کد خبر : 191302
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 13 ژانویه 2022 - 17:13
-

افزایش درختان شکسته در جنگل‌ها از مشکلات منابع طبیعی است

افزایش درختان شکسته در جنگل‌ها از مشکلات منابع طبیعی است

رییس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور بیماری درختان جنگلی، حریق در جنگل‌ها و مراتع و افزایش روزافزون درختان شکسته و افتاده در دل جنگل‌ها را از مشکلات منابع‌ طبیعی نام برد و گفت: در همه این زمینه‌ها نقش بسیج در قالب گروه‌های جهادی بی‌بدیل خواهد بود. به گزارش ایسنا دکتر مسعود منصور صبح امروز در

افزایش درختان شکسته در جنگل‌ها از مشکلات منابع طبیعی است

رییس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور بیماری درختان جنگلی، حریق در جنگل‌ها و مراتع و افزایش روزافزون درختان شکسته و افتاده در دل جنگل‌ها را از مشکلات منابع‌ طبیعی نام برد و گفت: در همه این زمینه‌ها نقش بسیج در قالب گروه‌های جهادی بی‌بدیل خواهد بود.

به گزارش ایسنا دکتر مسعود منصور صبح امروز در نشست با سردار محمد زهرایی – رییس سازمان بسیج سازندگی کشور- خاطرنشان کرد: منابع‌ طبیعی ثروت عمومی کشور است و ما امانتدار این ثروت بین‌نسلی هستیم و تمام تلاش‌مان این است که این امانت را که از گذشتگان به دستمان رسیده است را به نسل‌های آینده انتقال دهیم.

رییس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور بسیج را نماد یک نهاد مردمی در جامعه برشمرد و گفت: مردم بهترین مجریان و شریک در امر حفاظت و بهره‌برداری از منابع طبیعی هستند.

منصور به اجرای طرح  ۹ در ۹۹ در منابع‌طبیعی کشور اشاره کرد و گفت: در محورهای ۱۸گانه این طرح به موضوع قرارداد همکاری با سازمان بسیج سازندگی تاکید شده است.

وی افزود: هدف از اجرای این طرح جبران عقب افتادگی تعهدات و فعالیت‌های منابع‌ طبیعی است و با هدفگذاری‌های انجام شده امسال  ۳۰ هزار هکتار توسعه زراعت چوب در کشور انجام می‌شود.

رییس سازمان جنگل‌ها همچنین گفت: پس از طرح توقف برداشت چوب از جنگل با مشکلاتی مانند قاچاق چوب و تولید زغال روبرو هستیم که بسیج سازندگی می‌تواند با اقدامات پیشگیرانه در حفظ انفال به سازمان جنگل‌ها کمک کند.

وی افزود: همانگونه که بسیج در قالب گروه‌های جهادی در حوادثی مانند سیل، زلزله، کرونا و کمک‌های مومنانه نقش‌آفرینی می‌کند، در زمینه حفظ انفال و منابع طبیعی نیز می‌تواند اثرگذار باشد.

منصور همچنین گفت: صنایع چوب و کارخانجات چوبی طبق آماری که اعلام کرده‌اند ظرفیت استفاده از ۱۳.۵ میلیون مترمکعب چوب را سالانه دارند اما اکنون به علت مشکلاتی که در زمینه واردات چوب با پوست و مواد سلولزی وجود دارد این میزان مصرفی به ۶.۵ میلیون مترمکعب کاهش یافته است.

رییس سازمان جنگل‌ها افزود: زراعت چوب یکی از راهکارهای تامین بخشی از چوب مصرفی کارخانجات صنعتی است و در این زمینه علاوه بر اراضی ملی مستعد و مستثنیات اشخاص مکاتباتی را با نیروهای مسلح و نهادهایی که فضا برای تولید زراعت چوب دارند انجام داده‌ایم تا با تامین نهال بتوانیم هم به توسعه فضای سبز کمک کنیم هم با این اقدام فشار را از روی جنگل‌ها برداریم.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی سازمان جنگل‌ها، وی گرد و غبار را آسیبی جدی برای کشور دانست و گفت: در زمینه مقابله با پدیده بیابان‌زایی و اجرای طرح‌های ابخیزداری در مناطق محروم به‌ویژه در منطقه بشاگرد استان هرمزگان سازمان بسیج سازندگی می‌تواند با همکاری منابع‌ طبیعی وارد شود و چهره محرومیت را از دامن این مناطق محروم دور کند.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

قیمت فنس

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

مبانی حقوق مهندسی

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

قیمت فنس

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

جعبه سازی

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

گن بعد از جراحی ژینکوماستی

آموزش خرید بیت کوین

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

بهترین فیلم های 2023

تقویت انتن موبایل

مانیتور دنا

شیشه ماشین

عرضه کننده سیم خاردار،فنس،ورق های شیروانی با قیمت عمده

خرید اکانت کلش

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

شرکت کیمیا همرنگ

خرید تابلو برق

اسرارالشفاء

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح