کد خبر : 137093
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 2 دسامبر 2021 - 20:30
-

درخشش ۱۵ نفر از اساتید دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در میان دو درصد دانشمندان برتر جهان

درخشش ۱۵ نفر از اساتید دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در میان دو درصد دانشمندان برتر جهان

در مراسمی با حضور دکتر زالی از ۱۵ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه که عنوان دو درصد دانشمندان برتر جهان را کسب کرده اند تقدیر شد. به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا زالی در مراسم تقدیر از ۱۵ نفر اعضای هیئت علمی دانشگاه که عنوان دو درصد دانشمندان برتر جهان را کسب کرده اند،  اظهار

درخشش ۱۵ نفر از اساتید دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در میان دو درصد دانشمندان برتر جهان

در مراسمی با حضور دکتر زالی از ۱۵ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه که عنوان دو درصد دانشمندان برتر جهان را کسب کرده اند تقدیر شد.

به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا زالی در مراسم تقدیر از ۱۵ نفر اعضای هیئت علمی دانشگاه که عنوان دو درصد دانشمندان برتر جهان را کسب کرده اند،  اظهار کرد: علی رغم تلخی کرونا در روزهای آخر سال ۹۹، هر روز شاهد اخبار مسرت بخش و امید آفرین در دانشگاه هستیم  که خوشبختانه عمده آن ها یک سابقه علمی، آموزشی و آکادمیک دارد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به موفقیت های  دانشگاه در عرصه جهانی ادامه داد: اساتید دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سهمی پررنگ و قابل قبول را در میان دو درصد دانشمندان برتر جهان به خود اختصاص داده اند که نشان از ضریب نفوذ بالای دانشگاه در حوزه علوم سلامت دارد.

زالی با بیان اینکه دانشگاه به همت اساتید با سیری فزاینده، رکوردهای خوبی در حوزه آموزش و پژوهش ثبت کرده است،  به ۴۱,۵ درصد رشد کیفیت مقالات و ۲۵ درصد رشد در کمیت مقالات دانشگاه در یک سال اخیر اشاره کرد.

رییس  این دانشگاه با اشاره به ۱۲,۵ درصد رشد در h-indexجهانی دانشگاه، این موفقیت ها را ماحصل تلاش تمامی اعضای خانواده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دانست.

وی با ابراز خوشحالی از اینکه اساتیدی از دانشگاه در زمره دو درصد دانشمند برتر جهان قرار گرفته اند که از افراد برجسته و ذی نفوذ در عرصه ملی هستند، گفت: این اساتید مشعل فروزان علم را در دانشگاه رهبری می کنند.

زالی با اشاره به چالش های پژوهش در ایران از جمله کاستی در بودجه و حمایت و پشتیبانی، فعالیت های علمی محققان ایرانی را بسیار با ارزش دانست.

وی با بیان اینکه استراتژی دانشگاه این است که همه گروه ها از وزش نسیم پژوهش بهره مند شوند، گفت: کسب عنوان دو درصد دانشمند برتر جهان در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در بین گروه ها و رشته های مختلف توزیع متوازنی دارد، یعنی دانشگاه توفیق دارد به گونه ای عمل کند که بین همه فیلدهای دانشگاه هماهنگی و هارمونی وجود داشته باشد.

ریس دانشگاه همچنین با اشاره به اینکه هرچه ترازو و سنجه یک رقابت از وزارت بیشتری برخوردار باشد، برندگان آن رقابت نیز از اعتبار بالاتری برخوردارند، بر اعتبار بالای پلت فرم اسکپوس تاکید کرد.

وی با اشاره به جایگاه برجسته دانشگاه استفورد در عرصه علم یادآور شد: این دانشگاه دهمین قدرت اقتصادی جهان است و انتخاب ۱۵ عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی توسط این دانشگاه به عنوان دو درصد دانشمند برتر جهان اهمیت موفقیت امروز دانشمندان دانشگاه ما را دو چندان می کند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز در بخش دیگری از این مراسم با اشاره به وجود نظام های متعدد برای رتبه بندی، دانشمندان رتبه بندی دانشگاه استنفورد آمریکا بر اساس شاخص های اسکپوس را از معتبرترین رتبه بندی های انجام شده در این حوزه دانست.

دکتر افشین زرقی با بیان اینکه نام ۴۳۳ نفر از دانشمندان ایرانی در بین ۱۶۰ هزار دانشمند برتر جهان به چشم می خورد، موفقیت جمعی از اساتید دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را در کسب این عنوان بسیار افتخار آمیز توصیف کرد.

وی با بیان اینکه دانشگاه در یک سال گذشته در بسیاری از رتبه بندی ها رکورد خود را جا به جا کرده است، به جدیت و اهتمام دانشگاه بر تقویت جایگاه علمی خود هم در حوزه پژوهش و هم در حوزه آموزش تاکید کرد.

دکتر زرقی با اشاره به اینکه نام دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در بین ۵۰۰ دانشگاه برتر جهان به چشم می خورد، افزود: در یک سال گذشته تولیدات علمی دانشگاه از مرز ۴۵۰۰ مقاله گذشت و عبور از سرانه سه مقاله برای هر فرد خیره کننده است.

دکتر هاشم رفیعی تبار، دکتر حسن نیک نژاد، دکتر بهمن نیک آور، دکتر حامد بر آبادی، دکتر جلال پور احمد، دکتر محمدرضا زالی، دکتر افشین زرقی، دکتر کیانوش خسروی دارانی، دکتر سید امیرمحمد مرتضویان، دکتر سوده غفوری فرد، دکتر آرش خجسته، دکتر سعید عسگری، دکتر حمید احمدیه، دکتر فریدون عزیزی و دکتر سیامک صبور از جمله اساتید دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هستند که نام آن ها در میان دو درصد دانشمند برتر جهان که توسط دانشگاه استفورد بر اساس شش شاخص پایگاه اسکپوس انتخاب شدند به چشم می خورد.

بر اساس اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در ادامه مراسم در حضور دکتر زالی رییس، دکتر محمدمهدی صدوقی معاون آموزش و دکتر افشین زرقی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه با تقدیم لوح تقدیر از این ۱۵ عضو هیئت علمی دانشگاه قدردانی شد.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آراد برندینگ

نظر سنجی انتخابات 1403

زنگوله

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

مانیتور دنا

شیشه ماشین

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

خرید تابلو برق

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح