کد خبر : 84242
تاریخ انتشار : چهارشنبه 10 نوامبر 2021 - 22:49
-

پروژه های تولید شمش فولادی به روش کوره بلند زرند و تولید کاتد مس شهربابک افتتاح شد

پروژه های تولید شمش فولادی به روش کوره بلند زرند و تولید کاتد مس شهربابک افتتاح شد

ایسنا/کرمان پروژه کوره بلند و فولادسازی تولید شمش فولادی (برای نخستین بار بعد از انقلاب) با ظرفیت ۱.۷ میلیون تن در سال در ارتباط ویدئوکنفرانس با حضور رییس جمهور، وزیر صمت و مسئولان استان کرمان در زرند افتتاح شد. به گزارش ایسنا، امروز ۱۷ تیرماه در راستای فعالیت های میدکو به منظور زنجیره کامل ارزش از

پروژه های تولید شمش فولادی به روش کوره بلند زرند و تولید کاتد مس شهربابک افتتاح شد

ایسنا/کرمان پروژه کوره بلند و فولادسازی تولید شمش فولادی (برای نخستین بار بعد از انقلاب) با ظرفیت ۱.۷ میلیون تن در سال در ارتباط ویدئوکنفرانس با حضور رییس جمهور، وزیر صمت و مسئولان استان کرمان در زرند افتتاح شد.

به گزارش ایسنا، امروز ۱۷ تیرماه در راستای فعالیت های میدکو به منظور زنجیره کامل ارزش از معدن تا محصول، در شرکت فولاد زرند ایرانیان، پیش از این بهره برداری از معدن سنگ آهن جلال آباد و کارخانه های تولیدی کنسانتره سنگ آهن، گندله سنگ آهن و همینطور کک متالورژی به انجام رسیده بود که اینک با افتتاح ابرپروژه مجتمع فولادسازی شرکت فولاد زرند ایرانیان، مشتمل بر ۶ واحد عملیاتی تحت عناوین حمل و نقل مواد، سینترسازی، تولید اکسیژن، واحد یوتیلیتی و مواد کمکی، کوره بلند و فولادسازی تولید شمش فولادی با ظرفیت ۷ /۱ میلیون تن در سال محقق خواهد شد.

عملیات اجرایی این مجتمع در شهرستان زرند در زمینی به مساحت ۳۷۶ هکتار از دی ماه ۱۳۹۱ آغاز شده و با افتتاح مجتمع فولادسازی زرند، زمینه اشتغال پایدار ۲۳۰۰ نفر به صورت مستقیم فراهم می شود.

در مجتمع فولادسازی زرند با بهره گیری از انواع تجهیزات پیشرفته، محصولات صادراتی منطبق با برترین استانداردهای جهانی تولید می شود و بدین تر تیب پتانسیل ارزآوری چشمگیری را برای کشور فراهم خواهد آورد.

لازم به ذکر است که در این مجتمع فولادسازی، به منظور ایجاد تنوع در سبد انرژی میدکو و کاهش فشار بر شبکه گازی و برق کشور، از فناوری کوره بلند استفاده شده که در آن انرژی موردنیاز به منظور تولید فولاد از طریق زغال سنگ و کک متالورژی تامین خواهد شد. بدین ترتیب، اجرای این پروژه ضمن افزایش ظرفیت تولید فولاد در کشور، موجب فعال شدن پتانسیل های سرمایه گذاری در حوزه معادن زغالسنگ داخلی خواهد بود.

بنابراین گزارش، از آنجا که کک متالوژی، به عنوان منبع اصلی انرژی مصرفی در فرایند تولید فولاد به روش کوره بلند موردنیاز است، شرکت میدکو اقدام به راه اندازی واحد “خنک سازی کک به روش خشک” یا Quenching Dry Coal: CDQ به عنوان پیشرفته ترین فناوری جهانی در زمینه بهره وری انرژی و پایبندی به استانداردهای زیست محیطی در زمینه تولید کک، نموده است.

جدیدترین فناوری موجود در دنیا به منظور مرتفع ساختن این معایب استفاده از فرآیند خنک سازی کک به روش خشک بوده که شرکت میدکو همگام با شرکت های برتر جهان اقدام به بهره گیری از این فناوری نموده است.

در شرکت فولاد زرند ایرانیان، کک متالورژی توسط این روش خنک شده که علاوه بر صرفه جویی در مصرف سالانه ۴ /۱ میلیون مترمکعب آب، منجر به تولید ۱۴ مگاوات توان الکتریکی از حرارت بازیافتی از خنک سازی کک خواهد شد.

این مجتمع در شهرستان زرند و در مجاورت کارخانه های ککسازی زرند احداث شده و مراحل اجرایی احداث آن از اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۴ آغاز شده و علاوه بر این، با آغاز بهره برداری از واحد خنک سازی کک به روش CDQ، زمینه اشتغال پایدار ۵۰ نفر به صورت مستقیم فراهم خواهد شد.

به گزارش ایسنا، مجتمع تولید کاتد مس شرکت بابک مس ایرانیان نیز در ۲۰ کیلومتری شمال شهر بابک، احداث شده و هم اکنون با افتتاح آن ضمن معرفی جدیدترین فناوری جهانی دوستدار محیط زیست در تولید کاتد مس به ایران و جهان، ۵۰ هزار تن ظرفیت تولید کاتد مس، معادل با ۱۵ درصد، به ظرفیت تولید مس کشور افزوده خواهد شد.

با افتتاح این پروژه اشتغال پایدار برای ۴۰۰ نفر به صورت مستقیم فراهم خواهد شد.

مهمترین عاملی که این مجتمع تولیدی میدکو را در سطح جهان به یک نمونه بی بدیل تبدیل ساخته، استفاده از فناوری “تانک بایولیچینگ” برای اولین بار در جهان در مقیاس صنعتی است.

همچین امروز با حضور رییس جمهور مجتمع پخت آهک و دولومیت شرکت گسترش و نوسازی معادن خاورمیانه افتتاح شد.

ظرفیت فولاد میدکو تا پایان سال ۱۴۰۰ به ۲.۴ میلیون تن در سال افزایش خواهد یافت که نیازمند حجم بالایی از آهک و دولومیت است. برای برآورده نمودن نیاز مجتمع های فولادسازی میدکو، مجتمع پخت آهک و دولومیت توسط شرکت گسترش و نوسازی معادن خاورمیانه با ظرفیت تولید ۴۰۰ هزار تن در سال احداث شده است.

عملیات اجرایی احداث این واحد تولیدی که بزرگترین مجتمع تولید آهک و دولومیت کلسینه در سطح کشور است، از شهریورماه سال ۱۳۹۴ در شهرستان کرمان و در زمینی به مساحت ۱۲ هکتار آغاز شده است.

با آغار بهره برداری از مجتمع آهک و دولومیت ممرادکو، معادن سنگ آهک و دولومیت منطقه کرمان فعال شده و پیش بینی می شود زمینه اشتغال پایدار ۳۰۰ نفر به صورت مستقیم فراهم شود.

فناوری مورداستفاده در مجتمع پخت آهک و دولومیت ممرادکو، کوره های دو قلوی پیشرفته است که در نوع خود از کمترین میزان انتشار آلاینده ها و بیشترین بهره وری انرژی برخوردار است.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آراد برندینگ

نظر سنجی انتخابات 1403

زنگوله

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

مانیتور دنا

شیشه ماشین

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

خرید تابلو برق

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح