کد خبر : 140628
تاریخ انتشار : جمعه 3 دسامبر 2021 - 20:20
-

رویکرد تمدنی به جامعه اسلامی، وحدت گرا است

رویکرد تمدنی به جامعه اسلامی، وحدت گرا است

ایسنا/قم رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم اظهارکرد: وی افزود: رویکرد دوم توجه به امت واحد اسلامی و رویکرد تمدنی دارد که جهان اسلام را یک مجموعه هم سرنوشت و هم مقصد می داند و نگاه وحدت گرایانه بر آن غلبه دارد. حجت الاسلام و المسلمین واعظی، رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، در

رویکرد تمدنی به جامعه اسلامی، وحدت گرا است

ایسنا/قم رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم اظهارکرد: وی افزود: رویکرد دوم توجه به امت واحد اسلامی و رویکرد تمدنی دارد که جهان اسلام را یک مجموعه هم سرنوشت و هم مقصد می داند و نگاه وحدت گرایانه بر آن غلبه دارد.

حجت الاسلام و المسلمین واعظی، رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، در آیین اختتامیه همایش بین الملی گام دوم انقلاب و جهان اسلام عنوان کرد: این همایش نتیجه یک کار گروهی با همیاری بخش های مختلف بود که انجام این کار بزرگ و فاخر در مدت زمان کوتاه نشان دهنده ظرفیت بالای دفتر تبلیغات اسلامی است.
وی ادامه داد: دو نظریه کلان دررابطه با تعاملات وجود دارد که در نظریه اول باید صرفا به منافع کشور و ملت خود بیاندیشیم که این رویکرد گاهی رنگ ملی گرایانه و گاهی مذهبی به خود می گیرد.
وی بابیان اینکه تقویت تشیع، افزایش اقتدارشیعه، بی توجهی مشکلات به سایر مذاهب و… از تفکرات مذهبی گرایانه این نظریه است، اظهار کرد: در جلوه ملی گرایانه با یک دیدگاه واقعه گرایانه باید به منافع ملی خود بیاندیشیم که در برخی کشورهای عربی نیز شاهد آن هستیم.
وی افزود: رویکرد دوم توجه به امت واحد اسلامی و رویکرد تمدنی دارد که جهان اسلام را یک مجموعه هم سرنوشت و هم مقصد می داند و نگاه وحدت گرایانه بر آن غلبه دارد.
وی بابیان اینکه در بیانیه گام دوم رویکرد دوم انعکاس داده شده است، اظهارکرد: رهبر معظم انقلاب نیز می فرماید که ظرفیت انقلاب اسلامی محدود نیست و ظرفیت جامعه پردازی و تمدن سازی را دارد.
وی با اشاره به اینکه با توجه به این نظریه وظیفه و رسالت حوزه علمیه و روحانیت در این فضا باید سه بعد اصلی نیروی انسانی کارآمد، حسن عملکرد دستگاه های بین المللی و غنای محتوایی باید تقویت شود، بیان کرد: حسن عملکرد دستگاه های بین المللی می تواند فرصت هایی را برای تعاملات نخبگانی فراهم کند وغنای محتوایی نیزباید به گونه ای باشد که موضوعات برای مخاطب ملال آور و تکراری نشود.
وی اظهارکرد: باید زیاد بخوانیم و بدانیم تا بتوانیم مطالب خود را بهترعرضه کنیم؛ زیرا این گونه می توان ضمن آموختن تاثیرگذار نیز بود و این دادو ستد مبنای شکل گیری تمدن سازی است.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آراد برندینگ

نظر سنجی انتخابات 1403

زنگوله

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

مانیتور دنا

شیشه ماشین

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

خرید تابلو برق

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح