کد خبر : 71041
تاریخ انتشار : چهارشنبه 3 نوامبر 2021 - 21:38
-

روس‌ها مانع مثبت شدن تراز تجاری ایران

روس‌ها مانع مثبت شدن تراز تجاری ایران

جدیدترین بررسی‌های اتاق بازرگانی تهران نشان می‌دهد که جز تجارت با روسیه، ایران توانسته در منطقه اوراسیا تراز تجاری خود با تمام شرکا را مثبت کند. به گزارش ایسنا، از آبان ۹۸ و همزمان با پیوستن ایران به اتحادیه اقتصادی اوراسیا بنا شد یک برنامه ریزی کلان برای افزایش تجارت مشترک و به طور خاص

روس‌ها مانع مثبت شدن تراز تجاری ایران

جدیدترین بررسی‌های اتاق بازرگانی تهران نشان می‌دهد که جز تجارت با روسیه، ایران توانسته در منطقه اوراسیا تراز تجاری خود با تمام شرکا را مثبت کند.

به گزارش ایسنا، از آبان ۹۸ و همزمان با پیوستن ایران به اتحادیه اقتصادی اوراسیا بنا شد یک برنامه ریزی کلان برای افزایش تجارت مشترک و به طور خاص افزایش صادرات ایران به این منطقه در دستور کار قرار گیرد.

هرچند در حدود ۱۵ ماه گذشته با شیوع ویروس کرونا، میزان تجارت ایران نیز مانند بسیاری از دیگر کشورهای جهان کاهش یافته اما در مجموع با توجه به تعرفه‌های ترجیحی فعال شده، میزان افت تجارت ایران با اورسیا کمتر از سایر بخش‌ها بوده است.

گزارش جدید اتاق بازرگانی تهران از عملکرد تجاری دو ماهه ایران و اورسیا در سال ۱۴۰۰ نشان می‌دهد که ایران در این طول این مدت ۱۸۰ میلیون دلار صادرات به اوراسیا داشته و در مقابل حدود ۲۰۱ میلیون دلار نیز از کشورها واردات داشته است. به این ترتیب تراز تجاری ایران در این حوزه همچنان منفی ۲۱ میلیون دلار است که البته نسبت به سال گذشته بهبودی نسبی را نشان می‌دهد.

در میان کشورهای اورسیا اصلی‌ترین شریک تجاری ایران روسیه بوده است. در این مدت ایران از این کشور حدود ۱۸۵ میلیون دلار واردات داشته و در مقابل ۹۶ میلیون دلار نیز صادر کرده است تا تراز تجاری با روسیه منفی باقی بماند.

تراز تجاری با دیگر کشورهای منطقه اما مثبت بوده است. ایران در طول این مدت ۴۱ میلیون دلار صادرات به ارمنستان، ۲۷ میلیون دلار به قزاقستان، ۱۱ میلیون دلار به قرقیزستان و حدود چهار میلیون دلار نیز به بلاروس صادرات داشته است. در مقابل نیز بیشترین واردات ایران از قزاقستان و با ارزش ۱۰ میلیون دلار بود هاست.

در سبد صادراتی ایران به اوراسیا، میوه‌های خوراکی با ارزش ۷۰ میلیون دلار اصلی‌ترین کالا بوده که در میان آن‌ها پسته و سیب اصلی‌ترین اقلام هستند. پس از آن سبزیجات، مواد پلاستیکی، چدن و آهن و فراورده‌های سبزیجات قرار دارند.

در میان کالاهای وارداتی از این منطقه نیز چربی‌ها و روغن‌های نباتی یا حیوانی، غلات، چوب، دیگ‌های بخار آب گرم و محصولات شیمیایی معدنی اصلی ترین اقلام بوده‌اند.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آراد برندینگ

نظر سنجی انتخابات 1403

زنگوله

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

مانیتور دنا

شیشه ماشین

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

خرید تابلو برق

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح