کد خبر : 176107
تاریخ انتشار : یکشنبه 26 دسامبر 2021 - 16:57
-

تولید سالانه سه میلیون تن محصولات کشاورزی در استان مرکزی

تولید سالانه سه میلیون تن محصولات کشاورزی در استان مرکزی

ایسنا/مرکزی استاندار مرکزی گفت: سهم استان مرکزی از مجموع 130 میلیون تن تولیدات کشاورزی سه میلیون تن است، با وجود اینکه منابع آب کشور نسبت به سال‌های گذشته کاهش داشته و سطح زیر کشت نیز کمتر شده اما روند تولیدات کیفی و کمی کشاورزی استان خوب و مطلوب است. سیدعلی آقازاده روز چهارشنبه 29 آذر در

تولید سالانه سه میلیون تن محصولات کشاورزی در استان مرکزی

ایسنا/مرکزی استاندار مرکزی گفت: سهم استان مرکزی از مجموع 130 میلیون تن تولیدات کشاورزی سه میلیون تن است، با وجود اینکه منابع آب کشور نسبت به سال‌های گذشته کاهش داشته و سطح زیر کشت نیز کمتر شده اما روند تولیدات کیفی و کمی کشاورزی استان خوب و مطلوب است.

سیدعلی آقازاده روز چهارشنبه 29 آذر در آیین تجلیل از تولیدکنندگان نمونه استان مرکزی اظهار کرد: به رغم اینکه امروزه استان مرکزی به عنوان پایتخت صنعتی ایران لقب گرفته، اما از فعالیت در بخش های مختلف کشاورزی و تولیدات کشاورزی به هیچ وجه غافل نشده بطوریکه در بسیاری از فعالیت های کشاورزی استان رتبه های یک تا 7 کشور را به خود اختصاص داده است.

وی با بیان اینکه استان از بال کشاورزی غافل نشده، افزود: فعالیت در حوزه کشاورزی در 5 دهه اخیر کم نشده و بخش عمده فعالیت های اقتصادی را به خود اختصاص داده بطوریکه امروز در استان مرکزی سه میلیون تن محصولات کشاوزی تولید می‌شود. محصولات کشاورزی کالای امنیتی و استراتژیک برای کشور است و تولید کشاورزی بر هر تولیدی برتر است و دولت باید به حوزه کشاورزی کمک کند.

استاندار مرکزی تصریح کرد: سهم استان مرکزی از مجموع 130 میلیون تن تولیدات کشاورزی سه میلیون تن است، با وجود اینکه منابع آب کشور نسبت به سال‌های گذشته کاهش داشته و سطح زیر کشت نیز کمتر شده اما روند تولیدات کیفی و کمی کشاورزی استان خوب و مطلوب است این در حالی است که تا 10 سال گذشته تولیدات استان حدود دو میلیون و 300 هزارتن بوده است. استان مرکزی ظرفیت های خوبی در زمینه کشاورزی دارد و علم و پژوهش به کمک این فعالیت آمده است.

آقازاده بیان کرد: در دوران تحریم و در دو سال گذشته که شدیدترین شرایط تحریم در 40 سال گذشته به کشور تحمیل شده بود، صنعت استان به بخش کشاورزی از جمله قطعات، ماشین آلات، فناوری‌های جدید صنعتی کمک کرد. زندگی مسالمت‌آمیز صنعت و کشاورزی در کنار یکدیگر در استان الگو و عامل موفقیت بیشتر است.

وی خاطرنشان کرد: در استان مرکزی دو بال توسعه صنعت و کشاورزی همزمان و همسو پیش می‌روند در حالی که در معدود استان‌هایی در کشور صنعت و کشاورزی پا به پای هم پیش می روند، علیرغم اینکه استان در فعالیت‌های حوزه صنعتی جزو استان‌های برتر است در تولیدات کشاورزی باغی و زراعی و سایر محصولات و صنایع تبدیلی نیز موفق است که از این مهم باید به عنوان فرصت طلایی در استان استفاده کرد.

استاندار مرکزی تصریح کرد: حدود 95 تا 100 هزار بهره‌بردار کشاورزی در اتسان فعالیت دارند و این بدان معنی است که حدود 100 هزار نفر از جمعیت استان مولد و تولیدکننده هستند و تولیدات آنها در سراسر کشور توزیع می‌شود.

آقازاده اضافه کرد:  تولید شیر در استان تا 2 سال آینده دو برابر تولید امروز خواهد بود و از 350 هزار تن به بیش از 700 هزار تن می‌رسد، رتبه استان در تولید گوشت قرمز سوم و در  تولید گوشت مرغ، تخم‌مرغ و سایر فراورده‌های کشاورزی وضعیت استان مطلوب است.

وی با اشاره به حوزه آبزیان بیان کرد: استان مرکزی در زمینه پرورش آبزیان در جایگاه خوبی قرار دارد بطوریکه تولید ماهیان خاویاری در این استان در دهه فجر سال جاری به دو برابر رسیده و این در حالی است که این توقع از استانی که در نوار شمالی کشور قرار ندارد، وجود ندارد اما با این حال تولیدکنندگان این بخش موفقیت‌های چشمگیری کسب کرده‌اند و رشد تولید این نوع ماهی در 6 ماه گذشته بیش از متوسط رشد در نوار شمالی کشور و ساحل دریای خزر بوده است.

استاندار مرکزی با تاکید بر حمایت از  تولیدکنندگان و فعالان حوزه کشاورزی گفت: بعضی اوقات تحریم‌های داخلی سنگین‌تر از تحریم دشمن است و در بسیاری از فعالیت‌ها و روابط اداری این تحریم دیده می‌شود به طوری که یک بخشنامه، بخشنامه دیگری را نقض کرده و اداره‌ای ، اداره دیگر را قبول ندارد. نگاه جزیره‌ای و تکثر بیش از حد بخشنامه‌ها و قوانین یکدیگر را خنثی می‌کنند که در نهایت، ضرر و خسارت برای کشاورز و تولید کننده حوزه صنعت و کشاورزی به بار می‌آورد. پیشرفته ترین کشور دنیا سه هزار و 500 قانون اما ایران 12 هزار قانون دارد.

آقازاده خاطرنشان کرد: در این دولت بیش از 15 تا 20 میلیون تن افزایش محصولات کشاورزی ایجاد شده است. دولت موتور محرک بسیاری از این فعالیت‌ها است و از کشاورزان حمایت می‌کند و این حمایت های دولت نباید نادیده گرفته شود. کار و انگیزه تولیدکنندگان و فعالان حوزه کشاورزی دولت‌ها را وادار به حرکت می‌کند.

وی ادامه داد: تحریم‌های ظالمانه دشمنان، تاثیرات مثبتی نیز داشته و باعث شده جمهوری اسلامی ایران در همه بخش‌ها، حرکت خودجوش داشته باشد و بتواند روی پای خود بایستد به طوری که کشور در شرایط تحریم و به همت دانشمندان در کمتر از 15 ماه واکسن کرونا را تولید کرد و در 3 ماه آینده نه تنها تولیدکننده واکسن و تأمین کننده واکسن برای مردم است بلکه آنرا به خارج از کشور هم صادر خواهد کرد.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اخبار سلامت

دیزل ژنراتور

صیغه نامه برای هتل

قیمت فنس

پریفرم

سایت مدیر اکسپرت

خرید انواع هدایای تبلیغاتی خلاقانه

خرید دتکتور گاز از نماینده رسمی ایران

مبانی حقوق مهندسی

خرید صندل عمده

نحوه محاسبه اقساط

قیمت خرید تلویزیون زیر 5میلیون

قیمت فنس

صندلی آرایشگاه

زير نويس ساز

لمینت متحرک دندان

جعبه سازی

اهمیت استفاده از رپورتاژ

بهترین صرافی های ارزدیجیتال

New punjabi songs

سامانه خودنویس

آزمایشات طب کار بدو استخدام

گن بعد از جراحی ژینکوماستی

آموزش خرید بیت کوین

مرجع خرید و فروش هماتیت

سازمان امور مالیاتی

بهترین فیلم های 2023

تقویت انتن موبایل

مانیتور دنا

شیشه ماشین

عرضه کننده سیم خاردار،فنس،ورق های شیروانی با قیمت عمده

خرید اکانت کلش

تشک دو نفره

دکتر علی پرند

https://nipoto.com/ethereum

شرکت کیمیا همرنگ

خرید تابلو برق

اسرارالشفاء

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت

  شیائومی 

 سامسونگ 

 گوشی 

 مارک  

اینتل 

 گواهینامه

  قرمز  گورمن

  تبلت  آیفون 

 طراحی

  لایکا  تایوان 

 یوتیوب  

دوربین

  اندروید  

تاشو  

چین

  گلکسی

  پیکسل 

 ساعت 

 ای‌بی 

 هوشمند 

 سطح  

جدید  

شرکت 

 معرفی  

تجاری

  طرح