کد خبر : 84295
تاریخ انتشار : چهارشنبه 10 نوامبر 2021 - 23:00
-

راهکاری برای خنک‌کردن ساختمان در روزهای گرم

راهکاری برای خنک‌کردن ساختمان در روزهای گرم

ایسنا/خراسان رضوی هر ساله گرما جان هزاران نفر را می‌گیرد و محققان مرگ بیش از یک میلیون نفر را در اثر گرما تا قرن آینده پیش‌بینی کرده‌اند. به نقل از ان آر دی سی، نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد که تغییرات آب‌وهوایی باعث ایجاد موج‌های گرمایی طولانی‌تر، مکرر و شدیدتر از هر زمان دیگری می‌شوند. پیش از

راهکاری برای خنک‌کردن ساختمان در روزهای گرم

ایسنا/خراسان رضوی هر ساله گرما جان هزاران نفر را می‌گیرد و محققان مرگ بیش از یک میلیون نفر را در اثر گرما تا قرن آینده پیش‌بینی کرده‌اند.

به نقل از ان آر دی سی، نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد که تغییرات آب‌وهوایی باعث ایجاد موج‌های گرمایی طولانی‌تر، مکرر و شدیدتر از هر زمان دیگری می‌شوند. پیش از این، آژانس‌های هواشناسی کشورها ازجمله کشور هند، موج گرما در سال ۲۰۲۱ را پیش‌بینی کرده و افزایش دما را هشدار داده بود.

بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی شهری که تحت فشار بیماری همه‌گیر کووید- ۱۹ قرار گرفته‌اند، ممکن است توانایی واکنش اضطراری به بیماری‌های مرتبط با گرما را نداشته باشند.

محققان اظهار کردند: گرمای رو به افزایش می‌تواند در سلامتی افراد و به ویژه افرادی که مبتلا به بیماری کووید- ۱۹ شده‌اند و عوارض تنفسی آن را تجربه کرده‌اند، تاثیر بسیاری داشته باشد. از این‌رو، شهرها می‌توانند از راه‌حل‌هایی مانند سقف‌های خنک برای کاهش گرما و جلوگیری از عوارض احتمالی مرتبط با آن استفاده کنند.

محدودیت خانه‌نشینی برای کنترل موج‌های بیماری بسیار مهم است اما با توجه به عدم تجهیزات تهویه و خنک‌سازی، خانه‌نشینی می‌تواند مشکلاتی برای سلامتی افراد به دنبال داشته باشد. برای مثال، ۹ خانه از ۱۰ خانه در هند، سیستم تهویه ندارند. گرمای شدید و بیماری همه‌گیر کووید- ۱۹ در بسیاری از کشورها از جمله هند مشکلاتی را به وجود آورده است و باید به سرعت به این بحران‌ها رسیدگی شود.

رویکردهای متعدد در ایجاد مقاومت در برابر گرمای شدید موثر است و کشورها معمولا با سیستم هشدار سریع و برنامه‌های آمادگی و اطلاع‌رسانی می‌توانند در کاهش مشکلات نقش داشته باشند. همچنین، راهبردهایی مانند سقف‌های خنک (سقف‌هایی با رنگ بازتابنده نور خورشید، کاشی‌های سفید یا رنگ سفید) روشی آسان و مقرون‌به‌صرفه برای کاهش دمای داخلی و کمک به رفع چالش جزیره گرمایی است.

سقف‌های خنک نورخورشید را منعکس و گرمای کمتری را جذب می‌کنند و نسبت به سقف‌های سنتی می‌توانند دما را ۲ تا ۵ درجه سانتیگراد پایین نگه دارند. همچنین به دلیل صرفه‌جویی در انرژی به ویژه انرژی مصرفی وسایل خنک‌کننده مانند کولر و تهویه باعث آلودگی هوا کمتری شوند.

این راهبرد می‌تواند در برخی از کشورها ازجمله هند که با بحران بیماری کووید- ۱۹ مقابله می‌کند، موثر باشد. همچنین می‌تواند راه‌حلی برای پاسخ‌گویی به بحران‌های کوتاه‌مدت مانند کروناویروس و طولانی‌مدت مانند امواج گرمای شدید ناشی از تغییرات آب‌وهوایی محسوب شود.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آراد برندینگ

نظر سنجی انتخابات 1403

زنگوله

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

مانیتور دنا

شیشه ماشین

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

خرید تابلو برق

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح