کد خبر : 144744
تاریخ انتشار : یکشنبه 5 دسامبر 2021 - 10:17
-

کشف یک باکتری که سلول‌های ایمنی بدن را گروگان می‌گیرد!

کشف یک باکتری که سلول‌های ایمنی بدن را گروگان می‌گیرد!

پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدیدی دریافتند که باکتری “سالمونلا” می‌تواند سلول‌های ایمنی بدن را گروگان گرفته و آنها را برای اهداف خود به کار گیرد. به گزارش ایسنا و به نقل از آپمیتر، آزمایش‌های جدیدی که روی سلول موش‌ها صورت گرفته‌اند، نشان می‌دهند باکتری “سالمونلا”(Salmonella) می‌تواند سلول‌های ایمنی را از بدن سرقت کند و آنها

کشف یک باکتری که سلول‌های ایمنی بدن را گروگان می‌گیرد!

پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدیدی دریافتند که باکتری “سالمونلا” می‌تواند سلول‌های ایمنی بدن را گروگان گرفته و آنها را برای اهداف خود به کار گیرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از آپمیتر، آزمایش‌های جدیدی که روی سلول موش‌ها صورت گرفته‌اند، نشان می‌دهند باکتری “سالمونلا”(Salmonella) می‌تواند سلول‌های ایمنی را از بدن سرقت کند و آنها را برای گسترش خود در سراسر بدن به کار ببرد. سالمونلا این کار را با مختل کردن سیگنال‌های الکتریکی که به روده می‌روند انجام می‌دهد. سالمونلا، نوعی باکتری است که معمولاً در جوجه‌ها و تخم‌مرغ‌ها وجود دارد و عامل یکی از شایع‌ترین مسمومیت‌های غذایی به شمار می‌رود.

روده، میادین الکتریکی کوچکی را در بر می‌گیرد که در اثر وجود یون‌هایی مانند پتاسیم و کلراید شکل می‌گیرند و درون و بیرون از سلول‌های روده جریان دارند. عفونت‌های ناشی از باکتری سالمونلا پس از آسیب رساندن به سلول‌ها، به اختلال در این میادین الکتریکی می‌انجامد. این رخداد، به سلول‌های ایمنی هشدار می‌دهد تا خود را برسانند و مشکل را حل کنند.

سیستم ایمنی بدن، معمولاً با عفونت روده مبارزه می‌کند اما گاهی اوقات سالمونلا می‌تواند با قرار گرفتن درون سلول‌های درشت‌خوار، از این شرایط فرار کند و به اندام‌هایی مانند کبد و طحال برسد. درشت‌خوارها، گونه‌ای از سلول‌های ایمنی هستند که معمولاً روده را ترک نمی‌کنند اما در این موارد، راه گریزی برای سالمونلا به شمار می‌روند.

پژوهشگران “دانشگاه کالیفرنیا”(UC) برای بررسی این فرآیند، سلول‌های روده موش‌ها را در یک میدان الکتریکی قرار دادند تا عملکرد روده‌ای که دچار عفونت شده، بررسی کنند.

آنها دریافتند که در صورت وجود نداشتن سالمونلا، تقریباً همه درشت‌خوارها به سوی پایانه مثبت میدان حرکت می‌کنند و به داخل روده می‌روند اما با ورود سالمونلا، حدود ۴۱ درصد درشت‌خوارها، جهت حرکت خود را تغییر می‌دهند و به سوی پایانه منفی حرکت می‌کنند؛ در نتیجه از روده خارج می‌شوند.

“یائوهوی سان”(Yaohui Sun)، از پژوهشگران این پروژه گفت: سالمونلا، پروتئین‌هایی را شامل می‌شود که به آنها در نجات یافتن از حمله درشت‌خوارها کمک می‌کنند اما هنوز مشخص نیست که چگونه این باکتری، جهت حرکت درشت‌خوارها را در میدان الکتریکی تغییر می‌دهند.

“سارا فرانکهاوسر”(Sarah Fankhauser)، از پژوهشگران این پروژه گفت: یافته‌های این پژوهش می‌توانند به پیشرفت روش‌های درمانی بسیاری از بیماری‌ها کمک کنند.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آراد برندینگ

نظر سنجی انتخابات 1403

زنگوله

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

مانیتور دنا

شیشه ماشین

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

خرید تابلو برق

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح