کد خبر : 13929
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 30 سپتامبر 2021 - 1:38
-

استان کرمان در سال گذشته عاری از آنفلوانزای فوق حاد پرندگان بود

استان کرمان در سال گذشته عاری از آنفلوانزای فوق حاد پرندگان بود

 مدیرکل دامپزشکی استان کرمان گفت: ممیزی واحدهای مرغداری و پیگیری رفع نواقص بهداشتی آنها در جهت افزایش امنیت زیستی واحدهای مرغداری و پیشگیری از بروز بیماری های خطرناک پرندگان مانند آنفولانزا فوق حاد پرندگان در سال گذشته صورت گرفت که خوشبختانه سال 99 نیز مانند سال های گذشته، استان کرمان عاری از بیماری آنفلوانزای فوق

استان کرمان در سال گذشته عاری از آنفلوانزای فوق حاد پرندگان بود

 مدیرکل دامپزشکی استان کرمان گفت: ممیزی واحدهای مرغداری و پیگیری رفع نواقص بهداشتی آنها در جهت افزایش امنیت زیستی واحدهای مرغداری و پیشگیری از بروز بیماری های خطرناک پرندگان مانند آنفولانزا فوق حاد پرندگان در سال گذشته صورت گرفت که خوشبختانه سال 99 نیز مانند سال های گذشته، استان کرمان عاری از بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان بود.

دکتر”حسین رشیدی” با اشاره به برنامه های اجرا شده در اداره کل دامپزشکی استان کرمان در سال 99 اظهار کرد: ماهیت وظایف و خدمات دامپزشکی، کمک به بهبود بهره وری و ارتقاء تولید و کاهش ضایعات محصولات در بخش دام، طیور، آبزیان و صنایع مرتبط،  ارتقاء کیفیت بهداشتی مواد خام دامی از طریق مبارزه با بیماری های دامی و اقدامات نظارتی و نیز کمک به ارتقاء بهداشت عمومی با کنترل بیماری های قابل انتقال به انسان و تضمین سلامت و ایمنی محصولات دامی است.

وی افزود: در پی شیوع ویروس کرونا، دامپزشکی به عنوان یکی از ارگان های نظارتی با ابلاغ و نظارت بر اجرای فاصله گذاری اجتماعی هوشمند ویروس کرونا در مراکز تهیه و توزیع، حمل و نقل و فروش مواد خوردنی، آشامیدنی آرایشی و بهداشتی و نیز مراکز بهداشتی و درمانی به منظور پیشگیری از این بیماری گام های موثر برداشت.

رشیدی از اجرای دقیق برنامه زمان بندی عملیات های مبارزه با بیماری ها براساس اولویت ها و کانون های بیماری و نیز انجام عملیات ایمن سازی هدفمند دام های استان به منظور رسیدن به شعار “جهش تولید” خبر  داد و گفت: کنترل و پیشگیری از بروز و وقوع بیماری همیشه مقدم بر درمان بوده و از خسارات و تلفات ناشی از رخداد بیماری به شدت می‌کاهد که از جمله موثرترین اقدامات این اداره کل در این خصوص می‌توان به مراقبت و کنترل بیماری های مشترک و واگیردامی با اجرای عملیات های واکسیناسیون و نیز سم پاشی نواحی پرخطر و سابقه دار علیه انگل های خارجی اشاره کرد.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمان با اشاره به مطالعات اپیدمیولوژیکی برای بررسی میزان شیوع و بروز و اثرات بیماری های واگیردار و آنالیز خطر در استان جهت بررسی همه جانبه و علمی  بیان کرد: همچنین در سال گذشته ارائه خدمات بهداشتی دامپزشکی از جمله واکسیناسیون رایگان دام و طیور عشایر استان در اولویت برنامه های این اداره کل بود.

وی افزود: طرح های ارتقاء بهداشتی گوشت مرغ و ارتقاء کیفی و بهداشتی تخم مرغ در سال گذشته تکمیل و وضعیت بهداشتی سردخانه های نگهداری فراورده های خام دامی استان بررسی و ممیزی آنها صورت گرفت.

رشیدی اعلام کرد: همچنین طرح های مختلف نظارتی از جمله طرح نمونه برداری شیر از تمامی دامداری ها و مراکز عرضه شیر استان بمنظور پایش میکروبی و تقلبات و سموم و … صورت گرفت.

وی از ارتقاء وضعیت بهداشتی و ممیزی سردخانه های نگهداری فراورده های خام دامی استان در سال گذشته خبر داد و بیان کرد: در راستای ساماندهی و نظام مند نمودن کارخانجات و انبارهای خوراک دام، طیور و آبزیان استان کمیته های استانی و شهرستانی تشکیل و نظارت های لازم بر این مراکز انجام شد.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمان با اشاره به واکسیناسیون بیش از یک میلیون و 700 هزار قطعه طیور بومی استان بر علیه بیماری نیوکاسل گفت: ممیزی واحدهای مرغداری و پیگیری رفع نواقص بهداشتی آنها در جهت افزایش امنیت زیستی واحدهای مرغداری و پیشگیری از بروز بیماری های خطرناک پرندگان مانند آنفولانزا فوق حاد پرندگان صورت گرفت که خوشبختانه سال 99 نیز مانند سال های گذشته، استان کرمان عاری از بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان بود.

وی افزود: بازدید و مراقبت فعال از روستاها و واحدهای اپیدمیولوژیک مجاور تالاب ها، زیستگاه های حیات وحش و باغات پسته (نقاط پرخطر) برای پیشگیری از بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان همواره در دستور کار این اداره کل بوده است.

رشیدی بر تشدید نظارت های قرنطینه ای دامپزشکی تاکید و بیان کرد: از جمله وظایف خطیر دامپزشکی نظارت بر نقل و انتقال دام زنده و فرآورد های خام دامی است که با اخذ مجوز حمل بهداشتی دامپزشکی این امر امکان پذیر است.

وی گفت: کنترل نقل و انتقالات و جابجایی دام از طریق اقدامات بهداشتی – قرنطینه ای و با هدف پیشگیری از احتمال انتقال و جابجایی بیماری های دامی قابل انتقال بین انسان و دام با جدیت در سال گذشته دنبال شد به طوریکه در این سال بر تردد بیش از 200 هزار راس دام مجاز نظارت داشته ایم.

رشیدی با اعلام راه اندازی تست تشخیص مشمشه در آزمایشگاه مرجع و مرکز تشخیص اداره کل دامپزشکی استان کرمان، افزود: در راستای مبارزه با بیماری ‌های مشترک بین انسان و دام، بیش از 1500  راس اسب توسط کارشناسان این مجموعه تست مشمشه شده اند.

وی بیان کرد: دامپزشکی بنا به وظیفه قانونی ذاتی خود عهده دار بهداشت دام وفرآورده های خام دامی است و برای رسیدن به این هدف تمامی تلاش خود را به کارگرفته تا با تامین سلامت دام و فرآورده های آن باعث ایمنی فرآورده های دامی و در نهایت سلامت مصرف کنندگان و ارتقاء سطح بهداشت عمومی جامعه شود.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

قیمت فنس

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

مبانی حقوق مهندسی

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

قیمت فنس

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

جعبه سازی

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

گن بعد از جراحی ژینکوماستی

آموزش خرید بیت کوین

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

بهترین فیلم های 2023

تقویت انتن موبایل

مانیتور دنا

شیشه ماشین

عرضه کننده سیم خاردار،فنس،ورق های شیروانی با قیمت عمده

خرید اکانت کلش

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

شرکت کیمیا همرنگ

خرید تابلو برق

اسرارالشفاء

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح