کد خبر : 94264
تاریخ انتشار : دوشنبه 15 نوامبر 2021 - 22:21
-

چرا مسئولان به علاج واقعه پیش از وقوع اعتقاد ندارند؟

چرا مسئولان به علاج واقعه پیش از وقوع اعتقاد ندارند؟

کاهش بارش‌ ها، گرمای هوا و کشت شلتوک موجب کاهش آب تالاب ها و آب شرب مردم خوزستان شده است. مردم اکنون در این گرمای تابستان با کمبود آب آشامیدنی برای خود و دام هایشان مواجه هستند و به خیابان ها آمده تا اعتراض خود را به شرایط پیش آمده اعلام کنند. مشکلات مردم خوزستان

چرا مسئولان به علاج واقعه پیش از وقوع اعتقاد ندارند؟

کاهش بارش‌ ها، گرمای هوا و کشت شلتوک موجب کاهش آب تالاب ها و آب شرب مردم خوزستان شده است. مردم اکنون در این گرمای تابستان با کمبود آب آشامیدنی برای خود و دام هایشان مواجه هستند و به خیابان ها آمده تا اعتراض خود را به شرایط پیش آمده اعلام کنند.

مشکلات مردم خوزستان با کاهش بارندگی ها در بهار و افزایش دمای هوا در تابستان افزایش یافته است. بارندگی ها در سال آبی امسال  ۳۰ تا ۴۰ درصد نسبت به میانگین سالانه کاهش داشته است. گرمای هوا و کشت شلتوک هم آب موجود را کم کرده به گونه ای که تالاب ها در حال خشک شدن بوده و آبی به دام ها نمی رسد. در بهار هم حدود۶۰ درصد ظرفیت سدهای استان خالی ماند. همه این شرایط مردم خوزستان را ناراضی کرده و به خیابان ها کشانده است.

البته سال هاست خوزستان در فصل گرما با مشکل کمبود آب مواجه است و آبرسانی به روستاها با تانکر انجام می شود ! اما امسال به خاطر گرمای شدید هوا و کمبود بارش ها این مشکلات بیشتر از قبل خود را نشان داده است، به گونه ای که اکنون ۷۰۰ روستای خوزستان با مشکل کمبود آب درگیر هستند.

در این بین اقداماتی هم برای حل این مشکلات آغاز شده است، اما این پرسش مطرح است که چرا از قبل برنامه ای جامع برای پیشگیری از این مشکلات نشد؟ در بهار که بارش ها کم شد آیا کسی از مسئولان کشوری و استانی به فکر امروز مردم خوزستان بودند؟ وقتی ظرفیت سدهای استان خالی ماند، آیا مسئولی دغدغه کمبود آب برای تابستان خوزستان را داشت؟ وزارت نیرو و وزارت کشور پیش بینی لازم را کردند؟ وزیر کشور و استاندار خوزستان اقدامی انجام دادند؟ فرمانداران که سال ها شاهد آبرسانی با تانکر هستند، هشداری برای امروز خوزستان دادند؟

روز گذشته هم تفاهمنامه ای به ارزش یکهزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای تامین آب بین ستاد اجرایی فرمان امام و دولت بسته شد  که ۵۰۰ میلیارد ریال از این مبلغ را ستاد اجرایی فرمان امام و هزار میلیارد ریال را دولت تامین می‌کند، اما این مبلغ چه زمانی تخصیص داده می شود؟ کار اجرایی چه زمانی شروع می شود و آب چه زمانی به این مردم تشنه می رسد؟ آیا امضای این تفاهم نامه مشکل امروز این مردم را حل می کند؟ چرا با وجود همه شواهد از افزایش مشکل کمبود آب، این تفاهم نامه چندین ماه پیش نوشته و کار عملیاتی آن شروع نشد؟

حتما باید کارد به استخوان مردم برسد و به خیابان بیایند و اعتراض کنند تا مسئولان متوجه درد مردم شوند؟ چرا این مسئولان قبل از اینکه مسایل اجتماعی، ابعاد امنیتی پیدا کنند به فکر نیستند؟ البته موضوع فقط خوزستان نیست. مشکلات کشور زیاد است اما چرا مسئولان به علاج واقعه پیش از وقوع اعتقادی ندارند؟

محسن فرامرزی خبرنگار سیاست داخلی ایسنا

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آراد برندینگ

نظر سنجی انتخابات 1403

زنگوله

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

مانیتور دنا

شیشه ماشین

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

خرید تابلو برق

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح