کد خبر : 101489
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 18 نوامبر 2021 - 19:17
-

طراحی اپلیکیشنی برای کاهش شیوع کروناویروس در انگلستان

طراحی اپلیکیشنی برای کاهش شیوع کروناویروس در انگلستان

ایسنا/خراسان رضوی بیش از 6600مورد ابتلا به کروناویروس و 300 مرگ در انگلستان تایید شده و این آمار بیانگر رشد سریع این همه‌گیری در انگلستان است، به همین دلیل دولت قرنطینه سه‌هفته‌ای اعلام کرده و افراد فقط برای خرید مواد غذایی اجازه خروج از منزل دارند. به گزارش ساینس، کالج دانشگاه لندن اپلیکیشنی برای شناسایی علائم

طراحی اپلیکیشنی برای کاهش شیوع کروناویروس در انگلستان

ایسنا/خراسان رضوی بیش از 6600مورد ابتلا به کروناویروس و 300 مرگ در انگلستان تایید شده و این آمار بیانگر رشد سریع این همه‌گیری در انگلستان است، به همین دلیل دولت قرنطینه سه‌هفته‌ای اعلام کرده و افراد فقط برای خرید مواد غذایی اجازه خروج از منزل دارند.

به گزارش ساینس، کالج دانشگاه لندن اپلیکیشنی برای شناسایی علائم مرتبط با بیماری کووید-19 طراحی کرده تا افراد خود اظهاری سلامت روزانه داشته باشند. این اپلیکیشن به محققان کمک می‌کند تا شیوع این بیماری را در مناطق مختلف شناسایی کرده و مناطق پرخطر و افرادی که در معرض خطر ابتلا به این بیماری هستند را زودتر بیابند.

در این اپلیکیشن اطلاعات روزانه مانند دمای بدن، خستگی، و نشانه‌های بیماری ثبت می‌شود و از افراد مشکوک در منزل آزمایش کووید-19 گرفته می‌شود.این آزمایش در ابتدا بر روی 5000 دوقلو و خانواده آنان مورد آزمایش قرارگرفته تا با مقایسه دوقلوهای ژنتیکی همسان و دوقلوهای غیرهمسان، تأثیر ژن‌ها و عوامل محیطی مانند رژیم غذایی، سبک زندگی، بیماری‌های قبلی و عفونت‌ها و میکروب‌های موجود در روده بررسی شوند و برای تحقیقات آینده مورداستفاده قرار گیرند.

با این اپلیکیشن افراد می‌توانند علائم کروناویروس خفیف را از سرماخوردگی و حساسیت فصلی تشخیص دهند و قرنطینه خانگی در صورت ابتلا به کووید-19 داشته باشند.

پروفسور تیم اسپکتور گفت: “این شیوع بیماری موجب نگرانی همه شده است. دوقلوهای مشارکت‌کننده در این تحقیق بسیار متعهد هستند و با جزئیات بی‌سابقه‌ای موردمطالعه قرار گرفتند تا بتوانیم پاسخ‌های اساسی برای پشتیبانی از مبارزه جهانی علیه کووید-19 ارائه دهیم.”

این برنامه نظارت، رایگان و با همکاری کالج کینگ و شرکت علوم اطلاعات بهداشتی ZOE تهیه‌شده است و در دسترس کارکنان بهداشتی و عموم مردم که مایل به مشارکت در تحقیق هستند، قرارگرفته است. البته در کنار این تحقیقات از دیگر مطالعات گسترده در انگلستان و ایالات‌متحده نیز استفاده خواهد شد.

برنامه‌های مشابه دیگری نیز در بسیاری از کشورها به‌عنوان روشی برای مقابله با شیوع بیماری کروناویروس استفاده می‌شود. به‌عنوان‌مثال ، کره جنوبی برنامه‌ای ایجاد کرده که افراد در قرنطینه خانگی بتوانند با کارفرمایان خود ارتباط برقرار کنند و از عملکرد آنان مطلع شوند.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آراد برندینگ

نظر سنجی انتخابات 1403

زنگوله

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

مانیتور دنا

شیشه ماشین

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

خرید تابلو برق

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح