کد خبر : 114543
تاریخ انتشار : دوشنبه 22 نوامبر 2021 - 22:29
-

تحریم‌ها راه ورود واکسن کرونا به ایران را می‌بندند؟

تحریم‌ها راه ورود واکسن کرونا به ایران را می‌بندند؟

رییس کمیسیون اقتصاد سلامت می‌گوید با توجه به حرکت جهانی که در مقابله با ویروس کرونا آغاز شده، تحریم‌های آمریکا نمی‌تواند مانع از تامین نیازهای دارویی مردم ایران شود. محمود نجفی عرب در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: بر خلاف ادعای آمریکایی‌ها که دارو در فهرست تحریم‌ها قرار ندارد، در عمل با توجه

تحریم‌ها راه ورود واکسن کرونا به ایران را می‌بندند؟

رییس کمیسیون اقتصاد سلامت می‌گوید با توجه به حرکت جهانی که در مقابله با ویروس کرونا آغاز شده، تحریم‌های آمریکا نمی‌تواند مانع از تامین نیازهای دارویی مردم ایران شود.

محمود نجفی عرب در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: بر خلاف ادعای آمریکایی‌ها که دارو در فهرست تحریم‌ها قرار ندارد، در عمل با توجه به دشواری انتقال پول و عدم همکاری بانک‌ها با ایران، خرید دارو از شرکت‌های خارجی و واردات آن به ایران دشوار شده است اما با این وجود با تلاش‌های صورت گرفته، راه‌هایی هرچند دشوار برای واردات دارو به کشور و تامین نیازهای مردم باز مانده است.
وی با بیان اینکه در زمینه درمان بیماران مبتلا به کرونا نیز تلاش شده که نیازهای دارویی کشور تامین شود، بیان کرد: در هفته‌های گذشته در قالب محموله‌های مختلف، دارو به کشور وارد شده و این تلاش ادامه دارد تا مشکل و محدودیتی به وجود نیاید.
رییس کمیسیون اقتصاد سلامت اتاق تهران، در پاسخ به این سوال که داروی ژاپنی مطرح شده در کمک به درمان کرونا، در صورت تایید نهایی چگونه به کشور خواهد رسید؟ توضیح داد: در حالت کلی دو حالت در ارتباط با داروها وجود دارد. حالت نخست، نسخه انحصاری یک شرکت یا کشور برای یک دارو است که قاعدتا این شرکت تلاش می‌کند، اطلاعات آن درز نکند و این انحصار فروش را در اختیار خود نگه دارد اما در حالت دوم فرمول دارو از انحصار خارج می‌شود و هر کشوری توان استفاده از آن و تولید داخلی را خواهد داشت.
نجفی عرب ادامه داد: در این رابطه نیز باید در ابتدا دید که میزان کمک قطعی این دارو به بیماران چه میزان خواهد بود و اگر موثر بودن آن تایید شود، امکان واردات وجود دارد و در این حوزه نگرانی نخواهیم داشت.
وی در پاسخ به این سوال که در صورت دستیابی کشوری به واکسن کرونا آیا محدودیت‌های تحریم، می‌تواند مانع از رسیدن آن به ایران شود؟ بیان کرد: در ابتدا باید در نظر داشت که تا دستیابی به واکسن حداقل چند ماه زمان نیاز خواهد بود و بسیاری از کشورها از چین گرفته تا استرالیا، کشورهایی در اروپا، آمریکا و گروه‌هایی در ایران در حال کار کردن روی آن هستند. باید دید که این تحقیقات چه زمانی به نتیجه خواهد رسید.
نجفی عرب ادامه داد: در صورت رسیدن به واکسن چند ماه زمان نیاز است تا به تولید انبوه رسیده و در اختیار دیگر کشورها قرار گیرد. با این وجود آمریکا امکان سنگ اندازی در این زمینه را نخواهد داشت و با زیرساخت‌های موجود در کشور، این واکسن به ایران خواهد رسید.
به گزارش ایسنا، با وجود گذشت بیش از سه ماه از شیوع ویروس کرونا، هنوز هیچ یک از کشورها نه به واکسن و نه به داروی مشخصی برای درمان مبتلایان به این ویروس نرسیده‌اند.
انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

قیمت فنس

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

مبانی حقوق مهندسی

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

قیمت فنس

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

جعبه سازی

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

گن بعد از جراحی ژینکوماستی

آموزش خرید بیت کوین

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

بهترین فیلم های 2023

تقویت انتن موبایل

مانیتور دنا

شیشه ماشین

عرضه کننده سیم خاردار،فنس،ورق های شیروانی با قیمت عمده

خرید اکانت کلش

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

شرکت کیمیا همرنگ

خرید تابلو برق

اسرارالشفاء

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح