کد خبر : 102542
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 18 نوامبر 2021 - 22:20
-

تغییر کاربری نعمات الهی، عامل نقمت است

تغییر کاربری نعمات الهی، عامل نقمت است

ایسنا/قم استاد حوزه علمیه با بیان اینکه خدا نعمت‌هایی به ما داده است و هر نعمتی یک کاربری دارد گفت: خداوند کاربری تمام نعمت‌ها را برای ما بیان کرده است و اگر کسی کاربری نعمت‌های خدا را تغییر داد می‌شود تبدیل و عوض کردن نعمت خدا به نقمت و وسیله بدبختی انسان. حجت الاسلام والمسلمین ناصر

تغییر کاربری نعمات الهی، عامل نقمت است

ایسنا/قم استاد حوزه علمیه با بیان اینکه خدا نعمت‌هایی به ما داده است و هر نعمتی یک کاربری دارد گفت: خداوند کاربری تمام نعمت‌ها را برای ما بیان کرده است و اگر کسی کاربری نعمت‌های خدا را تغییر داد می‌شود تبدیل و عوض کردن نعمت خدا به نقمت و وسیله بدبختی انسان.

حجت الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی در سخنرانی حرم حضرت معصومه (س) در تفسیر آیه ۲۱۱ سوره مبارکه بقره عنوان کرد: خداوند به پیامبر(ص) می‌فرماید از بنی اسرائیل بپرس که چقدر خدا برایشان معجزه فرستاد و در ادامه خداوند می‌فرماید هر کسی نعمت‌های خدا را عوض کند بداند که خداوند شدید العقاب است.
وی با بیان اینکه خدا نعمت‌هایی به ما داده است و هر نعمتی یک کاربری دارد گفت: خداوند کاربری تمام نعمت‌ها را برای ما بیان کرده است و اگر کسی کاربری نعمت‌های خدا را تغییر داد می شود تبدیل و عوض کردن نعمت خدا به نقمت و وسیله بدبختی انسان.
استاد حوزه علمیه با بیان این که برخی از گناهان نعمت را تبدیل به نقمت می کند، افزود: خداوند در قران می‌فرماید ما نعمتی که به شما داده ایم را تغییر نمی‌دهیم مگر اینکه خود شما آن راتغییر دهید زیرا نعمت‌ها با گناه تغییر می‌کنند.
وی افزود: امام سجاد (ع) فرمودند چهار گناه است که نعمت‌ها را تغییر می‌دهد که اول ظلم به مردم، دوم کنار گذاشتن عادت به انجام کارهای خیر مثل افرادی که می‌گویند پشت دست خود را داغ کردیم که کار خیر انجام ندهیم، سوم کنار گذاشتن معروف و چهارم کفران نعمت است.
رفیعی با اشاره به آیه ۲۱۲ سوره مبارکه بقره گفت: برخی از ثروتمندان مکه مؤمنان فقیر را مسخره می‌کردند و در این آیه خداوند می فرماید «کافران زندگی دنیا برایشان زیبا جلوه کرده و فقرا را مسخره می‌کنند» در حالی که تمسخر از گناهان کبیره است و قرآن می فرماید هیچ قومی را مسخره نکنید زیرا چه بسا همین افراد از شما در نزد خدا درجه بالاتری داشته باشند.
وی بیان کرد: خداوند همیشه دینش را به وسیله افراد مختلفی یاری می‌کند و روزی پیامبر(ص) در مسجد نشسته بودند و تعدادی از اصحاب فقیرشان هم اطرافشان نشسته بودند؛ تعدادی افراد کافر و مغرور وارد مسجد شدند و گفتند که این افراد را از خودت دور کن تا ما کنار تو بنشینیم تا تو را کمک کنیم که جبرئیل نازل شد و این آیه را نازل کرد که ای پیامبر با همین افراد فقیر که صبح و شام خدا را می‌خوانند بنشین و پیامبر(ص) به سجده رفتند و خدا را شکر کردند.
استاد حوزه علمیه گفت: آیات اول سوره عبس در مزمت روی برگرداندن از فقرا نازل شد که فرد ثروتمندی نزد پیامبر(ص) که شخصی فقیر و نابینا وارد شد و سؤالی پرسید که آن فرد ثروتمند چهره اش عصبانی شد و روی خود را برگرداند
[۳:۲۴ بعدازظهر, ۱۴۰۰/۸/۲۷] محسن: سلام وقتون بخیر ممنون

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

قیمت فنس

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

مبانی حقوق مهندسی

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

قیمت فنس

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

جعبه سازی

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

گن بعد از جراحی ژینکوماستی

آموزش خرید بیت کوین

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

بهترین فیلم های 2023

تقویت انتن موبایل

مانیتور دنا

شیشه ماشین

عرضه کننده سیم خاردار،فنس،ورق های شیروانی با قیمت عمده

خرید اکانت کلش

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

شرکت کیمیا همرنگ

خرید تابلو برق

اسرارالشفاء

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح