کد خبر : 124457
تاریخ انتشار : جمعه 26 نوامبر 2021 - 15:23
-

رییس کمیسیون حقوقی مجلس : موارد متعددی از احکام نهایی با نظر رئیس قوه قضائیه نقض شده‌اند

رییس کمیسیون حقوقی مجلس : موارد متعددی از احکام نهایی با نظر رئیس قوه قضائیه نقض شده‌اند

ایسنا/کرمان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس گفت : برخی از موضوعات همانند قصاص را نمی توان کاری کرد، البته قصاص حتما اجبار ندارد و کسی که مورد ظلم واقع شده است می تواند گذشت خودش را اعلام کند. رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس در جمع خبرنگاران  در مورد احتمال اصلاح بندی از قانون مجازات

رییس کمیسیون حقوقی مجلس : موارد متعددی از احکام نهایی با نظر رئیس قوه قضائیه نقض شده‌اند

ایسنا/کرمان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس گفت : برخی از موضوعات همانند قصاص را نمی توان کاری کرد، البته قصاص حتما اجبار ندارد و کسی که مورد ظلم واقع شده است می تواند گذشت خودش را اعلام کند.

رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس در جمع خبرنگاران  در مورد احتمال اصلاح بندی از قانون مجازات اسلامی در مورد تخفیف مجازات اعدام افزود: بحث اعدام که فقط آن را به جمهوری اسلامی ایران نسبت می دهند در بسیاری از کشورها وجود دارد و اکثر کشورها مجازات اعدام یا حبس های طولانی دارند که از اعدام هم بدتر است.

موسی غضنفرآبادی گفت: برخی از موضوعات همانند قصاص را نمی توان کاری کرد البته قصاص حتما اجبار ندارد و کسی که مورد ظلم واقع شده است می تواند گذشت خودش را اعلام کند و حقی نیست که حاکمیت بخواهد آن را ببخشد. حق متعلق به کسی است که متضرر شده و آسیب دیده است این قسمت اصلا جای بحث ندارد.

وی به سایر موارد اعدام اشاره و تصریح کرد: مثلا مفسدان و محارب فی الارض کسانی هستند که در حقیقت مرتکب جرایم خشن و سنگین شده اند مثلا سرقت های مسلحانه، حمل مواد مخدر به صورت مسلحانه، اعمالی که آرامش خانواده ها را بهم می ریزد که حکم اینها اعدام است و اثبات این جرایم ساده نیست و بسیار دشوار می باشد که در موارد محدودی ممکن است دلایل و مستنداتی وجود داشته باشد.

رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس در پاسخ به پرسشی درباره احکامی که برای برخی از زندانیان سیاسی صادر می شود، گفت: رسیدگی به اتهامات زندانیان سیاسی شرایط خاصی دارد، اولا پرونده با حضور هیات منصفه رسیدگی می شود اینکه می گویند به دلایل سیاسی حکم ثقیل و سنگینی صادر می‌شود بی اساس است و منطقی نیست. وقتی که دادگاه رسیدگی به این جرایم با حضور قاضی و اعضا هیات منصفه برگزار می شود این ابهام و موضوعی که مطرح می شود بی اساس و بی پایه است .

وی در مورد اینکه آیا مجلس می تواند بحث تحقیق و تفحص از احکام قضایی را مطرح کند، گفت: با این روشی که مجلس بخواهد تحقیق و تفحص انجام دهد، خیر، چنین چیزی مطرح نیست اما از نگاه دیگر باید گفت در همه احکام قضایی به نحوی تحقیق و تفحص انجام می شود.

وی اظهار داشت: احکام وقتی صادر می شوند، در مرحله بالاتری به نام دادگاه تجدید نظر بررسی می شوند، مرجع رسیدگی به برخی احکام بدوی دیوان عالی کشور است. دیوان عالی کشور و دادگاه تجدید نظر تحقیق و تفحصی نسبت به حکم قبلی انجام می دهند و علاوه بر آن اختیاراتی را رئیس قوه قضاییه دارد که اگر حکمی خلاف صریح شرع و قانون باشد مورد بررسی قرار می گیرد و به نوعی تحقیق و تفحص است؛ اگر چنانچه صحت داشته باشد مرحله جدیدی از رسیدگی و صدور حکم انجام خواهد شد.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آراد برندینگ

نظر سنجی انتخابات 1403

زنگوله

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

مانیتور دنا

شیشه ماشین

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

خرید تابلو برق

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح