کد خبر : 168843
تاریخ انتشار : چهارشنبه 15 دسامبر 2021 - 11:58
-

چند پیشنهاد برای تحقق عدالت آموزشی در مناطق عشایری

چند پیشنهاد برای تحقق عدالت آموزشی در مناطق عشایری

ایسنا/خوزستان مدیر آموزش و پرورش عشایر خوزستان در خصوص تاثیر عدالت آموزشی بر مدارس عشایری گفت: توجه به این مقوله مهم می‌تواند فقر و نابرابری آموزشی را از چهره مناطق محروم و عشایری پاک کند و زمینه‌های رشد و شکوفایی استعدادهای دانش‌آموزان را فراهم کند تا این دانش‌آموزان توانمند بتوانند در رشد و توسعه کشور مفید

چند پیشنهاد برای تحقق عدالت آموزشی در مناطق عشایری

ایسنا/خوزستان مدیر آموزش و پرورش عشایر خوزستان در خصوص تاثیر عدالت آموزشی بر مدارس عشایری گفت: توجه به این مقوله مهم می‌تواند فقر و نابرابری آموزشی را از چهره مناطق محروم و عشایری پاک کند و زمینه‌های رشد و شکوفایی استعدادهای دانش‌آموزان را فراهم کند تا این دانش‌آموزان توانمند بتوانند در رشد و توسعه کشور مفید و موثر باشند.

رضا فرامرزی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: عدالت آموزشی یعنی بهره‌مندی همه دانش‌آموزان در تمام نقاط کشور از امکانات، تسهیلات و برنامه‌های آموزش و پرورش و معلمان کارآمد.

وی  با اشاره به ضرورت اجرای عدالت آموزشی، ادامه داد: یکی از مقوله‌های مهم توسعه جامعه به ویژه مناطق محروم و عشایری، توسعه آموزشی است و برای ارتقای سطح تعلیم و تربیت فرزندان عشایری باید امکانات، منابع و طرح‌های لازم برای هم‌سطح‌سازی آموزش و پرورش عشایر با مناطق و شهرستان‌ها فراهم شود.

عدالت آموزشی چگونه بر مدارس و جامعه تاثیر می‌گذارد؟

رئیس آموزش و پرورش عشایر خوزستان در خصوص تاثیر عدالت آموزشی بر مدارس عشایری افزود: توجه به این مقوله مهم می‌تواند فقر و نابرابری آموزشی را از چهره مناطق محروم و عشایری پاک کند و زمینه‌های رشد و شکوفایی استعدادهای دانش‌آموزان را فراهم کند تا این دانش‌آموزان توانمند بتوانند در رشد و توسعه کشور مفید و موثر باشند. برابری آموزشی، انگیزه و امید را نیز در دانش‌آموزان و معلمان بالا می‌برد و شوق و تحرک آموزشی و پرورشی را در مدارس عشایری بیشتر می‌کند.

فرامرزی در پاسخ به اینکه چگونه عدالت آموزشی در مدارس عشایری محقق شود؟ تصریح کرد: شناختن جامعه عشایری به عنوان یک جامعه مولد و تاثیرگذار در کشور اسلامی ما خود مبین توجه به همه جنبه‌های زندگی و رشد این جامعه است. نگاه مثبت و دوراندیشانه مسئولان و تصمیم‌گیرندگان نسبت به رشد و توسعه آموزش و پرورش در عشایر می‌تواند به برقراری عدالت آموزشی بسیار کمک کند.

وی با اشاره به چگونگی تحقق عدالت آموزشی افزود: عشایر باید در برنامه‌های توسعه کشور سهم داشته باشند، در گزینش دانشجو معلمان عشایری به استعدادهای سرشار فارغ‌التحصیلان مدارس عشایری و حضور معلمان تخصصی برای دانش‌آموزان عشایری توجه شود و اعتبارات لازم برای پوشش تحصیلی حداکثری دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل به ویژه در مقاطع تحصیلی متوسطه برای رفع مشکلات ایاب و ذهاب و دیگر مشکلات این دانش‌آموزان تخصیص یابد.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آراد برندینگ

نظر سنجی انتخابات 1403

زنگوله

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

مانیتور دنا

شیشه ماشین

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

خرید تابلو برق

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح