کد خبر : 118615
تاریخ انتشار : چهارشنبه 24 نوامبر 2021 - 16:27
-

حل اساسی مشکل آب نیازمند قانون است

حل اساسی مشکل آب نیازمند قانون است

ایسنا/فارس نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی گفت: از آن جایی که مصرف آب خصوصا در بخش کشاورزی غیر اصولی و نامتعارف است، نیازمند تنظیم لایحه و قانون گذاری در زمینه مصرف آب کشاورزی هستیم. علیرضا پاک‌فطرت در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: خوشبختانه امروز برای تامین آب شرب و صنعت

حل اساسی مشکل آب نیازمند قانون است

ایسنا/فارس نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی گفت: از آن جایی که مصرف آب خصوصا در بخش کشاورزی غیر اصولی و نامتعارف است، نیازمند تنظیم لایحه و قانون گذاری در زمینه مصرف آب کشاورزی هستیم.

علیرضا پاک‌فطرت در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: خوشبختانه امروز برای تامین آب شرب و صنعت با مشکل مواجه نیستیم و تا ۲۰ سال آینده نیز منابع مورد نیاز تضمین است.

پاکفطرت خاطرنشان کرد: معضل اصلی شیراز و استان فارس تامین آب کشاورزی بوده و تدام کاشت محصولات پرآب‌بر مانند سیفی و شالی و … بدون در نظر گرفتن وضعیت آب باعث شده تا حفظ آب های زیر زمینی با مشکل جدی مواجه شود.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس، بیان اینکه گذشتگان ما با استفاده از روش های آبیاری درست مثل ایجاد قنات آب را مدیریت می کردند، افزود: متاسفانه راندمان کشاورزی استان قابل توجه نیستو

پاکفطرت خاطرنشان کرد: باید به افزایش میزان تولید محصولات کشاورزی با جایگزین کردن آبیاری مکانیزه و قطره‌ای و دیگر روش‌های نوین، ترویج گلخانه داری و کاشت گیاهان کم آبخواه به جای آبیاری غرقابی و محصولات پرآبخواه روی بیاوریم.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس با بیان اینکه تغییر اقلیم نیز اثر زیادی بر ایجاد خشکسالی و کمبود آب داشته است، افزود: متخصصین محیط زیست و ذیربطان این امر باید به دنبال راهکارهایی برای حفظ بقای محیط زیست برای نسل‌های بعدی باشند.

وی با تاکید بر اینکه کشورهایی که مشکل کم آبی ندارند نیز تمایلی به کشت محصولات پرآبخواه نداشته و از آبیاری مکانیزه استفاده می کنند، افزود، حفر چاه غیرمجاز، کف شکنی چاه ها بدون هماهنگی و برداشت اضافه آب در ایران به درستی مدیریت و پیشگیری نمی شود.

پاکفطرت در ادامه افزود: دولت در تنظیم لایحه آب و مجلس با قانون گذاری در این زمینه، پیش‌بینی تسهیلات بانکی مناسب به کشاورزان در راستای ایجاد و توسعه آبیاری نوین و آموزش و برنامه ریزی صحیح در این زمینه، باید جدی عمل کرده و حتی در بحث کشاورزی سهمیه‌بندی آب را متناسب با فصل کشت، در دستور کار قرار دهند.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ایجاد سدها در استان درست اما مدیریت آب سد نادرست بوده است، افزود: بعضی مواقع آب سدها را برای کشت برنج و سایر محصولات پُرآب‌بر، رها می‌کنند، در صورتی که می‌توان برنج را با قیمتی پایین‌تر از آنچه هزینه تولید آن می‌شود، وارد کرد؛ مدیریت ناصحیح منابع آب سدها، در بروز مشکل تاثیرگذار است.

منبع: ايسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آراد برندینگ

نظر سنجی انتخابات 1403

زنگوله

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

مانیتور دنا

شیشه ماشین

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

خرید تابلو برق

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح