۵ برند از انواع ایمپلنت های اروپایی

با پیشرفت تکنولوژی و صنعت در حوزه دندان پزشکی روشی درمانی برای ترمیم دندان های از دست رفته و خراب تحت عنوان ایمپلنت دندانی معرفی شد. در این روش درمانی دندان های خراب و یا شکسته و یا کسانی که مادرزاد دندانی را نداشتند کمک می کند تا بتوانند دندان های خود را با کاشت
با پیشرفت تکنولوژی و صنعت در حوزه دندان پزشکی روشی درمانی برای ترمیم دندان های از دست رفته و خراب تحت عنوان ایمپلنت دندانی معرفی شد. در این روش درمانی دندان های خراب و یا شکسته و یا کسانی که مادرزاد دندانی را نداشتند کمک می کند تا بتوانند دندان های خود را با کاشت ایمپلنت دندانی ترمیم کنند.
در این روش درمانی پس از بیرون کشیدن ریشه دندان، پایه های ایمپلنت تحت عنوان فیکسیچر را بعد از سوراخ کردن استخوان فک دورن این حفره قرار می دهند که معمولا این پایه ها از جنس تیتانیوم هستند و بعد از آن با استفاده از اباتمنت روکش ایمپلنت را روی این پایه ها قرار می دهند. پایه های ایمپلنت به مرور زمان با استخوان فک به خوبی جوش می خورند زیرا جنس این پایه ها طوری است که با استخوان فک بتواند به خوبی فرآیند یک پارچگی استخوان را تجربه کند و از همین رو پایه ها سفت و محکم در جای خود مانند ریشه طبیعی دندان می شوند.
اگر می خواهید درباره قیمت ایمپلنت اروپایی،آمریکایی، کره ای و … بیشتر بدانید، میتوانید از صفحه ( https://roshadent.com/%d8%a7%db%8c%d9%85%d9%be%d9%84%d9%86%d8%aa-%d8%af%d9%86%d8%af%d8%a7%d9%86/ ) دیدن فرمایید.
به جرئت میتوان گفت که کاشت ایمپلنت های دندانی از بهترین روش های درمانی برای جایگزینی دندان ها است البته برای انتخاب این روش درمانی باید توسط پزشک متخصص معاینه شوید و با پزشک خود مشورت داشته باشد. تولید ایمپلنت های دندانی در حال حاضر خود یک صنعت بسیار بزرگ و پر رقیب است که در کشور های مختلف شرکت های مختلف مشغول تولید این محصولات هستند.
با توجه به مواد مورد استفاده، طراحی و طول عمر این ایمپلنت ها هر کدام دارای ویژگی های خاص خود هستند که آن ها را از یک دیگر متمایز می کند. در این صنعت کشور های اروپایی، آمریکایی، چین، کره و ایران مشغول فعالیت هستند که ما در این مقاله قصد داریم به بررسی برند های اروپایی، کشور های تولید کننده و ویژگی آنها بپردازیم.
ایمپلنت اروپایی، برند ای تی ای اشترومن
ایمپلنت های برند اشترومن در کشور سوییس ساخته می شود و جز ۵ برند برتر دنیا شناخته شده است. این برند سازنده ایمپلنت های دندانی با سابقه طولانی جزو برند های مطرح و خوب سازنده ایمپلنت دندانی محسوب می شود. برند اشترومن تقریبا دارای قیمت بالایی است و از همین رو جراحان دندانپزشک به دلیل قیمت بالای این برند، حاشیه سود کم آن و همچنین خدمات پس از فروش کمی ضعیف در ایران مایل به استفاده این برند برای بیماران خود نیستند.
البته دفاتر فروش این برند در کشور عزیزمان ایران نیز دارای شعبه می باشد. برند اشترومن دارای انواع ایمپلنت های دندانی می باشد که میتواند در ۴ الی ۶ هفته بعد از خارج کردن دندان از دست رفته مورد استفاده قرار گیرد و همچنین باید بدانید این ایمپلنت های اروپایی کاملا متنوع و دارای جدید ترین قطعات است. در صورتی که هزینه کاشت ایمپلنت برای شما مهم نیست و دارای محدودیت مالی نیستید از بهترین برندهای ایمپلنت، اشترومن است که می توانید مورد استفاده قرار دهید.
ایمپلنت اروپایی، برند زایو xive
این برند در عین ساده بودن از برندهای حرفه ای است که می توانید مورد استفاده قرار دهید. ایمپلنت های این برند توسط شرکت DENTSPLY آلمان که تحت لیسانس دنسپلای آمریکا است تولید می شود و میتوان گفت که جزو معدود شرکت هایی است که در ایمپلنت های خود از کرید ۱ الی ۵ تیتانیوم وابسته به کاربرد هر قطعه، درون ایمپلنت های خود قرار داده است. همچنین با مشاهده کیت جراحی ، جدول آنالیز قطعات و بسته بندی فیکسچرهای آن می توان فهمید احترام زیادی برای نیاز مخاطبان خود قائل است.
ایمپلنت اروپایی، برند بگو (bego)
این برند سازنده ایمپلنت های دندانی، فعالیت خود را از سال ۱۸۹۰ آغاز کرده است و در زمینه دندانپزشکی جزو موفق ترین برندهای آلمانی می باشد. بنیان گذار و ایده پرداز شرکت بگو دکتر ویلهام هربست می باشد. این ایمپلنت ها در شرایط عالی و مدرن، با جدید ترین تجهیزات و همچنین بلافاصله در محیطی عاری از هر گونه آلودگی بسته بندی می شوند.
یکی از مراحل کلیدی در ساخت ایمپلنت هایی که در شرکت بگو آلمان نیز رعایت می شود ایجاد یک سطح زبر و دارای تخلخل به صورت یکنواخت و خالص به منظور دستیابی بهترین استئواینتگریشن است. برای ساخت ایمپلنت های بگو از تیتانیوم گرید ۴ استفاده می کنند که بعد از ساخت ایمپلنت ها سطح آنها تحت دو فرآیند سند بلاست و اچینگ قرار می گیرند و با نام سطح TiPurePlus به ثبت رسیده است.
ایمپلنت های بگو با خلوص سطح موجب ارائه استاندارد جدیدی شده اند به صورتی که رزیدوهای سطح بعد از سند بلاست و فرآیند اچ دیگر قابل تشخیص نیستند. همچنین باید بدانید سطح همگن تمایل بالایی برای اتصال به پروتئین ها دارد که این موضوع موجب یک اثر مثبت و همچنین افزایش سرعت در روند درمان و استئواینتگریشن دارد. این برند سازنده ایمپلنت از قیمت بسیار مناسبی برخوردار است که در کشور عزیزمان ایران نیز بسیار شناخته شده است.
ایمپلنت اروپایی، برند اس ای سی
این برند اس ای سی یکی از برند های نو پا و تازه تاسیس است که فعالیت خود را در کشور سوییس شروع کرده و همچنین در ایران نیز این برند دارای محبوبیت بسیاری است و مورد استفاده خیلی از پزشکان قرار می گیرد. که محبوبیت استفاده از این برند می تواند به دلیل کیفیت مناسب این برند و قیمت پایین آن نسبت به دیگر برندهای اروپایی را در نظر گرفت. این برند در ایران نمایندگی دارد و باید این موضوع را در نظر بگیریم که اکثر برندهای سوییسی را به دلیل محبوبیت و جنس خوب و باکیفیت برند اشترومن می شناسند.
ایمپلنت اروپایی، برند ایمپلنت بایکان
توماس دریکسل مخترع این سیستم ایمپلنت است که کار خود را در اوایل ۱۹۸۰ با ارائه ایمپلنت هایی با پایه از جنس اکسید آلومینیوم آغاز کرده است. همچنین در سال ۱۹۸۵ ایمپلنت هایی با جنس تیتانیوم طراحی و تولید کرد که آن باعث تحول عظیم جامعه دندانپزشکی در قرن ۲۱ گردید.
ایمپلنت Bicon تنها ایمپلنت دندانی اسکرولِس Screwless و اولین ایمپلنت با کوتاه ترین طول ممکن است. تمامی فیکسچرها و اباتمنت های استفاده شده در این ایمپلنت از آلیاژ تیتانیوم با گرید پنج ساخته شده است. بایکان دارای دو سطح Integra-Ti سطح سند بلاست و اسید اچ شده یا همان SLA و Integra-CP پوشیده شده از هیدروکسی آپاتیت می باشد که البته فیکسچرهایی که وارد ایران می شوند همه آن ها دارای سطح پوشیده شده از هیدروکسى اپاتیت هستند.
بایکان در واقع فیکسچرهای خود را در سه گروه Short، Max 2.5 و Narrow به منظور سهولت در استفاده برای کاربران خود در سراسر جهان ارائه داده است. بهتر است بدانید که فیکسچرهای نرو برای نواحی قدامی و گذاشتن اوردنچر مناسب می باشند.
این فیکسچرها به واسطه ویژگی های منحصربفردی که دارند باعث سود بردن ایمپلنتولوژیست، لابراتواریست، متخصص پروتز و حتی بیماران خواهد شد. فلسفه اصلی بایکان کاهش هزینه ها، کاهش مدت زمان لازم، کاهش عوارض احتمالی برای بیماران و از طرفی سهولت انجام کار برای متخصصین بوده است . مثلاً گاهی کاشت ایمپلنت دارای خطرها و یا محدودیت هایی است که برای انجام آن نیاز به جراحی های تکمیلی بر پروسه کاشت ایمپلنت است. که این جراحی های تکمیلی خود نیازمند صرف هزینه بالاتر و زمان بیشتری برای آغاز روند درمانی کاشت ایمپلنت دندان هستند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰