کد خبر : 96245
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 16 نوامبر 2021 - 20:19
-

بهره‌برداری از ۶ طرح پتروشیمی تا پایان ۱۴۰۰

بهره‌برداری از ۶ طرح پتروشیمی تا پایان ۱۴۰۰

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: در راستای تحقق سبد طرح‌های جهش دوم، شش طرح پتروشیمی تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد. به گزارش ایسنا، بهزاد محمدی اظهار کرد: در سال گذشته ۱۷ طرح پتروشیمی به بهره‌برداری رسید و از تعداد ۱۱ طرح باقی‌مانده از سبد جهش دوم صنعت پتروشیمی، ۶ طرح در سال جاری

بهره‌برداری از ۶ طرح پتروشیمی تا پایان ۱۴۰۰

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: در راستای تحقق سبد طرح‌های جهش دوم، شش طرح پتروشیمی تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش ایسنا، بهزاد محمدی اظهار کرد: در سال گذشته ۱۷ طرح پتروشیمی به بهره‌برداری رسید و از تعداد ۱۱ طرح باقی‌مانده از سبد جهش دوم صنعت پتروشیمی، ۶ طرح در سال جاری و ۵ طرح در نیمه نخست سال آینده وارد مدار تولید می‌شوند.

وی افزود: ۳۹ طرح فعال نیز در سبد طرح‌های جهش سوم قرار دارند که تا سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسند و با بهره‌برداری از آنها ظرفیت تولید به ۱۳۷ میلیون تن خواهد رسید و درآمدهای صنعت پتروشیمی به ۳۵ میلیارد دلار افزایش خواهد یافت.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان اینکه درآمد صنعت پتروشیمی در سال گذشته ۱۵ میلیارد دلار بوده است، گفت: امسال این رقم به حدود ۲۱ میلیارد دلار می‌رسد و تا سال ۱۴۰۴ درآمد این صنعت به ۳۵ میلیارد دلار خواهد رسید.

محمدی تصریح کرد: با تعریف سه بخش توسعه‌ای و تعریف ۴۶ طرح یعنی طرح‌های پیشران، راهبردی و خوراک ترکیبی که تعدادی از طرح‌ها در حال اعطای مجوز و یا تخصیص زمین هستند، در سال ۱۴۰۶ ظرفیت تولید به ۱۶۰ میلیون تن و درآمد به ۵۰ میلیارد دلار می‌رسد.

پیگیری مستمر برای شتاب در ساخت طرح اسلام‌آباد غرب

وی که روز گذشته درحاشیه بازدید از طرح اسلام‌آباد غرب و مجتمع اوره و آمونیاک کرمانشاه سخن می‌گفت، ادامه داد: پس از خصوصی‌سازی طرح اسلام‌آباد غرب نخستین پروژه‌ای است که از سوی شرکت ملی صنایع پتروشیمی با دانش فنی ایرانی اجرا می‌شود و توسعه می‌یابد و امید است که با پیگیری‌های مستمر در سال ۱۴۰۳ به بهره‌برداری برسد و تولید پروپیلن از گاز طبیعی برای نخستین بار در کشور محقق شود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی افزود: این طرح برای NPC دارای اهمیت ویژه‌ای است و با دانش فنی ایرانی و کاتالیست‌های داخلی گاز را به متانول، متانول را پروپیلن و در نهایت پروپیلن را به پلی‌پروپیلن تبدیل خواهد کرد.

محمدی با اشاره به اینکه عملیات بتون‌ریزی و سیویل این طرح و ساخت مخازن در شهریورماه آغاز می‌شود، گفت: برای شرکت ملی صنایع پتروشیمی «زمان و برنامه» از اهمیت بالایی برخوردار است و در جلسه امروز همانند جلسه‌های پیشین برنامه کلان طرح و همچنین هدف‌گذاری روند فعالیت‌ها در ماه‌های آتی بررسی شد؛ نظارت و پیگیری بر روند اجرای این طرح با جدیت دنبال می‌شود.

طبق اعلام شرکت ملی صنایع پتروشیمی، وی طرح توسعه صنایع پتروشیمی کرمانشاه را یکی از طرح‌های جهش سوم صنعت برشمرد و اظهار کرد: این طرح بیش از ۴۵ درصد پیشرفت دارد و با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده روند ساخت آن شتاب گرفته است.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

قیمت فنس

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

مبانی حقوق مهندسی

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

قیمت فنس

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

جعبه سازی

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

گن بعد از جراحی ژینکوماستی

آموزش خرید بیت کوین

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

بهترین فیلم های 2023

تقویت انتن موبایل

مانیتور دنا

شیشه ماشین

عرضه کننده سیم خاردار،فنس،ورق های شیروانی با قیمت عمده

خرید اکانت کلش

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

شرکت کیمیا همرنگ

خرید تابلو برق

اسرارالشفاء

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح