کد خبر : 180957
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 30 دسامبر 2021 - 17:40
-

ترکیبات موجود در چای سبز به مقابله با سرطان کمک می‌کنند

ترکیبات موجود در چای سبز به مقابله با سرطان کمک می‌کنند

پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدیدی دریافته‌اند که یک آنتی‌اکسیدان موجود در چای سبز می‌تواند به مقابله با سرطان کمک کند. به گزارش ایسنا و به نقل از وب‌سایت رسمی “موسسه پلی تکنیک رنسلیر” (RPI) آمریکا، پژوهش جدیدی نشان می‌دهد که یک آنتی‌اکسیدان موجود در چای سبز می‌تواند سطح یک پروتئین طبیعی ضد سرطان موسوم به

ترکیبات موجود در چای سبز به مقابله با سرطان کمک می‌کنند

پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدیدی دریافته‌اند که یک آنتی‌اکسیدان موجود در چای سبز می‌تواند به مقابله با سرطان کمک کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از وب‌سایت رسمی “موسسه پلی تکنیک رنسلیر” (RPI) آمریکا، پژوهش جدیدی نشان می‌دهد که یک آنتی‌اکسیدان موجود در چای سبز می‌تواند سطح یک پروتئین طبیعی ضد سرطان موسوم به “p53” را افزایش دهد. همچنین پروتئین p53 به خاطر توانایی آن در ترمیم آسیب DNA یا تخریب سلول‌های سرطانی، به عنوان “نگهبان ژنوم” شناخته می‌شود.

این پژوهش که تعامل مستقیم میان p53 و ترکیب موسوم به “اپی‌گالوستاچین گالت”(EGCG) بررسی می‌کند، به هدف جدیدی برای کشف داروی سرطان اشاره دارد.

“چونیو وانگ”(Chunyu Wang)، از پژوهشگران این پروژه گفت: هم p53 و هم اپی‌گالوستاچین گالت، بسیار جالب هستند. جهش در p53، در بیش از ۵۰ درصد سرطان‌های انسانی یافت می‌شود؛ در حالی که اپی‌گالوستاچین گالت، آنتی‌اکسیدان مهمی در چای سبز است که یک نوشیدنی محبوب در سراسر جهان به شمار می‌رود. ما اکنون متوجه شده‌ایم که یک تعامل مستقیم و ناشناخته بین این دو مورد وجود دارد که راه جدیدی را برای ابداع داروهای ضد سرطان نشان می‌دهد. پژوهش‌ ما کمک می‌کند تا توضیح دهیم که اپی‌گالوستاچین گالت چگونه می‌تواند به تقویت فعالیت ضد سرطانی p53 بپردازد و راه را برای تولید داروهایی که ترکیباتی مانند اپی‌گالوستاچین گالت را در بر دارند، باز کند.

به گفته پژوهشگران، p53، چندین عملکرد شناخته شده ضد سرطان دارد که از میان آنها می‌توان به توقف رشد سلول‌ برای امکان ترمیم DNA، فعال‌سازی ترمیم و آغاز مرگ سلول در صورت عدم ترمیم آسیب DNA اشاره کرد. یکی از پایانه‌های این پروتئین موسوم به “N-terminal”، شکلی انعطاف‌پذیر دارد و با توجه به تعامل آن با مولکول‌ها می‌تواند به طور بالقوه عملکردهای گوناگونی داشته باشد.

اپی‌گالوستاچین گالت، یک آنتی‌اکسیدان طبیعی است که کمک می‌کند تا آسیب‌های ناشی از سوخت و ساز اکسیژن برطرف شوند. این آنتی‌اکسیدان به وفور در چای سبز یافت می‌شود و همچنین به عنوان یک مکمل گیاهی به کار می‌رود.

وانگ و گروهش دریافتند که تعامل میان p53 و اپی‌گالوستاچین گالت، جلوی تخریب پروتئین را می‌گیرد. p53 معمولا پس از تولید در بدن، به سرعت تخریب می‌شود و در این زمان،  N-terminal با پروتئین موسوم به “MDM2” تعامل می‌یابد. این چرخه منظم تولید و تخریب، سطح p53 را در یک حالت ثابت نگه می‌دارد.

این پژوهش، در مجله(Nature Communications) به چاپ رسید.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آراد برندینگ

نظر سنجی انتخابات 1403

زنگوله

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

مانیتور دنا

شیشه ماشین

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

خرید تابلو برق

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح