کد خبر : 70491
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 3 آگوست 2021 - 14:24
-

موفقیت نسبی جهاددانشگاهی در حل مشکلات کشور

موفقیت نسبی جهاددانشگاهی در حل مشکلات کشور

  استاندار همدان گفت: با توجه به امکاناتی که در اختیار جهاددانشگاهی بوده، نیروهای جهاددانشگاهی موفقیت‌های نسبی برای حل مشکلات کشور داشتند. سید سعید شاهرخی در گفت‌وگو با ایسنا، پیرامون دستاوردهای جهاد دانشگاهی، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی یکی از مراکز و محورهای توسعه کشور است. شاهرخی تصریح کرد: بدون شک، با توجه به تمرکزی که

موفقیت نسبی جهاددانشگاهی در حل مشکلات کشور

  استاندار همدان گفت: با توجه به امکاناتی که در اختیار جهاددانشگاهی بوده، نیروهای جهاددانشگاهی موفقیت‌های نسبی برای حل مشکلات کشور داشتند.

سید سعید شاهرخی در گفت‌وگو با ایسنا، پیرامون دستاوردهای جهاد دانشگاهی، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی یکی از مراکز و محورهای توسعه کشور است.
شاهرخی تصریح کرد: بدون شک، با توجه به تمرکزی که جهاد دانشگاهی استان همدان بر سیاست‌های جهاددانشگاهی در کشور و پتانسیل‌های بالقوه استان دارد، فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی خود را هم‌راستا با گام‌های بلند آموزش کشور، به طور کمی و کیفی افزایش داده است.
وی ادامه داد: رویکرد جهاددانشگاهی دردوره‌های آموزشی بلند مدت و تمرکز بر دوره‌های تحصیلات تکمیلی با هدف کاربردی کردن دانش فنی است که امیدواریم، این روند در برنامه آموزشی شتاب بیشتری بگیرد.
استاندار همدان، در رابطه با تأثیر جهاددانشگاهی در عبور از موانع و دستیابی به دانش‌های پیشرفته، مطرح کرد: با توجه به اصول اساسی جهاددانشگاهی یعنی حوزه آموزش و پژوهش، می‌توان گفت که این فرصت، در سایه آموزش برای جهاددانشگاهی امکان پذیر است.
شاهرخی ادامه داد: حوزه آموزش در جهاددانشگاهی، نگاهی کاربردی به مهارت‌آموزی و نیز آموزش توانمندی‌های به‌دست‌آمده از کسب فناوری‌ها دارد.
وی در رابطه با توانمندی نیروهای جهادی در حل مسائل کشور در حوزه‌های مختلف پژوهش و فناوری، فرهنگ، آموزش، کارآفرینی، تجاری سازی و اقتصاد دانش‌بنیان، بیان کرد: سازمانهای موجود در هر جامعه با استفاده از منابع محدودی که در اختیار دارند، به گونه ای به رفع نیازهای فردی و گروهی افراد جامعه می پردازند و از آنجا که منابع تولید همواره با یک ویژگی یعنی کمیابی مواجه هستند، اغلب اصلی ترین هدف سازمانها استفاده بهینه از عوامل تولید و رسیدن به اثربخشی است.
استاندار همدان ادامه داد: این عوامل شامل زمین، سرمایه، نیروی انسانی، فناوری و مدیریت است و در این بین نیروی انسانی ارزشمندترین دارایی سازمان‌ها و از حساسیت بسیاری برخوردار است بنابراین عملکرد انسان در درون سازمان، انعکاسی از دانش، مهارت و ارزشهای او است.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به امکاناتی که در اختیار جهاددانشگاهی بوده است، باید گفت که نیروهای این نهاد، موفقیت‌های نسبی برای حل مشکلات کشور داشته‌اند چون به نظر من برای حل مشکلات کشور باید یک اجماع نخبگانی و کاهش فاصله بین جهاددانشگاهی و جامعه صورت گیرد تا بتوان شاهد رشد و شکوفایی و برطرف کردن مشلات و مسائل شد.
منبع: ايسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آراد برندینگ

نظر سنجی انتخابات 1403

زنگوله

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

مانیتور دنا

شیشه ماشین

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

خرید تابلو برق

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح