کد خبر : 96545
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 16 نوامبر 2021 - 21:20
-

سمامی: برخورد با کار چاق کن‌ها در کاهش اطاله دادرسی موثر است

سمامی: برخورد با کار چاق کن‌ها در کاهش اطاله دادرسی موثر است

یک کارشناس مسائل حقوقی گفت: مبارزه و برخورد جدی با دلالان و کار چاق کن‌ها که آفت جدی برای سیستم سالم قضایی محسوب می شوند، تاثیر بسزایی در روند کاهش مدت زمان رسیدگی‌ها خواهد داشت. عبدالله سمامی در گفت وگو با ایسنا درباره تاکید رئیس قوه قضاییه بر کوتاه کردن فرآیندهای اداری و کاهش وقت

 سمامی: برخورد با کار چاق کن‌ها در کاهش اطاله دادرسی موثر است

یک کارشناس مسائل حقوقی گفت: مبارزه و برخورد جدی با دلالان و کار چاق کن‌ها که آفت جدی برای سیستم سالم قضایی محسوب می شوند، تاثیر بسزایی در روند کاهش مدت زمان رسیدگی‌ها خواهد داشت.

عبدالله سمامی در گفت وگو با ایسنا درباره تاکید رئیس قوه قضاییه بر کوتاه کردن فرآیندهای اداری و کاهش وقت دادرسی گفت: از مهمترین عوامل طولانی شدن روند دادرسی و به عبارتی انباشت پرونده در مراجع قضایی می‌توان به حجم بالای ورودی پرونده ها به دادگاه‌ها اشاره کرد.

وی افزود: طبیعتا هر یک از اصحاب دعوا درست یا غلط خود را در یک فرایند دادرسی محق می داند، از این رو تلاش می کند از تمامی ظرفیت‌های دادرسی اعم از طرق عادی یا فوق العاده استفاده کند که این امر زمینه ورود و اقامه دعاوی اصلی یا طاری را فراهم خواهد؛ در نتیجه ملاحظه می شود از دل یک دعوا، دعاوی عدیده دیگری متولد می شود و سرانجام مرحله اجرا و عملیات اجرایی حکم که خود حدیث مفصل از این مجمل است.

این کارشناس مسائل حقوقی ادامه داد: از طرفی به خوبی می دانیم قاضی هم به مانند همه انسان‌ها مصون از خطا و اشتباه نیست و چه بسا در تصمیمی که اتخاذ می کند دچار لغزش و خطا شود، از اینرو می بینم قانونگذار تلاش می‌کند با وضع مقرراتی نظیر ماده ٤٧٧ که مقید به زمان هم نیست راه هایی را برای رسیدگی مجدد به پرونده مختومه ای که تمامی طرق دادرسی را پشت سر گذاشته در نظر بگیرد.

وی افزود: هرچند بعضا نیز با اعمال سیاست های کاهش مجازات و استفاده از معاذیر مخففه از قبیل تسلیم به رای تلاش شده از روند طولانی شدن پرونده‌ها پیشگیری شود ولی بنابر عوامل و دلایل عدیده ذی مدخل در دعوا همیشه نیز کاربرد نخواهد داشت.

سمامی تصریح کرد: در برخی از اصول سیاست‌های کلی امنیت قضایی مواردی پیش بینی شده که با نگاه دقیق به آن و فراهم کردن زمینه و بستر مناسب تا حدود زیادی می توان در کاهش حجم ورودی پرونده‌ها به دادگستری و مآلا کاهش اطاله دارسی تلاش کرد.  تخصصی شدن مراجع قضایی و گسترش و تعمیم فرهنگ حقوقی و اشاعه و آموزش فرهنگ حقوق شهروندی و شهر نشینی، ترویج داوری‌ها و میانجیگری سازمان یافته از طریق تربیت و آموزش نیروهای متخصص از آن جمله است.

این کارشناس مسائل حقوقی افزود: در بسیاری از موارد افراد با نا آگاهی مبادرت به طرح دعوا کرده که به دلیل عدم بهره مندی صحیح از ظرفیت‌های قانونی از حقوق خود محروم می شوند.

وی گفت: بنابراین فرهنگ استفاده از وکیل و گسترش معاضدت حقوقی با همکاری نزدیک با نهادهای ذیربط از جمله موارد مهم در کاهش اطاله دادرسی به شمار می رود. همچنین مبارزه و برخورد جدی با دلالان و کار چاق کن ها که آفت جدی برای سیستم سالم قضایی محسوب می شود تاثیر به سزایی در روند کاهش مدت زمان رسیدگی خواهد داشت.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آراد برندینگ

نظر سنجی انتخابات 1403

زنگوله

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

مانیتور دنا

شیشه ماشین

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

خرید تابلو برق

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح