کد خبر : 114568
تاریخ انتشار : دوشنبه 22 نوامبر 2021 - 22:30
-

بیش از ۱۲ هزار نفر می‌خواهند فضانورد ناسا شوند!

بیش از ۱۲ هزار نفر می‌خواهند فضانورد ناسا شوند!

چندی پیش ناسا اعلام کرد برای پروژه “آرتمیس” به دنبال فضانوردان جدید است حال در آخرین گزارش‌ها ناسا اعلام کرده تاکنون بیش از ۱۲ هزار نفر برای فضانورد شدن درخواست داده‌اند. به گزارش ایسنا و به نقل از اسپیس، آرتمیس”(Artemis) پروژه بزرگ پیش روی ناسا است که هدف آن بازگشت انسان به ماه و سپس

بیش از ۱۲ هزار نفر می‌خواهند فضانورد ناسا شوند!

چندی پیش ناسا اعلام کرد برای پروژه “آرتمیس” به دنبال فضانوردان جدید است حال در آخرین گزارش‌ها ناسا اعلام کرده تاکنون بیش از ۱۲ هزار نفر برای فضانورد شدن درخواست داده‌اند.

به گزارش ایسنا و به نقل از اسپیس، آرتمیس”(Artemis) پروژه بزرگ پیش روی ناسا است که هدف آن بازگشت انسان به ماه و سپس قدم گذاشتن انسان روی مریخ است. ناسا تمهیدات گوناگونی را برای پیشبرد این پروژه به‌ کار گرفته و حال خبر داده که هزاران نفر برای حضور در این ماموریت مهم درخواست داده‌اند و خواستار ملحق شدن به تیم این ماموریت هستند. ناسا تاریخ ۲ مارس تا ۳۱ مارس سال جاری را برای پذیرش فرم‌های درخواست‌ متقاضیان واجد شرایط اعلام کرده بود.

“جیم برایدنستاین”(Jim Bridenstine) مدیر ناسا گفت: ما با برنامه آرتمیس وارد دوره اکتشافی جدید و هیجان انگیزی خواهیم شد و از این بابت بسیار هیجان زده هستیم. پروژه آرتمیس به ما کمک می‌کند تا بیش از گذشته بتوانیم نکات جذاب و دیدنی ماه را کشف کنیم و پس از آن نیز خواهیم توانست به مطالعه و کاوش سیاره سرخ بپردازیم.

از شرایط متقاضیان برای ملحق شدن به ناسا این بود که این افراد حتما باید شهروندان آمریکایی باشند و مدرک کارشناسی ارشد خود را در یکی از رشته‌های مهندسی، علوم زیستی، علوم فیزیک، علوم رایانه و ریاضی گذرانده باشند. اگر فردی مدرک کارشناسی ارشد نداشته باشد و به مدت دو سال در یک برنامه دکتری فعالیت داشته باشد هم می‌تواند فرم درخواست خود را به ناسا اعلام کند. البته این فعالیت باید در یکی از رشته‌های مرتبط با علوم، فناوری، مهندسی و یا ریاضی انجام شده باشد. از طرفی دیگر، اگر فردی این مدارک معتبر را ندارد و یا مدرک وی تا ژوئن سال ۲۰۲۱ آماده می‌شود به شرطی می‌تواند فرم درخواست خود را ارسال کند که برنامه ملی آزمایش خلبانی را گذرانده باشد. از دیگر شرایط تعیین شده برای متقاضیان این است که باید به مدت ۲ سال تجربه حرفه‌ای در زمینه‌های مرتبط را داشته باشند و یا حداقل هزار ساعت خلبانی در هواپیماهای جت را سپری کرده باشند. در آخر باید گفت که فرد متقاضی باید آزمایش فیزیکی پرواز طولانی مدت را هم پشت سر بگذارد و چشمان وی اصلا ضعیف نباشد. فشار خون این افراد هم باید به اندازه‌ای باشد که به هنگام فرود روی زمین دچار مشکل نشوند.

طی پنج دهه گذشته، ناسا بیش از ۳۵۰ نفر کارآموز را آموزش داده است که در حال حاضر ۴۸ فضانورد فعال در این سازمان مشغول کار هستند.

ناسا قصد دارد در سال ۲۰۲۴ میلادی، با انجام پروژه “آرتمیس” اولین زن و مرد بعدی را به سطح کره ماه اعزام کند. چندی پیش ۱۳ فضانورد جدید برای انجام ماموریت “آرتمیس” به ناسا ملحق شدند. این گروه شامل شش زن و هفت مرد بودند که در میان آنها ،”یاسمین مقبلی”، یک فضانورد ایرانی‌تبار هم به چشم می‌خورد. هدف نهایی هم اکتشاف روی مریخ است که برای اواسط دهه ۲۰۳۰ میلادی برنامه‌ریزی شده است.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آراد برندینگ

نظر سنجی انتخابات 1403

زنگوله

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

مانیتور دنا

شیشه ماشین

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

خرید تابلو برق

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح