کد خبر : 62824
تاریخ انتشار : چهارشنبه 20 اکتبر 2021 - 15:43
-

بحران کرونا و افزایش انتشار آلاینده‌های بخش ساختمان

بحران کرونا و افزایش انتشار آلاینده‌های بخش ساختمان

 بر اساس گزارش جدید اتحادیه جهانی ساختمان سازمان ملل‌متحد پیامدهای اقتصادی بیماری همه‌گیر کووید ۱۹ باعث شده انتشار دی‌اکسیدکربن(CO۲) از ساختمان‌ها در سال ۲۰۲۰ به میزان قابل‌توجهی کاهش یابد. با این حال هزینه‌های بازیابی همه‌گیری و روش‌های دوستدار آب‌وهوا که به کربن‌زدایی بخش ساختمان و کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای در آینده کمک می‌کند را به

بحران کرونا و افزایش انتشار آلاینده‌های بخش ساختمان

 بر اساس گزارش جدید اتحادیه جهانی ساختمان سازمان ملل‌متحد پیامدهای اقتصادی بیماری همه‌گیر کووید ۱۹ باعث شده انتشار دی‌اکسیدکربن(CO۲) از ساختمان‌ها در سال ۲۰۲۰ به میزان قابل‌توجهی کاهش یابد. با این حال هزینه‌های بازیابی همه‌گیری و روش‌های دوستدار آب‌وهوا که به کربن‌زدایی بخش ساختمان و کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای در آینده کمک می‌کند را به اندازه کافی در اولویت قرار نداده است.

به نقل از ارث، دهه‌های اخیر شاهد رشد زیادی در بخش ساختمان‌ها بودیم که باعث افزایش قابل‌ توجهی در انتشار گازهای گلخانه‌ای شد. بر اساس گزارش سازمان ملل‌متحد این بخش ۳۷ درصد از انتشار CO۲ مربوط به انرژی را در سال ۲۰۲۰ به خود اختصاص داده است.
در حالی که میزان انتشار گازهای گلخانه‌ای در سال ۲۰۲۰ با کاهش ۱۰ درصدی نسبت به سال ۲۰۱۵ مواجه بود اما کارشناسان مدعی شدند که این کاهش موقتی بوده و با خانه‌نشینی‌های کرونایی، کندی اقتصاد و کاهش فعالیت‌های ساختمانی مرتبط بوده و متاسفانه در سال ۲۰۲۱ با کاهش محدودیت‌ها این میزان انتشار افزایش مجدد داشته است.
اینگر اندرسن، مدیر اجرایی برنامه محیط‌زیست سازمان ملل‌ متحد، گفت: امسال مشخص شد تغییرات آب‌وهوایی تهدید مستقیم کنونی برای همه جوامع روی سیاره زمین است و این موضوع نیز تشدید خواهد شد. اگر بخواهیم به هدف توافقنامه پاریس مبنی بر محدودکردن گرمایش زمین به ۱.۵ درجه سانتی‌گراد برسیم، بخش ساختمان به‌ عنوان منبع اصلی انتشار گازهای گلخانه‌ای باید از طریق راهبرد سه‌گانه کاهش تقاضای انرژی، کربن‌زدایی منبع تغذیه و رسیدگی به ردپای کربن مصالح ساختمانی کربن‌زدایی شود.
آژانس بین‌المللی انرژی به منظور دستیابی به هدف تولید گازهای گلخانه‌ای صفر تا سال ۲۰۵۰ مدعی است که انتشار مستقیم CO۲ در ساختمان باید ۵۰ درصد و انتشار غیرمستقیم بخش ساختمان باید ۶۰ درصد کاهش یابد. برای رسیدن به این هدف باید تلاش‌های بیشتری در زمینه کربن‌زدایی ساختمان‌ها و در عین حال افزایش مقاومت آن انجام شود.
دولت‌ها باید متعهد شوند که انرژی، گرمایش و سرمایش را از بین می‌برند؛ در حالی که سرمایه‌گذاری در بهره‌وری ساختمان باید به‌ طور پیوسته افزایش یابد و فراتر از سرمایه‌گذاری مستقیم دولت برای سرمایه‌گذاران خصوصی گسترش یابد.
علاوه بر این محدوده و پوشش کدهای انرژی ساختمان مربوط به طراحی، گرمایش، سرمایش، سیستم تهویه و لوازم خانگی نیز باید افزایش یابد. در نهایت مداخلات برای کاهش تاثیر آب‌وهوای ساختمان‌های موجود باید با سرمایه‌گذاری در اقدامات سازگاری و انعطاف‌پذیری ترکیب شود.
بدون در نظر گرفتن همه این عوامل انتشارات مربوط به ساختمان‌ها و فعالیت‌های ساختمانی همچنان افزایش می‌یابد و به تغییرات آب‌وهوایی هولناک کمک خواهد کرد.
منبع: ايسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

قیمت فنس

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

مبانی حقوق مهندسی

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

قیمت فنس

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

جعبه سازی

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

گن بعد از جراحی ژینکوماستی

آموزش خرید بیت کوین

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

بهترین فیلم های 2023

تقویت انتن موبایل

مانیتور دنا

شیشه ماشین

عرضه کننده سیم خاردار،فنس،ورق های شیروانی با قیمت عمده

خرید اکانت کلش

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

شرکت کیمیا همرنگ

خرید تابلو برق

اسرارالشفاء

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح