌آمیز بین محیط زیست و صنعت وجود ندارد. خیلی وقت‌ها صنعت به جای توسعه، تخریب به همراه دارد و باید اتاق ایران و کمیسیون‌ها روی این موضوع تمرکز بیشتر داشته باشند.

رمضانی، دبیرکل اتاق ایران هم پیشنهاد داد: وقتی طرح یا لایحه در مجلس ارائه می شود، کمیسیون‌ها در دستور کار قرار دهند تا با دقت بیشتری درباره آن‌ها اظهار نظر کنیم.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آراد برندینگ

نظر سنجی انتخابات 1403

زنگوله

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

مانیتور دنا

شیشه ماشین

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

خرید تابلو برق

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح