کد خبر : 132346
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 30 نوامبر 2021 - 12:15
-

فراخوان مشارکت ۴ هزار نفر در اصفهان در فاز آزمایشی واکسن مشترک ایران و کوبا

فراخوان مشارکت ۴ هزار نفر در اصفهان در فاز آزمایشی واکسن مشترک ایران و کوبا

ایسنا/اصفهان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به کار مشترک انیستیتو پاستور ایران و کوبا برای ساخت واکسن کرونا، گفت: در آخرین مرحله استان هایی از جمله اصفهان به صورت پایلوت انتخاب شده اند که از هفته آینده فراخوان برای تزریق ۴ هزار دوز این واکسن انجام می شود. کمال حیدری در نشستی با خبرنگاران

فراخوان مشارکت ۴ هزار نفر در اصفهان در فاز آزمایشی واکسن مشترک ایران و کوبا

ایسنا/اصفهان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به کار مشترک انیستیتو پاستور ایران و کوبا برای ساخت واکسن کرونا، گفت: در آخرین مرحله استان هایی از جمله اصفهان به صورت پایلوت انتخاب شده اند که از هفته آینده فراخوان برای تزریق ۴ هزار دوز این واکسن انجام می شود.

کمال حیدری در نشستی با خبرنگاران که امروز (شنبه_۲۳ اسفندماه) برگزار شد، با اشاره به اینکه وضعیت واکسیناسیون براساس دستورالعمل وزارت بهداشت در ۴ فاز تعریف شده است، اظهار کرد: براساس برنامه ریزی انجام شده و باتوجه به میزان واکسن دریافتی، واکسیناسیون گروه های هدف تا شهریورماه انجام می شود.

وی با بیان اینکه از ۶ هزار و ۳۰۰ دوز واکسن، نوبت اول واکسیناسیون با راهنمایی معاونت درمان دانشگاه علوم‌پزشکی برای بخش های آی سی یو و مراکز درمان کرونا انجام شد، گفت: ۴ هزار و ۷۰۰ دوز واکسن کرونا در بین همکاران درمان توزیع می شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: بعد از مراکز درمان کرونا، توزیع واکسن در سایر مراکز بهداشتی و آزمایشگاه ها دنبال می شود. با توجه به کمبود واکسن، هدف گذاری شده تا واکسیناسیون قدم به قدم برای گروه های پرخطر انجام شود.

وی با اعلام اینکه با هماهنگی بهزیستی و بنیاد شهید واکسیناسیون برای مراکز نگهداری سالمندان و جانبازان شیمیایی و در بستر از فردا انجام می شود، گفت: قدم بعدی با ورود واکسن، تکمیل واکسیانسیون سایر کادر بهداشتی و درمانی است و بعد از آن سراغ واکسیناسیون بیماران خاص می رویم.

رئیس مرکز بهداشت استان یادآور شد: هر کسی بخواهد واکسن بزند باید در سامانه سیب پرونده الکترونیک داشته باشد و درخواست می کنیم مردم هرچه زودتر در این سامانه عضو شوند.

معاون دانشگاه علوم‌پزشکی اصفهان با اشاره به اینکه از طریق سامانه سیب، علاوه بر ارتباط با شهروندان و شناسایی بیماران و گروه های هدف، واکسیناسیون را نیز با جدیت دنبال می کنیم، تصریح کرد: متاسفانه بیشترین مشکل برای مراجعه به مراکز بهداشتی و عضویت در سامانه سیب را در کلانشهر اصفهان داریم، در حالی که این سامانه قرار است به سامانه های درمان متصل شود تا بتوانیم سیستم ارجاع بیماران و خدمات بعدی را دنبال کنیم.

وی با بیان اینکه به هر میزان که ورود واکسن بیشتر شود با سرعت بیشتری به سمت تکمیل واکسیناسیون گروه های هدف حرکت خواهیم کرد، گفت: تاکنون واکسن اسپوتنیک روسی طبق دستورالعمل وزارت بهداشت وارد و در استان توزیع شده است.

آغاز واکسیناسیون سالمندان و جانبازان شیمیایی در استان اصفهان

حیدری با اشاره به کار مشترکی که بین انیستیتو پاستور ایران و کوبا برای ساخت واکسن کرونا در حال انجام است، گفت: این واکسن مراحل اول و دوم را طی کرده و آخرین مرحله که در سطح گسترده انجام می شود در چند استان به صورت پایلوت انجام می شود که از جمله آن استان اصفهان است.

وی اعلام کرد: سهمیه پیش بینی شده برای استان اصفهان ۴ هزار نفر است که شاید از هفته آینده فراخوان آن صادر شود تا داوطلبان برای دریافت این واکسن مراجعه کنند.

به گزارش ایسنا، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خاطرنشان کرد: در شرایطی که حتی داروها هم تحریم شده، وزارت بهداشت در حال تلاش است با استفاده از ظرفیت های مختلف، تولیدکننده واکسن باشد و کل جامعه واکسینه شود. تا آن زمان باید دستورالعمل های بهداشتی و مراقبت فردی جامعه دنبال شود تا افراد کمتری در معرض بیماری قرار گیرند.

وی تاکید کرد: همکاری مردم برای رعایت دستورالعمل های بهداشت کمک می کند زمان بخریم و واکسیناسیون را توسعه دهیم تا دچار تجربه های قبلی و بحران بیماری نشویم.

حیدری با اشاره به اینکه وزارت بهداشت با سفرهای نوروزی کاملا مختلف است، تصریح کرد: باتوجه به در پیش بودن نوروز، از مردم درخواست داریم امسال هم تحمل کنند و به مسافرت نروند. یکی از دغدغه های جدی ما اتوبوس های برون شهری و مراکز بین راهی است، همچنین مکان های اقامتی و تاریخی از دیگر نگرانی های ما است.

وی با یادآوری اینکه تصمیم گیری برای سفرها بر مبنای رنگ شهرها خواهد بود، گفت: تاکنون جلسات متعددی با فعالان حوزه گردشگری و هتل ها برگزار کرده ایم و هتل ایمن به عنوان یک مدل و نمونه در اصفهان تعریف شده است.

رئیس مرکز بهداشت استان اصفهان افزود: در این شرایط همه هتل ها آمادگی پذیرش مسافر دارند و در بوم گردی ها هم این مسیر طی شده تا مطمئن باشیم ظرفیت لازم را برای پذیرش مسافر به صورت ایمن دنبال کرده اند، ولی باغ فدک و منازل استیجاری و چادر خوابی را به هیچ عنوان اجازه نمی دهیم چون امکان کنترل آن وجود ندارد.

وی با تاکید براینکه بیشترین نگرانی ما از سفرها است و اگر توصیه های بهداشتی رعایت نشود قطعا دچار مشکل خواهیم شد، خاطرنشان کزد: اصفهان جزو استان های در معرض خطر طغیان بیماری است و امیدواریم بتوانیم شرایط را مدیریت کنیم.

حیدری یادآور شد: شناسایی بیماران، گرفتن تست های رپید از اطرافیان و مراقبت در منزل جزو اقدامات طرح شهید سلیمانی بود که خوشبختانه باعث شد تا حدی جلوی بیماری را بگیریم.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آراد برندینگ

نظر سنجی انتخابات 1403

زنگوله

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

مانیتور دنا

شیشه ماشین

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

خرید تابلو برق

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح