کد خبر : 209189
تاریخ انتشار : شنبه 23 سپتامبر 2023 - 12:34
-

10 علت درد لگن هنگام نشستن و راه رفتن و درمان آن

10 علت درد لگن هنگام نشستن و راه رفتن و درمان آن

  10علت درد لگن هنگام نشستن و راه رفتن و درمان آن درد لگن جزو درد هایی است که اغلب افراد در طول زندگی آن را تجربه می کنند؛ اما علت این درد چیست و چه زمان باید برای آن نگران باشیم؟ در ادامه این مطلب قصد داریم تا ده تا از رایج ترین دلایل

 

10علت درد لگن هنگام نشستن و راه رفتن و درمان آن

C:\Users\Leila\Desktop\1.jpg

درد لگن جزو درد هایی است که اغلب افراد در طول زندگی آن را تجربه می کنند؛ اما علت این درد چیست و چه زمان باید برای آن نگران باشیم؟ در ادامه این مطلب قصد داریم تا ده تا از رایج ترین دلایل درد لگن و چگونه درمان آن ها را بررسی کنیم. توصیه می کنیم تا انتها همراه ما باشید.

دلایل رایج درد لگن

C:\Users\Leila\Desktop\2.jpg

با توجه به این که در حین راه رفتن، فشار بسیاری بر روی مفصل ران و لگن وارد می شود، بنابراین نیروی بسیاری را متحمل می شود که به همین سبب آسیب های بسیاری بر روی آن رخ می دهد. برخی از شایع ترین دلایل آسیب های ران و لگن عبارت است از:

استئوآرتریت

با افزایش سن، غضروف بین استخوان ها و مفاصل ملتهب شده و تحلیل می رود، با توج به این که نرمی موجود بین استخوان ها از بین می رود، استخوان ها و مفاصل شروع به ساییدگی روی یکدیگر می کنند که باعث درد و کاهش دامنه حرکتی می شود. درد ناشی از آرتریت لگن می تواند در طول زمان بدتر شود و شامل سفتی و تورم باشد.

پارگی لابرال

لابروم لبه ای هلالی شکل از غضروف است که مفصل ران را حفظ و تقویت می کند، حرکت مکرر مفاصل یا افتادن ار ارتفاع می تواند به لابروم آسیب برساند، از جمله این آسیب ها می توان پارگی لابرال لگن یا حتی جدا شدن لابروم از حفره لگن اشاره کرد.

تاندونیت

هنگامی که نوارهای ضخیم بافتی که استخوان ها را به ماهیچه ها متصل می کنند ملتهب یا تحریک می شوند، تاندونیت ممکن است رخ دهد که برای درمان باید نزد بهترین متخصص ارتوپدی در تهران مراجعه کنید.

بورسیت

بورس ها کیسه های کوچکی از مایع هستند که در نزدیکی مفاصل قرار گرفته اند و به محافظت از نواحی بین تاندون ها، رباط ها و استخوان ها کمک می کنند. گاهی اوقات بورس ها ملتهب یا تحریک می شوند، که معمولا در اثر حرکت های مکرر، که می تواند منجر به بورسیت لگن شود رخ می دهد.

کشیدگی عضله یا تاندون

حرکت های مکرر، به ویژه ناشی از دویدن یا دوچرخه سواری (یا حتی پیاده روی) می تواند عضلات، تاندون ها و رباط هایی را که از لگن حمایت می کنند، تحت فشار قرار دهد. کشیدگی باسن می تواند موجب درد شدید شده و از عملکرد طبیعی لگن جلوگیری کند.

نکروز آواسکولار

اگرچه این گزینه چندان شایع نیست، اما بازهم ممکن است رخ دهد، نکروز آواسکولار زمانی اتفاق می افتد که لگن جریان خون را از دست می دهد و قسمت هایی از استخوان از بین می رود. که می تواند در نتیجه تروما، استفاده از استروئید، مصرف بیش از حد الکل یا پس از درمان های پزشکی خاص مانند پرتودرمانی رخ دهد.

مشکلات دنبالچه

یکی از استخوان های مهمی که در بخش انتهایی ستون فقرات قرار دارد دنبالچه است. این استخوان در اصل مهم ترین قسمت در اجزای لگن است و در پایین ترین بخش قرار داد. 

در ساختار دنبالچه تاندون و عضلاتی قرار دارد که ما برای تعادل در زمان نشستن یا ایستادن از آن کمک می گیریم. هرگونه مشکل در این استخوان می تواند سبب بروز درد در حین نشستن و راه رفتن برای ما شود.

شکستگی استخوان لگن

برخی مواقع ممکن است درد شما پس از آسیب هایی مثل تصادفات رانندگی، سقوط از ارتفاع، آسیب های ورزشی، آسیب دیدگی لگن و … رخ می دهد. معمولا در این شرایط شما در زمان نشستن درد بیشتری را احساس می کنید. تنها راه درمان مراجعه نزد پزشک متخصص ارتوپدی و درمان شکستگی می باشد.

سیاتیک

همان طور که اطلاع دارید عضب سیاتیک، بزرگ ترین رگ عصبی در بدن انسان است، این رگ از بخش هایی از کمر شروع می شود و تا انتهای پاها ادامه دارد. چنانچه عصب سیاتیک شما ملتهب شود، شما اثرات آن را با درد هنگام راه رفتن و نشستن احساس خواهید کرد.

مصرف بیش از حد کورتون

اگرچه کورتون یک داروی مفید برای بیماری های مفصلی است، اما مصرف زیادی و خودسرانه این دارو می تواند یکی از دلایل درد لگن هنگام نشستن و راه رفتن باشد. کورتون دارویی بسیار قوی است که پزشکان آن را برای رفع التهاب، آسیب های عضلانی، آسیب های اسکلتی و موارد این چنین تجویز می کنند. چنانچه شما این دارو را زیر نظر پزشک متخصص مصرف کنید، آزمایش های مربوطه دیگر نیز از شما گرفته می شود تا در صورت آسیب، پیشگیری های لازم انجام شود.

چه زمان برای درد لگن هنگام نشستن به پزشک مراجعه کنیم؟

همان طور که در بالا مطالعه کردید دلایل متنوعی سبب بروز درد لگن در زنان یا مردان هنگام راه رفتن یا نشستن می شود. با توجه به این موارد ممکن است این سوال برایتان ایجاد شده باشد ک چه این درد خطرناک است و باید برای تشخیص نزد پزشک مراجعه کرد؟

معمولا بیمارانی که از این درد رنج می برند، در ابتدا تلاش می کنند با درمان های خانگی مثل استراحت، کمپرس سرد و گرم یا مصرف دارو های بدون نسخه این درد را تسکین دهند. 

اما چنانچه این درد پس از یک هفته همچنان ادامه داشته باشد و اوضاع جسمی شما بدتر شود باید در اولین فرصت نزد پزشک متخصص مراجعه کنید.

به طور کلی در صورت داشتن علائم زیر مراجعه نزد پزشک لازم است:

  • اگر با وجود استراحت و مصرف مسکن‌های‌ بدون نسخه، هنوز هم درد شما بهبود پیدا نکرده است.
  • اگر به تازگی از جایی سقوط کرده‌اید و در لحظه سقوط، صدای ترک خوردن استخوان لگن خود را شنیده ‌اید.
  • اگر احساس می ‌کنید ران و باسن شما حالت غیر معمولی پیدا کرده است.
  • اگر لگن شما علاوه بر درد، متورم نیز شده است.
  • اگر در هنگام خوابیدن، درد لگن شما شدیدتر از همیشه می‌شود.
  • اگر در قسمت باسن خود، درد شدیدی را احساس می‌کنید.
  • اگر در هنگام نشستن یا حرکت دادن پاها، درد پای شما شدید می ‌شود.

کنترل و درمان درد لگن 

C:\Users\Leila\Desktop\3.jpg

برخی مواقع درد لگن کم می باشد و شما می توانید به راحتی آن را درمان کنید، اما اگر این درد شدید باشد و با استراحت و درمان های خانگی درمان نشود، باید برطرف کردن آن به پزشک متخصص مراجعه کنید.

پزشک در ابتدا معاینه ای انجام می دهد و سپس در صورت نیاز برخی آزمایشات لازم خواسته می شود؛ در نهایت با توجه به علت گزینه درمانی مناسب ارائه می شود. در این میان شما می توانید با کمک روش های زیر به بهبود علائم خود کمک کنید.

دارو درمانی

یکی از گزینه هایی که به کمک آن می تواند درد لگن را بهبود بخشید مصرف دارو است. به این منظور معمولا دارو های ضد التهابی غیر استروئیدی مثل ناپروکسن و ایبوپروفن تجویز می شود. به این طریق التهاب و درد لگن درمان می شود. 

البته در نظر داشته باشید که این دارو ها تسکین دهنده هستند و باید در کنار سایر روش های درمانی استفاده شوند.

فیزیوتراپی

یکی از بهترین روش های درمانی برای کنترل درد لگن که برای اکثر بیماران نیز نتیجه بخش است رفتن به جلسات فیزیوتراپی می باشد. در این روش پزشک میزان تحرک عضلات شما را بررسی می کند و سپس بهترین حرکات اصلاحی که متناسب با شما می باشد ارائه می شود.

نکته مهم برای نتیجه دیدن از این روش در این است که به صورت مستمر و منظم حرکات را انجام دهید، که این گونه نه تنها درد لگن شما بهبود پیدا می کند بلکه عضلات لگن نیز تقویت می شود و روند خون رسانی به عضلات بهتر انجام می شود و حتی اگر شما به عارضه لگن مایل نیز دچار باشید با این روش قابل درمان است.

طب سوزنی

برخی مواقع نیز به جهت از بین رفتن درد لگن متخصص طب سوزنی را پیشنهاد می دهد، ردر طی این روش سوزن های کوچک و باریکی به قسمت هایی خاص از لگن وارد می شود و روند درمان طی می شود.

ماساژ درمانی

مطالعات نشان داده است که ماساژ درمانی یکی از روش های عالی برای بهبود فرایند خون رسانی در عضلات و مفاصل لگن است. انجام این کار موجب می شود تا عضلات لگن تمامی مواد مغذی لازم را دریافت کنند و فعالیت خود را به درستی طی کنند. 

چگونه از درد لگن هنگام پیاده روی جلوگیری کنیم؟

خوشبختانه چند روش وجود دارد که با استفاده از آن ها می توانید درد لگن در حین پیاده روی را تا حدی کاهش دهید. این روش ها عبارت است از:

قسمت مرکزی و پایین تنه خود را تقویت کنید

تقویت نواحی بالا و پایین باسن می تواند به شما کمک کند هنگام راه رفتن کنترل خود را حفظ کنید و از ایجاد درد جلوگیری کنید. هسته مرکزی بدن (بالای باسن) به تثبیت و کنترل حرکات لگن شما کمک می کند. پزشکان بر این باورند که: اگر هسته شما به اندازه کافی قوی نیست، کنترل لگن از بالا دشوارتر است، لگن شما پایین می آید و باید کار بیشتری برای حفظ سطح لگن خود انجام دهید، که می تواند باعث درد شود.

تنظیم وضعیت بدن

اگرچه در مورد نشستن و ایستادن حالتی به عنوان وضعیت بدن کامل وجود ندارد، اما اگر مستعد درد لگن هستید، وضعیت حرکتی شما هنگام راه رفتن مهم است. به عنوان یک آزمایش، سعی کنید هنگام راه رفتن پاهای خود را به سمت جلو و لگن خود را در سطح بدن قرار دهید. 

کشش

قطعا عضلات خشک درد بیشتری را ایجاد می کنند، توصیه ما در این است که در برنامه های روزانه خود زمانی را به انجام حرکات کششی اختصاص دهید. اگر نمی دانید که دقیقا چه حرکاتی برای باسن و ران مفید می باشد می توانید از یک فرد متخصص در این زمینه کمک بخواهید.

کلام آخر

در این مقاله تلاش کردیم تا شما را با ده علت رایج درد لگن هنگام راه رفتن و نشستن آشنا کنیم در آخر این مورد را در نظر داشته باشید که هر زمان این درد را احساس کردید بهترین کار این است که سریعا نزد متخصص ارتوپدی مراجعه کنید تا وضعیت شما به خوبی بررسی شود.

 

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مجله سرگرمی و فناوری دیج مگ

قیمت یاب خریدینو

قیمت کامپیوتر گیمینگ

قیمت سیستم گیمینگ

لمینت متحرک دندان

قیمت فنس

قیمت خرید پترولیوم کک

عباس نادر روان شناس

پشتیسار

قیمت باطری ماشین

تدریس خصوصی زبان انگلیسی

وارد کننده صاعقه گیر الکترونیکی ساختمان

کلید حرارتی زیمنس (خرید از وارد کننده)

پکیج ویدئویی آموزشی قراردادهای EPC ( نشریه 5490

نمایندگی فروش تجهیزات آتش نشانی

آراد برندینگ

نظر سنجی انتخابات 1403

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

اهمیت استفاده از رپورتاژ

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

مانیتور دنا

شیشه ماشین

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

خرید تابلو برق

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح