کد خبر : 177434
تاریخ انتشار : دوشنبه 27 دسامبر 2021 - 16:47
-

برای اعتمادسازی در بورس رفتار حقوقی‌ها کنترل شود

برای اعتمادسازی در بورس رفتار حقوقی‌ها کنترل شود

ایسنا/همدان یک فعال بازار بورس و سرمایه، مثبت شدن دو روزه بازار سرمایه را تحت تأثیر سیاست ها و قوانین جدید سازمان بورس و وزارت اقتصاد که در هفته گذشته به تصویب رسید، دانست. مرتضی نعمتی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه در هفته گذشته چهار دستورالعمل از سوی سازمان بورس ابلاغ شد، افزود: یکی

برای اعتمادسازی در بورس رفتار حقوقی‌ها کنترل شود

ایسنا/همدان یک فعال بازار بورس و سرمایه، مثبت شدن دو روزه بازار سرمایه را تحت تأثیر سیاست ها و قوانین جدید سازمان بورس و وزارت اقتصاد که در هفته گذشته به تصویب رسید، دانست.

مرتضی نعمتی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه در هفته گذشته چهار دستورالعمل از سوی سازمان بورس ابلاغ شد، افزود: یکی از دستورالعمل‌های ابلاغی دامنه نوسان نامتقارن بوده که براین اساس در سهام تابلوی اصلی بورس و تابلوی اصلی فرابورس دامنه نوسان از منفی پنج تا مثبت پنج به منفی دو تا مثبت شش تغییر پیدا کرد و در صندوق‌های سرمایه‌گذاری و ای تی اف‌ها که از منفی ۱۰ تا مثبت ۱۰ بود، به منفی چهار تا مثبت ۱۰ تغییر پیدا کرد و در سهام بازار پایه زرد از منفی سه تا مثبت سه به منفی دو تا مثبت سه تغییر یافت.

وی ادامه داد: این موضوع اگرچه برای چند روز جذابیتی برای سهام بازار تابلوی اصلی بورس و فرابورس ایجاد کرد اما دیری نپایید که سهام زیادی در صف‌های فروش قفل شدند و روند نقدشوندگی سهام را با چالش بزرگتری مواجه ساخت. از آنجا که بسیاری از افراد براساس تحلیل تکنیکال اقدام به خرید و فروش سهام می‌کنند، این موضوع می‌تواند روند سهام را به صورت فرسایشی و کُند پیش ببرد.

نعمتی با اشاره به اینکه دامنه نوسان احتمال اُفت کمتر و احتمال صعود را بیشتر می‌کند، تصریح کرد: همه شرکت ها ملزم شدند اوراق اختیار فروش تبعی منتشر کنند، بدین شکل که شرکت ورقه‌ای را منتشر می‌کند که در یک سررسید مشخص قیمت سهام باید از یک مقداری کمتر نباشد و اگر کمتر شد شرکت باید ما به التفاوت قیمت روی تابلوی سهام و ورقه را به حساب سهامدار واریز کند و به نوعی بیمه کردن سهام سهامداران است که سهامداران با خیال راحت‌تری سهامداری کنند.

این مدرس دانشگاه در ادامه با بیان اینکه قرار است تعدیلی در حجم مبنا صورت بگیرد، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه یکسری سهم‌ها هستند که باید در طول روز مقدار مشخصی از آنها معامله شود، قرار شد حجم مبنا تعدیل شود.

این فعال بازار سرمایه یادآور شد: افزایش ضریب تضمین اعتبار کارگزاری‌ها از ۴۵ به ۶۰ درصد نیز دستورالعمل دیگری بود که به تصویب رسید و باعث می شود تقاضا از سمت سهامداران تحریک شود و نقدینگی بیشتری را به بازار وارد کنند.

وی با تأکید بر اینکه هنوز اعتماد سهامداران خُرد به صورت کامل جلب نشده است، گفت: فروش‌های بیش از حد حقوقی‌ها در صف‌های خرید می‌تواند فضای ناامنی را بدتر کند و این ترس وجود دارد که فروش‌های حقوقی ها منجر به این شود که موج نااطمینانی ها بیشتر و بیشتر شود.

نعمتی با بیان اینکه باید طوری عمل شود که به اعتماد سهامداران حقیقی که در ماه‌های اخیر ضرر و زیان زیادی متحمل شدند، خدشه‌ای وارد نشود، اظهار کرد: برای اعتمادسازی باید قوانینی وضع شود که برای فروش حقوقی‌ها محدودیت ایجاد کند و در واقع به نوعی رفتار حقوقی‌ها کنترل شده باشد.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آراد برندینگ

نظر سنجی انتخابات 1403

زنگوله

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

مانیتور دنا

شیشه ماشین

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

خرید تابلو برق

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح