کد خبر : 4451
تاریخ انتشار : یکشنبه 8 آگوست 2021 - 20:37
-

کاهش ۴۹ درصدی مرگ و میر بر اثر بیماری مزمن کبدی با مصرف قهوه

کاهش ۴۹ درصدی مرگ و میر بر اثر بیماری مزمن کبدی با مصرف قهوه

براساس مطالعه‌ای که در مجله‌ی “BMC Public Health” منتشر شده است نوشیدن قهوه کافئین‌دار یا بدون کافئین(آسیاب شده یا قهوه فوری) می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن کبدی را کاهش دهد. به نقل از یورک آلرت، محققان دانشگاه ساوتهمپتون(Southampton) و ادینبرو (Edinburgh) در انگلیس دریافتند که نوشیدن همه‌ی انواع قهوه می‌تواند از ابتلا به بیماری‌های

کاهش ۴۹ درصدی مرگ و میر بر اثر بیماری مزمن کبدی با مصرف قهوه

براساس مطالعه‌ای که در مجله‌ی “BMC Public Health” منتشر شده است نوشیدن قهوه کافئین‌دار یا بدون کافئین(آسیاب شده یا قهوه فوری) می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن کبدی را کاهش دهد.

به نقل از یورک آلرت، محققان دانشگاه ساوتهمپتون(Southampton) و ادینبرو (Edinburgh) در انگلیس دریافتند که نوشیدن همه‌ی انواع قهوه می‌تواند از ابتلا به بیماری‌های مزمن کبدی و فوت در اثر این بیماری‌ها جلوگیری کند. این در صورت مصرف حداکثر سه تا چهار لیوان قهوه در روز است.
نویسندگان این مقاله به بررسی داده‌های زیستی متعلق به ۴۹۵ هزار و ۵۸۵ نفر از افرادی که قهوه مصرف می‌کردند پرداختند. این افراد طی ۱۰.۷ سال تحت نظر بودند تا مشخص شود چه افرادی مبتلا به بیماری مزمن کبدی و بیماری‌های مرتبط با آن می‌شوند.
از میان شرکت‌کنندگان در این تحقیقات ۷۸ درصد افراد یعنی ۳۸۴ هزار و ۸۱۸ نفر قهوه‌ی دمی، فوری، با کافئین و بی کافئین مصرف می‌کردند و ۲۲ درصد شرکت‌کنندگان یعنی ۱۰۹ هزار و ۷۶۷ نفر هیچ نوع قهوه‌ای مصرف نمی‌کردند.
در طول دوره‌ی تحقیقات ۳۶۰۰ نفر به بیماری مزمن کبدی مبتلا شدند که ۳۰۱ نفر از آنها جان خود را از دست دادند. علاوه بر آن ۵۴۳۹ نفر به بیماری کبد چرب و بیماری مزمن کبدی مبتلا شدند و ۱۸۴ نفر نیز به نوعی سرطان کبد دچار شدند.
افرادی که قهوه می‌نوشیدند در مقایسه با گروه دیگر ۲۱ درصد خطر ابتلا به بیماری مزمن کبدی کمتری نشان دادند، ۲۰ خطر ابتلا به کبد چرب آن‌ها کمتر بود و ۴۹ درصد کاهش خطر مرگ و میر در اثر بیماری مزمن کبدی داشتند.
گروهی که قهوه آسیاب شده مصرف می‌کردند بیشترین فایده را بردند زیرا قهوه‌ی آسیاب شده حاوی موادی به نام کهوهول(Kahweol) و کفستول (cafestol) است که مشخص شده برای رفع بیماری‌های مزمن کبدی در حیوانات مفید است.
قهوه فوری که مقادیر کمتری از این مواد را در خود دارد نیز باعث کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن کبدی شد.
دکتر الیور کندی(Oliver Kennedy) نویسنده‌ی اصلی این مقاله می‌گوید: قهوه به طور گسترده‌ در دسترس عموم است و با توجه به تحقیقات ما می‌تواند راه حل بالقوه‌ای برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های مزمن کبدی باشد. این موضوع برای کشورهایی با درآمد پایین و دسترسی کم به مراکز بهداشتی ارزشمند خواهد بود.
محققان خاطرنشان کردند، در این تحقیقات تغییر در مصرف و نوع قهوه بررسی نشده است و همچنین از آنجا که شرکت‌کنندگان غالبا سفیدپوست و از طبقه اجتماعی بالایی بودند نمی‌توان این یافته‌ها را به تمام جوامع و کشورها تعمیم داد.
محققان می‌گویند، در تحقیقات آینده باید میزان دقیق مصرف قهوه تحت نظر قرار گیرد و این بررسی‌ها بر روی گروه‌های متنوع‌تری از شرکت‌کنندگان انجام شود.
منبع:ايسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آراد برندینگ

نظر سنجی انتخابات 1403

زنگوله

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

مانیتور دنا

شیشه ماشین

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

خرید تابلو برق

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح